伍bobo 发表于 2010-7-30 21:05:17

变态..

我觉得自己系个几变态既女仔!
我同一个男仔三年.但系感情好淡好淡..
之后我竟然会为左个我静系见过一次既男仔难过.
我地一开始通过fan识fan甘识架.
因为其实好早之前我就已经关注佢身边既人.但系唔知有佢E个人
直到我识左佢.我觉得我地好有缘.
我同三年既男仔散左.因为我觉得我地之间已经无感情啦..
但系原来缘分系呃人咯..
我同佢拖左一个月.可以话只系向Q.同倾电话.
因为我真系好差.我无样.无身材.
最后我地都系出来见左.
唔知点解我真系好中意佢咯.
唔系因为外表,唔系因为物质.而系一种好纯粹既感觉!
但系我地都系向见到后既短短两三日散左
因为我既任性.我对佢既唔信任!
散左之后我喊到只眼好肿.甚至唔吃唔饮.
我Dfan话我好ang居..但系我又可以点喔~~
之后我稳翻三年个个男仔.个个都话我犯贱.
但系三年个个男仔好原谅我..仲同翻我一齐..!!
我先发现原来我身边有一个男仔甘爱我.甘锡我.一直保护我.
直到E+我同个个识左一个月既男仔散左已经差唔多一个月啦
我曾经删左佢个Q.甚至佢既一切
但系唔知点解我会通过好多既途径去稳翻.我会去留意佢
我知道个男仔唔中意我
甚至好讨厌我
但系唔知点解我就系会去做埋晒D无聊野
但系当我睇到佢D野既时候.我个心又会隐隐甘痛!
我Dfan话.个男仔好贱
话个男仔系玩我.其实我有少少由爱变恨既感觉.好想闹死个男仔
但系爱情E样野.一个愿打一个愿挨姐
米当我自己犯贱咯
果然.爱情入面.伤的都是傻瓜.
所以我话自己变态.身边有个好好既
我都唔知珍惜
竟然去霖住个伤我既

dllms 发表于 2010-7-31 08:19:25

原谅你自己因为后生而轻狂啦~
有边个未错过!?
有时系眼前嘅未必系最好~ 错过嘅未必系最可惜~ 翻挞都未必系好事~
呵呵 我都未知自己想表达咩
总之活在当下 唔好俾自己后悔 过去就过去 后悔只会令你自己唔开心
学LMF话斋——做人最紧要开开心心 ……

更木剑八 发表于 2010-7-31 09:13:49

首先ANG居 其实应该喺打han 憨居~我觉得 虽然唔知点解你咁中意果个爱你嘅男仔 但可能会有小小得不到是好的嘅想法存在身边嘅男朋友都拖咗三年 其实哩个时期应该喺进入一个好易会厌嘅时期 不过如果过到 就好可能会成为你嘅终生伴侣 讲的曳唔好闹我

心痛 发表于 2010-8-1 01:59:03

你嘎行为同我女朋友可以话简直一样,所以我知道个男仔嘎心情你甘真系太伤距了 劝你好好珍惜下喇。 无怪我讲多句啊 个男的可能已经失去左对你嘎信任了。

伍bobo 发表于 2010-8-1 11:49:28

回复 4# 心痛
我知道我甘做好衰.佢都同我讲过对我无乜信心啦~
但系唔知点解我系都要去俾人玩.我真系觉得自己好犯贱!
但系我又唔知点样阻止自己喔~
同佢一齐三年.好烦.甚至大家都好厌.但系就散完又拖散完又拖..真系好无奈.
我地对住大家都会好meng,甚至好苦恼.但系就只可以甘生活..唉..我真系觉得悲哀啊.而且佢初恋又系我喔~
我地都唔可以放开对方只手
但系我就不断甘向出面寻求刺激.唉

伍bobo 发表于 2010-8-1 11:49:54

回复 2# dllms

对.年少轻狂

伍bobo 发表于 2010-8-1 11:56:19

回复 3# 更木剑八

唔会闹你. 你都系俾意见姐
你讲得好岩
但系就算经过左E个阶段.都唔可以证明我地可以一齐一生一世
其实我觉得一生一世好荒谬咯.
E+甘既世纪.有边个十几岁开始拍拖真系可以拍到结婚先得架
少之又少咯~
E+拍拖,下下都要讲物质.讲身体.边有以前60.70后既爱情甘唯美先得架
你估真系拍粤语唱片咩~
我地会向唔同既阶段撞到唔同既人.同时都有自己心仪既人.!
唉.有边个拖唔系讲我爱你啊.我地一生一世咯.D甘既说话架.
到头来唔爱你啦.米由系当无讲过~
页: [1]
查看完整版本: 变态..