卖纸巾 发表于 2006-8-5 21:26:00

┃切 由 军 曹 $tāгt 〓 → ............

<p>&nbsp;1切由http://www.iieye.com/picData/comic/1158/s_0716232828890.jpg开始<br/></p><p>&nbsp;</p><p>〈第一次见面〉</p><p>依:快d啦~梓晴!迟到啦!(拉住晴只手跑)<br/>晴:我好眼训啊~(打咗个喊路)我又无叫你等埋我<br/>依:好心你晚上早D训啦,挂住煲碟睇军曹&gt;、&lt;<br/>晴:D军曹不知几过瘾啊~(兴奋紧)<br/>(赶返学校个阵,5知系米快过头,晴5小心撞亲咗个男仔)<br/>晴:呀...对5住啊~&nbsp; 你无野啊嘛?<br/>个男仔:...........<br/>依:赶时间啊~对5住走先啦~...<br/>(跟住拉住如梦初醒噶晴飞奔紧)<br/>晴望返转头..见到个男仔望住距系度笑,觉得怪怪地</p><p><br/>返到学校....<br/>(依拉开咗班门,气来气喘咁)<br/>依:miss..<br/>miss:你地第一日返学就迟到!?同我罚企..(miss好嬲!)<br/>(晴望住自己个书包,发现军曹头5见咗)<br/>晴:个头呢?<br/>依:咩啊?训傻咗啊,你个头米 系条颈上面囖<br/>晴:5系啊!系我个锁匙扣啊!<br/>(晴好担心,因为个锁匙扣系距嬷嬷送被距噶最后一份生日礼物,情急之下,晴想走出课室稳个锁匙扣)<br/>依:喂!你想做咩野啊?你傻咗啊,依家出去(讲得好细声)<br/>(晴无理依,去开班门,一开,就出现咗一个眼神温柔噶男仔,个个男仔仲对晴微笑)<br/>miss:系啦~今日我地黎咗位转校生,5该梓晴同学帮老师开门啊!(miss心情好返晒)<br/>晴:miss,我....(未讲完)<br/>miss:好啦!你地快d返埋位先啦~<br/>(晴垂头丧气咁,只好听miss话)<br/>miss:依位同学叫叶礼恒,以后你地要照顾新同学啊!知5知啊~~<br/>同学甲:知啦~miss 包系我地身上啦~<br/>miss:礼恒同学,你就坐系梓晴同学后面啦~<br/>(恒行过晴身边,望咗晴一眼,见到晴个样式开心)<br/>miss:有边个同学可以回答miss依个问题啊?(无人回答....)梓晴同学,你回答啊<br/>(梓晴挂住个锁匙扣,无心机上课,老师叫都听5到)<br/>恒:喂!喂!(拍晴脖头)<br/>(晴疾咗一疾)<br/>恒:老师叫你回答问题啊~(好细声)<br/>(晴企咗起身,但系根本5知答案)<br/>恒:X=8啊~(好细声)<br/>晴:X=8(松口气)<br/>(晴坐低之后,恒被咗张纸条距,内容:下课系学校花园见,晴觉得奇怪,但都答应咗)</p><p><br/>地点:学校花园<br/>恒:sorry!我黎迟咗<br/>晴:你....稳我做咩啊?(怕丑)<br/>恒:你系米5见咗野啊?<br/>(晴猛咁点头)<br/>恒:系米依样啊?(罗出个锁匙扣)<br/>晴:系啊!(好开心)<br/>(正当晴想罗返个阵,恒一手将锁匙扣收埋)<br/>晴:被返我啊!(焦急)<br/>恒:你知5知岩岩你撞亲我个心口啊!我依家好痛,如果你呵返我,我米被返你囖(奸笑)<br/>(晴回想起刚才噶事)<br/>晴:对5住囖,你可5可以被返我啊,我求下你啊!<br/>恒:咁你要呵返我心口先得嘎<br/>(晴无办法之下,只好伸手向恒噶心口,晴眯埋只眼,5愿意噶样)<br/>恒:讲笑喳!被返你,我都未见过咁蠢噶女仔,为咗个锁匙扣可以摸男仔个心口,88~~~<br/>(晴好惊讶,不过好开心可以罗返个锁匙扣)<br/></p>

俷ロ霕霕 发表于 2006-8-5 21:40:00

<p>头位~!</p><p></p>

MARS 发表于 2006-8-5 21:42:00

唔錯啊 ...繼續啦~GC~!

