jess_00 发表于 2008-4-23 09:48:40

这样的情侣(学野啦)

喺游乐场内十环过山车前...男唔敢玩任何机动游戏   
女:哇,好刺激啊!我又要玩!我最中意玩过山车架喇。   
男:好啊,我睇你玩啦。   
女:点解要睇我玩啊,你放心我一个人去玩架喇。你做咩唔玩吖~~~你讲吖!!   
男:我...我惊吖嘛。   
女:惊!!平时搞搞镇果阵唔见你惊!!!你想喺度及女咋呱,你估我唔知啊。   
男:我无啊!真係惊啊!我畏高架!见到都已经惊喇。   
女:惊你个死人头,你有无见过过山车哒死过人吖?你有无见过男人老狗唔够胆玩过山车吖?你有无见过俾咗钱唔玩嘅人吖?你有无见过......   
男:得喇得喇!我玩喇!   
女:^3^   
玩过一次之后,女吓到面都青埋...   
男:正啊!原来真系好好玩!我地玩多次咯~~~   
女:痴线架你,係咪变态架!!玩一次好啦,玩咁多次做咩啊!!   
男:咁觉得无想象中咁惊,又几刺激咪玩啰。   
女:睬你都傻。我要去买嘢食。   
男:咁你去买啦,我自己去玩多次跟住过嚟揾你。   
女:玩咩玩。唔准玩。你想乘机走去及女咋嘛,你想去坐喺第条女隔离一齐玩咋嘛,你想笑我唔敢再玩咋嘛,你想拖我时间等我无得玩其他嘢咋嘛,你想撇开我咋嘛...   
男:......   
男:唔玩啰。我开始以为你中意玩先叫你玩多次咋嘛。   
女:我依家中意睇你玩跳楼机,中意睇你去玩波波池,中意睇你玩旋转木马,甘你去啦...   
衰仔吾易做(150240532) 09:27:07
男陪女喺厅睇完套韩剧...女突然好伤感......   
女:我问你吖...   
男:咩啊?   
女:你爱唔爱我?   
男:做咩咁问嘅,你知架。   
女:俾三声机会你。一,二...   
男:爱啊爱啊,做咩啊?系米想诈娇啊?   
女:诈你个死人头...   
女:如果有得俾你拣,你情愿我死定你死??   
男:唔答得唔得...   
女:一,二...   
男:我死!!   
个女嘅谂咗一阵...   
女:你死!你死咗我咪好闷啰!!你死咗边个交屋租啊,边个整水喉啊,边个帮我批苹果啊,边个帮我洗底衫裤啊,你死咗边个比我虾啊...哇~~好多好多。你够胆死死嘅...!!   
男:咁...   
咁你死喇...   
女:哇...你只死产,甘你都够胆死讲嘅。你係咪人嚟架。枉我平时咁锡你,咁保护你,咁关心你,咁照顾你...   
男:拿...我一早就知点答都死架喇。   
女:你自己答得唔好咋嘛...一齐死咪得啰。   
男:......(唔讲死得唔得啊)   
衰仔吾易做(150240532) 09:27:44
深夜....   
女:起身啊..!!   
男:做咩啊..??   
女:你有无做对我唔住嘅嘢??   
男:无啊.做咩咁问....   
女:你有架...快讲啊.   
男:真係无啊...夜麻麻米吵啦.好眼训啊.   
女:你仲唔认个涡....!!   
男:我认咩姐...   
女:头先明明梦见你同第二个女人坐埋同一部车翻工....   
男:...................   
男:我唔玩喇..好眼训.你俾我训啦.   
女:你讲啊.有无啊?   
男:...无啊.   
女:你证明俾我睇吖...   
男:点证明啊?   
女:你听日米翻工吖...   
男:...........   
女:你听日唔翻工陪我去大河马吖...   
男:........(扑你个街)
衰仔吾易做(150240532) 09:29:15
男饮到好醉...一路飞的翻紧去.....   
女面色超难睇咁望住男....   
男:望咩望,未见过人饮大啊.....   
