⺌蕩失潞プ 发表于 2007-3-8 07:32:00

网上既虚幻世界同现实既分别..

<p>我本身同我老公好好噶..因为网上既距..小鱼...!</p><p>我今日上QQ空间见到距留言话我样衰..我真系好嬲咯..条女连视频都5敢开啊..又5敢发自己张相...乱甘发人地D相就认系自己..我知道我样衰...呢D野..有好多都5洗人讲噶..我自己都明白..!!估5到条女叫我老公同我分手姐.!我觉得好烦咯..!我个心依家都好乱..我好惊我老公真系有一日会同我分手啊..我5知点算好啊..而且我都决定同距结婚噶咯..而距又想同我结婚噶喇...距屋K人都承认我..我5希望距好似其他人甘将现实同虚幻既世界分5清咯..哭...</p><p>我只不过想好好地过日子姐..真系甘难咩?我付出左我5年既感情..我5希望得到既系分手咯...!</p><p></p><p>大家教下我点做啊...!!!!</p>

s900906b 发表于 2007-3-8 21:27:00

晤洗理甘多既``相信自己所爱既人``

⺌蕩失潞プ 发表于 2007-3-9 07:45:00

<p>真系可以相信?</p>

ardis 发表于 2007-3-9 18:04:00

对。。。信自己爱既人

缥缈快如风 发表于 2007-3-18 01:34:00

网恋其实有一些也信得过的!!

尬蝏 发表于 2007-3-28 22:20:00

<p>呃..唔糸好识回答..但糸既然尓决定咗同佢结婚..就得两个选择..</p><p>一.问清楚..</p><p>二.相信佢..当没事发生..继续爱佢..</p>

紫徤 发表于 2007-4-15 15:31:00

<p>5年嘅感情都頂唔住1段網戀....D男人要唔要都罷啦~</p>

a543671203 发表于 2007-4-16 21:24:00

<p>繫妳嘅呎中都繫妳嘅~人哋想搶都搶五到嘎....相信妳自己~相信身邊嘅人~最后勝利嘅一定繫妳~精神上支持</p><p></p>
页: [1]
查看完整版本: 网上既虚幻世界同现实既分别..