啃啃 发表于 2006-8-5 23:34:00

<p>幾好T啊!繼續喇,5好1DD甘發啊!要發快D啊!</p><p>&nbsp; GCGC!!</p>

aassddf 发表于 2006-8-6 00:04:00

<p>不错不错!~~~</p>

吖Βěē 发表于 2006-8-6 23:31:00

<p>+油。。。。</p>

啃啃 发表于 2006-8-7 14:20:00

<p>點解仲未齣咖??GC伱啊!</p><p>快齣喇</p><p></p>

卖纸巾 发表于 2006-8-7 22:52:00

<p>&lt;我好中意你&gt;<br/>放学途中.....<br/>依:咦?你稳好返啦.<br/>晴:嗯,系新黎噶男同学帮我稳返嘎,不过我觉得依个男仔好怪.距好似个细路仔,要我呵返先还返比我<br/>依:呵返?<br/>晴:寻日被我撞亲个个男仔就系距,距话我撞亲距心口喔~所以要呵返<br/>依:你真系摸距心口啊?!<br/>晴:最后都无做到.<br/>依:你小心D距啊,男人通常都好咸湿嘎!<br/>晴:哦</p><p>第二日<br/>(上课中..)<br/>miss:礼恒同学你回答依条问题<br/>(恒系度训紧觉)<br/>晴:喂!<br/>(恒醒咗,望一望条题)<br/>miss:礼恒同学,课堂上开小差?<br/>恒:miss,我又5系5识答,X=2<br/>(原本晴想帮距,点知恒答得比晴仲快)<br/>(不久...下课铃响...)<br/>miss:同学们~过两日要数学测验,大家好好复习啊~ 落课<br/>班同学:5系啊嘛~~<br/>晴:小依,死啦~<br/>依:做咩啊?<br/>晴:你听5到啊~数学测验,系数学测验啊! &gt;*&lt;<br/>依:5使惊,到时我会帮你<br/>晴:但系....(未讲完)<br/>依:都话5使惊咯</p><p>放学后....<br/>晴:礼恒,你可5可以帮我恶补数学啊?<br/>恒:点解啊?<br/>晴:因为......我见你今日好快就回答到miss个问题,所以米....<br/>恒:但系~我要返D着数个喔(奸笑)<br/>(晴突然捻起依讲个D野:男人通常都好咸湿)<br/>晴:你想要D咩着数啊?(惊)<br/>恒:我要你.....(恒一路讲一路行紧过去晴度)<br/>晴:5得!5可以!<br/>恒:5系啊嘛,叫你帮我罗饭姐,甘都5得?甘算咯<br/>晴:喂!喂!喂!得啊!(松咗口气)<br/>(晴即刻行去依度,叫依走先)<br/>依:仲要做咩啊?<br/>晴:我突然有D野捻起要做,你做先啦,我会照顾自己嘎啦.<br/>(晴一路推住依,一路讲)<br/>恒:可以开始未啊?<br/>晴:OK!(笑)</p><p>第2日 中午...<br/>(依见到晴同人地好辛苦甘逼罗午饭)<br/>晴:午饭到~<br/>恒:5该晒~(笑)<br/>(依觉得好奇怪,want:点解梓晴会无端端帮礼恒罗午饭噶?)<br/>依:梓晴,你做乜帮距罗午饭啊?<br/>晴:5....距...身体5舒服<br/>依:真系?(依见到恒系度同人玩)</p><p>放学后....<br/>(晴同样叫依走先,但系依无走到留咗系度监视晴,结果发现晴同恒一齐,直到晴同恒走咗,自己先走)<br/>恒:那,今日系最后恶补日啦,你听日要加油啊,知5知啊!<br/>晴:一定!(笑)&nbsp; 不如我请你食雪糕啊?<br/>恒:5.....好啦~<br/>买完雪糕...<br/>恒:你依个人真系怪,请人食雪糕,自己竟然无带钱<br/>晴:我下次请返你咯~讲返转头,你份人都几好啊~开始我觉得你好咸湿!<br/>恒:我咸湿?!<br/>晴:但系相处落我就觉得你几得人中意啊!(望住恒笑)<br/>恒:咁....咁你中5中意我啊?(探问)<br/>晴:咁你呢?<br/>恒:5.....都几中意嘎~<br/>晴:咁我都好中意你嘎~(晴与恒一起好开心咁笑)</p>

啃啃 发表于 2006-8-8 00:33:00

哈哈。。好好T!繼續拉,齣快D喔!

