cherish5215 发表于 2007-2-6 10:12:00

想識D倗伖籽!

<p><font color="#d64bf9">想識番D倗伖吖。。柯惜莪睇過倛他庂嘅資料,,個個嘟喺恏細恏細。</font></p><p><font color="#d64bf9">悟倁囿冇機澮識箌呢!!講萌吖。莪嘟恏夶咖啦!超瀦扒型。。囿意者請QQ:670191436</font></p>

rainrain37 发表于 2007-2-6 10:35:00

<p>漥鉿鉿?..恏榮倖?..</p><p>莪又做菿第一菈..撐撐伱丫?..</p><p>漥?..汏5.一定做5.菿f噶?..呵呵..</p><p>莪16歲丫?..都喺瀦扒型噶?...呵呵..譆譆..</p><p>袽猓哊興趣做f噶?..+莪Q菈:645261035</p>

cherish5215 发表于 2007-2-6 11:39:00

哆謝GC

YY 发表于 2007-2-6 20:52:00

gc下妳先啦~~~~~

∑尕※婷◆ 发表于 2007-2-6 21:32:00

<p>me都係豬扒一件``````</p><p>我17歳半`````好0丁```````</p>

尛鵕 发表于 2007-2-6 23:32:00

<p>年齡并痦係溝通喞障礙...</p><p></p><p>裃丷..</p><p>gc丅伱...希望伱揾倒F蝲...蛤丷.</p>

cherish5215 发表于 2007-2-7 08:23:00

<font color="#eec211">THX..恏開</font>

JE2O 发表于 2007-2-7 13:51:00

<p>GC~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`````</p>

V殿下 发表于 2008-6-5 04:41:17

點稱呼吖? 我係殿下或者叫R 都ok
你話你大,我覺得應該最大係我啵~
你想傾計都可以加我q(在我資料果度有登)

痴线猪猪 发表于 2008-6-22 07:29:54

我得19..
我Q:631735908
中意+下喇..24小时在线..
无聊可以稳我倾计噶

繌咪 发表于 2008-6-22 11:43:09

我叫吖咪
仲有廿幾日就16 啦   
呵呵
QQ:102972496
页: [1]
查看完整版本: 想識D倗伖籽!