edwinhu128 发表于 2008-2-22 02:32:57

向(Edison Chan)陳冠希說再見

陳冠希係我識得咩叫明星噶時候出道
唸唸下應該都有7 8年喇. 以前覺得佢好型 好壞
盡管佢唱噶歌唔繫好好聽 但係他的每1首歌我都聽過
有他的電影 100%都睇過曬   
而家佢大家都知道佢噶秘密 相信好多人都對佢改觀
尤其係女仔. 哈哈 不過相信他真的好誠心咁apologize

而家佢要永遠退出了 以後沒有他的歌
從此在電視銀幕上消失 覺得好可惜

陳冠希 GOODBYE

ice雯 发表于 2008-2-22 03:46:59

吾觉~~~~~
      甘既人~~~~~~
                  只可以用一个字去形容~~
                                              贱

edwinhu128 发表于 2008-2-22 03:53:57

回复 2# 的帖子

或許係妳眼中 妳睇唔順眼噶都係賤人喇

ice雯 发表于 2008-2-22 10:34:27

就算D女明星系自愿~
       他都吾应该去影D甘既相~
               甘样对女性系好吾尊重噶~
                                 难道你可以否认...?

缥缈快如风 发表于 2008-2-22 10:42:44

小飞饼如果你是那些女性,她们也可以不给EDISON拍,但她们好像都同意给EDISON拍哦,对不对?这样说明是你情我愿.我个人认为大部份女性可能会受到男性的影响而做出一些冲动或不理性的做法!

所以我个人认为偷人家私隐那个才是賤人!所以那人要负主要责任.
其次就是男女主角都要负次要责任!!!

大家认为对不对?

海水 发表于 2008-2-22 11:17:38

同意LS
这是人家私隐
如果没人揭发~这就是不能说的秘密~
个重点是你情我愿~(够唔够18岁另一回事)
疑点利益归于被告~
被告无罪

edwinhu128 发表于 2008-2-22 13:07:21

回复 4# 的帖子

edison chan應該無渣住支搶指住佢地個頭咁影噶喔
最衰係偷相果d人咋嘛. whatever

∑尕※婷◆ 发表于 2008-2-22 21:42:36

哎...其實陳都5錯嘎
退出真係有d可惜咯!
但係某一方面又覺得佢做得5好

ice雯 发表于 2008-2-22 22:13:43

纯熟个人睇法姐~~
页: [1]
查看完整版本: 向(Edison Chan)陳冠希說再見