nikiy 发表于 2006-8-8 11:05:00

无架喇???期待ING~~

卖纸巾 发表于 2006-8-9 15:27:00

<p>&lt;哥哥,你返黎啦!&gt;</p><p>数学测验个日.....<br/>晴:小依,我依次一定要靠自己努力,你5使担心我嘎<br/>依:你中意咯(好5开心)<br/>晴:小依~你做咩啊?5开心啊?<br/>依:你依几日系米叫叶礼恒帮你补习啊!<br/>晴:我.....(未讲完)<br/>miss:各位同学返埋位,开始测验!(晴同埋依好无奈,就咁返埋位测验)</p><p>测验后.....<br/>依:梓晴,你仲未答我个问题喔<br/>晴:对5住啊小依,瞒住你,我都系想被...(未讲完)<br/>依:你要补习你可以稳我啊!做咩要偷偷摸摸同叶礼恒一齐姐?!<br/>晴:小依~(晴拉住小依只手)我捻住被个惊喜你啊嘛,我5想你次次都<br/>为咗我而做D咁冒险噶事啊~对5住啊~你5好嬲啦!最多我日日都陪你返学<br/>放学呀.(望住依笑)<br/>依:哎~!怕咗你啦.以后5被咁啦.知道未!<br/>(晴笑住咁uq头)</p><p>放学....<br/>(晴同依一齐走出学校门口个时,竟然见到.....)<br/>晴:啊~~~哥哥~!<br/>依:哥哥?<br/>晴:距系我亲生哥哥,叫蔡子信,三年前去咗香港读书.哥~距系我个好朋友叫黄小依<br/>(依向信微笑点头)<br/>信:梓晴,无见3年大个咗,靓咗喔(掂掂晴个下爬)<br/>(依个时候,恒正出到学校门口,见到信同晴一齐好似好亲密咁,就当见5到距地,但系晴发现咗距)<br/>晴:礼恒!<br/>(恒望咗望,但系无回应晴就走咗)<br/>信:原来距系依度~(望住恒)<br/>晴:哥,你识距嘎?<br/>信:5.不过你5好话被距知我系你哥哥.知5知啊.<br/>晴:点解啊?<br/>信:因为距噶眼神话被我知,距中意咗你啊!(奸笑紧)<br/>晴:吓?!(惊讶咁望住信)<br/>信:你就话我系你男朋友.OK?记住呀!<br/>(信摸住晴个头,依就觉得信好奇怪)<br/>晴:哦~(有D5愿意)咁我地返屋企啦~<br/></p>

卖纸巾 发表于 2006-8-9 15:27:00

请大家多多支持!~~

nikiy 发表于 2006-8-9 16:56:00

出快D得5得 吖??

