shayin 发表于 2007-4-11 19:21:00

有关、、电台既鬼||故~![转]

<div style="FONT-SIZE: 12px;">系一间电台,系听收音机个D电台.有两个囡囝系电台既DJ,有一晚距地做节目做到夜晚<br/>凌晨3点几,岩岩淋住走既时候小林(化名)话去一去WC,然后小美去咗电梯等电梯先.<br/>&nbsp; &nbsp; WC系公司里面,公司同电梯之间既门系一个落地玻璃门,门系电梯既最右手边,而门既<br/>其他地方就系一快大既透明玻璃.<br/>&nbsp; &nbsp; 当小林系WC出离之后,对小美say咗声 hi .突然间大叫一声之后就发晒颠甘跑番office<br/>个度.小美觉得好奇怪,但系就5知发生咩事.所以就自己走先.<br/>&nbsp; &nbsp; 小林番到office度哩埋系自己张台既下面.小林好惊,猛甘流汗.此时此刻,成栋楼得番距<br/>自己同楼下既保安.所以距就打电话比个保安.<br/>&nbsp; &nbsp; 等到个保安上到离既时候,小林仲好惊,个保安问距咩事,小林都要平伏一下心情先讲.<br/>[求```求先,我见到有个女人系玻璃门个度拍门.见5到距个样噶!!净系见到距个D长长既<br/>头发.开头距怕门都冇乜野,不过````后来距怕到只手都流晒血!! 我听得好清楚,距系度叫<br/>我开门同埋叫救命噶!! 后来距仲流到成面都系血. 好``好``好``恐怖吖!]小林个身震晒.<br/>&nbsp; &nbsp; 讲呢个鬼故既DJ,之后都调咗电台.所以后来既事情就5知啦!<br/><br/><br/>因为见大家好似有好多人都明`!<br/><br/>&nbsp; &nbsp; 甘如果大家有咩问题或者边D地方5明就问啦!<br/><br/>仲有!5系我冇听落去!而系后来个DJ转咗第个电台,5系我转其他电台听`</div>

迷云单 发表于 2007-4-11 19:24:00

有D甘既事???头位~~

新鲜萝卜皮 发表于 2007-4-12 10:09:00

边度0既电台啊? 广州噶??

小火花 发表于 2007-4-12 12:51:00

电台都有嚟d嘢架?吾係啊嘛

SeVen. 发表于 2009-6-22 21:36:49

恐怖到。。。

foggyleoku 发表于 2010-3-4 22:02:46

有D咁噶事......????
页: [1]
查看完整版本: 有关、、电台既鬼||故~![转]