quick 发表于 2007-3-17 21:20:00

好消息

<p>大家好!本人.ㄚㄚ``</p><p>     系新上任嘅本版版主!系我再任其间!希望大家可以多多支持!有咩问题或者有咩想分享嘅!都发贴上离!</p><p>  同时我都会不断更新D教程卑大家!可以让新手学更多!实践更多!多谢!</p><p> 我嘅QQ:328219546</p><p>             如果有D咩问题吾明嘅!可以加我!但系我都系主张发贴讲拉!我都会尽量性地为大家解</p><p>答所有嘅问题!同时系度再讲多句!希望大家多多支持本版以及整个EE23!!本人非常感激!哈哈!</p><p>&nbsp;</p><p>加翻小小版规:</p><p>1.吾卑灌水!灌水者一律扣!具体按情况而定!</p><p>2.希望大家可以多发问!互相学习!~!~</p><p>3.如果版主有何错误或者违规!希望大家大胆指出!吾好不鸟鸟之!呢种做法决不表扬!</p><p>4.交功课者!哈哈!一律!宽厚对待</p><p>&nbsp;</p>

zi媚 发表于 2007-3-18 10:01:00

支持薪版主.~~!!加油咯.~~!!

quick 发表于 2007-3-18 13:54:00

哈哈!!多谢!!

缥缈快如风 发表于 2007-3-18 21:08:00

努力啊..支持你!!

Andrew_lee 发表于 2007-3-18 21:22:00

<p>支持下你啦</p>

quick 发表于 2007-3-19 01:13:00

<p>好!</p><p> 多谢支持!!我会努力架拉!!</p><p>        讲过消息卑你地知拉!迟D换LOGO拉!!</p><p>          哈哈!!而家我搞紧!!卡卡!</p>

zi媚 发表于 2007-3-19 18:48:00

期待嗰logo~..鉲鉲~~!

quick 发表于 2007-3-24 22:02:00

<p>而家都没知大佬细点啊!哈哈!</p><p>       果个LOGO!无限期等待ING</p><p>    哈哈!</p>

a520712 发表于 2007-3-25 00:41:00

<p>支持........</p>

quick 发表于 2007-3-25 02:26:00

<p>多谢支持!</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 但都希望翻吾好发水贴罗!</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 五该!</p><p>哈哈!</p>

淝翎 发表于 2007-4-19 20:06:00

版主加油啊,,

清檸味 发表于 2007-4-22 00:54:00

thx~~~~~~~~~~

小醜的華麗 发表于 2007-8-17 01:48:00

支持!

无名De法老王 发表于 2007-9-5 03:13:00

<p>不用多說</p><p>努力!</p>
页: [1]
查看完整版本: 好消息