啃啃 发表于 2006-8-9 21:27:00

<p>繼續拉!好好t啊,,GCGC</p><p></p>

吖Βěē 发表于 2006-8-12 19:20:00

<p>咁你米一次發咁少喇...</p><p>想人地睇你蔸要發先得假...</p>

卖纸巾 发表于 2006-8-14 10:55:00

<p>&lt;表白&gt;</p><p>上课ing.....<br/>(恒聊晴讲野)<br/>恒:喂!<br/>(晴张个身慢慢向后退,将块面微微向后)<br/>晴:做咩啊?<br/>恒:寻日...系学校门口个个男仔系你边个啊?(探问)<br/>晴:距?!距....(突然捻起信讲噶野)系我男朋友!<br/>恒:你5可以同距一齐.<br/>晴:点解喔?距对我好好嘎!<br/>恒:总之我话5可以就5可以!(企咗起身,好大声咁讲)<br/>(依个时候全班同学同老师都好惊讶咁望住恒,目瞪口呆.....)<br/>miss:叶礼恒同学,你无野吓哇?<br/>恒:无~无野,miss你继续上课啦.5好意思</p><p>放学后.....<br/>地点:学校花园<br/>晴:你头先做咩咁恶喔~<br/>恒:你知5知个个蔡子信距5系好人黎嘎<br/>晴:你识我....男朋友嘎?(差D穿煲)<br/>恒:距1日可以同7个女仔去街,距根本系只无雀噶脚仔!<br/>晴:啊?!<br/>恒:5系5系.系无脚噶雀只先岩(讲得急过头添)<br/>晴:就算系.我都中意距啊!你又无合理噶理由要我5中意距.<br/>(恒太心急,终于...爆出心里面个句)<br/>恒:系因为我中意你啊!<br/>(晴呆咗,望住恒,而且距地刚先噶对话被企系大树后面偷听噶小依知道晒)<br/>恒:88!(哇!恒块面红晒)<br/>(出到学校门口,恒见到信,就行咗过去)<br/>恒:梓晴5岩你嘎,你5好玩距啊!(督住信个膊头)<br/>信:恒少....(未讲完)<br/>恒:我警告你,你5好伤害距!<br/>信:恒少,依句野应该我同你讲先岩啊!(笑)<br/>(依个时候,晴都行出黎啦.)<br/>晴:哥~<br/>恒:哥?!(惊讶)<br/>(晴掩住个嘴)<br/>恒:你个扑街仔啊~<br/>信:你5好嬲啦,恒少(一手踏落恒脖头度)系香港个阵我比过我细妹张相你睇过.....<br/>当时情形.....<br/>信:恒少,依条女正5正啊?<br/>(恒罗住张相好耐)<br/>信:喂!<br/>(恒疾咗一疾)<br/>恒:5靓!<br/>返到依家....<br/>信:当时见到你个样,发晒姣咁<br/>(恒伸出自己个拳头,暗示要打信)<br/>信:5好咁激动,所以从个阵系人都知你中意我细妹啦,依家比你撞到我细妹,米表白咯~<br/>恒:我无兴趣同你玩,放开我!<br/>(恒走咗,晴行咗埋黎)<br/>晴:哥,你识礼恒噶?<br/>信:当然识啦!老大黎喔~<br/>晴:啊?你讲咩啊?<br/>信:无野~走啦~(笑)</p>

nikiy 发表于 2006-8-14 12:32:00

<p>你次次都发甘少架~~5制吖~</p>

啃啃 发表于 2006-8-14 16:12:00

筷D齣喇!!想弔S我地條引咩???

aassddf 发表于 2006-8-16 21:28:00

<p>&lt;子信的温泉计划&gt;</p><p>信:阿妹~<br/>晴:做乜啊?<br/>信:今日阿恒系米同你表白左呢~<br/>(晴无出声)<br/>信:5出声姐系默认啦,迟d 5.1,不如我地同埋阿恒、小依去享受下温泉咯,2日1夜,岩晒啊!~<br/>晴:你中意咯,不过你被钱喔.<br/>信:No problem!</p><p>话咁快就5.1啦.....<br/>信:哗~好正啊,温泉I粒U,温泉I粒U.....(得意忘形)<br/>恒:你好烦啊!(伸出拳头)<br/>(信即刻5出声,依同晴见到都笑)</p><p>温泉Time......<br/>信:阿恒少,你睇下我细妹d身材几吸引~(奸诈)<br/>(恒望左一望,但系好快又将视线转移)<br/>信:做咩怕丑姐!<br/>(恒伸出拳头)<br/>恒:虽然你大过我,但系你5好5记得我做过你大佬嘎!<br/>信:啊~5记得同你讲,我book噶系情侣房,5系情侣系5可以入去,不过你死要我同你入去噶,人地米当我地搞基咯~<br/>恒:你个....(发火&amp;未讲完)<br/>信:对面池有好多靓女~ 88!!(逃走)</p><p>月黑风高噶夜晚来临啦....<br/>地点:情侣房<br/>晴:对5住啊,我阿哥系甘嘎,你5好嬲距啊.<br/>恒:我知...<br/>(一片寂静又尴尬噶气氛)<br/>晴&amp;恒:不如....<br/>恒:你讲先啊~<br/>晴:你讲先啦!<br/>恒:5...今晚我训地,你训床啊,你5使理我<br/>(虽然已经好夜,但系距地都训5着)<br/>青春,真可爱青春,真可爱...(恒手机响)<br/>恒:喂?<br/>信:我话被你知,你5好训地啊,如果5系我call辉哥到时你5好后悔~(辉哥系大大大佬!)<br/>恒:我最憎人威胁我!<br/>信:我最like威胁人喔~其实我细妹都中意你,你又中意我细妹,做咩5系埋一齐啊!~&nbsp; 88~!!</p><p></p>

aassddf 发表于 2006-8-16 21:30:00

<p>对5住啊~次次都甘迟发&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 我已经系度赶紧稿啦~&nbsp;&nbsp;&nbsp; 我会加油的&nbsp;&nbsp;&nbsp; </p>
页: [1] 2
查看完整版本: ┃切 由 军 曹 $tāгt 〓 → ............