東張西望 发表于 2006-7-26 18:04:00

[分享] 翻唱基仔的必殺技,入黎踩下!

<p><a href="http://www.yyfc.com/play.aspx?reg_id=476839&amp;song_id=810689&amp;type=4">http://www.yyfc.com/play.aspx?reg_id=476839&amp;song_id=810689&amp;type=4</a></p><p><font size="3">沒唱歌好耐了。唱得唔好請見諒!!</font></p><p><font size="3">大家多踩幾下啊。</font></p>

猪头550 发表于 2006-7-26 19:49:00

吾错喔。。。。。。。。。

最爱无厘头 发表于 2006-7-26 20:26:00

<p>支持辉爷~~~强啊~</p>

fjyfjy2008 发表于 2006-7-26 20:50:00

有无甘夸啊

小喇叭 发表于 2006-7-27 08:52:00

<p>几好啊, 好似, 支持啊~~~~~`</p><p>&nbsp;</p>

c兄刘 发表于 2006-7-27 16:20:00

<p>做乜&nbsp;...</p><p>&nbsp;&nbsp; 扯</p><p>&nbsp; 到自己把声甘?自然D嘛.</p>

啃啃 发表于 2006-7-27 17:26:00

幾幾!幾似··~

可嗳厩囡巫 发表于 2006-7-29 01:07:00

<p>都唔錯喇,再放松D咯,唔好太刻意模仿。我啉會好D,有待改進。希望下次聽到更有你自己風格既。。。</p>

寒舎 发表于 2006-7-29 11:54:00

GC啦..

祗侑→儛錼 发表于 2006-7-29 12:01:00

<p>系咯.晤好刻意学基仔.</p><p>妕有D地方跟晤上锦...</p><p>不过都几好啦!~</p><p>支持.</p>

touchjoey 发表于 2006-7-29 23:29:00

<p>唱得好好聽丫!</p><p></p><p>GC</p>

⒍′俽│ 发表于 2006-7-30 19:51:00

<p>&nbsp;</p><p>&nbsp;&nbsp; 我霖如果倪冇咁刻意麮模範 徻更加恏!</p>

東張西望 发表于 2006-7-30 22:50:00

<p>系啊系啊。我就覺得不自然,下次要好好改改距至得了</p><p></p>

ku。 发表于 2006-7-31 21:06:00

噢!~我们的辉记,又回来了!~5听5g,原来东张西望就系你啦!!~以前系无厘头唱得似基仔,宜加到你啦,过瘾阿~ 不过大家都感似!!~哈哈....太好了,见翻d老面孔!!~好有亲切感阿~

LhShan 发表于 2006-8-1 17:21:00

<p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 米好似唱到屙K5出甘啦.!</p><p>&nbsp;怕怕啊.!.~ 自然D哇.! .&nbsp; GC你啦.!</p>

樱+仪 发表于 2006-8-3 23:21:00

点解把声好似好紧张感噶

skyyu123 发表于 2006-8-4 15:22:00

..........188啦

skyyu123 发表于 2006-8-4 15:22:00

..........188啦...........an

米粒 发表于 2006-8-4 18:16:00

<p>似乎眞喺好緊張喎!relax!!幾掂啦!</p>

﹏﹫茮иゃ 发表于 2006-8-6 19:10:00

<p>有D地方跟5上啊~~</p>
页: [1] 2
查看完整版本: [分享] 翻唱基仔的必殺技,入黎踩下!