女:.........(啤到实,眼都唔眨下)   
男:啤咩啤...再啤踢七你吖哪!!   
女:..........(改用好怨毒嘅眼神...)   
男:你个样咁凶狠做咩啊...你以为你抽得赢我啊...让你一拳都仲得啦.来吖~~   
女:下次唔好饮咁多啦...到喇.我帮你教水冲凉吖...(突然好温柔咁讲).   
男:哼..我要食7仔嘅碗仔翅.(平时恶吖哪,做死你)   
女:.........我转头落去买.好唔好?   
男:我仲要食油菜。   
女:哦。   
男:加多罐汽水...   
女:係。知道。   
男:乖喇...   
男上咗去冲完凉已经晕到不得了...哒上床就训咗。   
第日酒醒起身...   
男发现自己全身裸露咁训喺床,电脑开住,台面墙纸係男嘅裸体,跟住喺门口贴住打印出来嘅裸照,再细心睇下喺全屋周围都有。   
正当男好专心咁欣赏紧自己嘅裸照之时..门钟响.   
想揾件衫,点知一件都无,全部反锁喺隔离客房。   
男着住套女装衫裤去应门   
男:边个啊?   
妈:你老母啊!   
妈:开门啦,你女朋友话你唔舒服叫我嚟睇你架。   
男:............(小喇叭)   
以后男都唔敢再断......   
衰仔吾易做(150240532) 09:32:35
-倾电话*(上篇)   
男:喂,做咩啊?   
女:点啊,喺边啊?训喺隔离条女着翻条裤未啊?   
男:..................   
男:喺公司啊.女咩姐..   
女:拿拿..你只死产你.我听到有女人声喇.仲唔认.   
男:公司梗系有男有女架啦...   
女:吖....依家识得驳口驳舌添喇.   
男:......做紧嘢啊.   
女:都唔知係唔係嘅.   
男:哩个时间我唔喺公司去得边涡.   
女:咁你证明俾我睇吖.   
男:又要点啊...   
女:你斩只手指落嚟俾我吖,咁我以后就信晒你,乜都听晒你话喇.   
男:..............   
男:俾条生路行下好涡...   
女:一係你去纹身啦.你将我个名纹落你只手度.咁我就知道你爱我.咁我一样都会听晒你话.(女知道男最憎纹身)   
男:.......米玩啦.   
女:你纹唔纹....?一係斩只手指落嚟...   
男:.....(叼,又喺度玩嘢)   
6点.落班时间...   
男喺公司同几个同事留低打机   
女发短信过嚟...   
女短信:走得未,又话陪我去洗甲?   
男短信:加班.做紧嘢.   
女短信:几点走得?   
男短信:未知.你揾节目先.   
半个钟后...   
女短信:走得未?好饿啊.   
男短信:未.唔使等.   
再半个钟.....电话响.   
男:喂..   
女:走得未啊你?做死人咩.咩老细来架.   
男:係啊,好忙啊.全部同事都加紧班啊,唔信俾你听下喇   
男:我哋係咪加紧班啊.(男大大声咁对住打紧机嘅同事讲)   
众同事:係.......!!!!   
男:听到未.   
女:...........   
又半个钟后.....电话响   
男:又做咩啊.   
女:走得未姐...   
男:都话未咯.   
女:我问多你一次.走定唔走.   
男:未得啊.使唔使俾你同D同事倾下吖..   
女:好啊...   
男:各位同事.仲要搞几耐啊....   
众同事:10点前.10点前....   
女:咁辛苦啊...咁咪好惨啰.要加咁耐...   
男:係啊...(点解听到把声越嚟越近嘅)   
女:咁你想我点慰劳你啊...(好阴森)   
男:.......唔使喇.我就走喇.(男觉得唔对劲)   
女:你顾住讲电话,咁点打机啊....   
男大惊,望回头.见一女笑眯眯咁企喺背后....   
男:.....走喇.   
女:走喇咩..   
男:俾条生路行下好涡..   
女:得...俾钱啦.   
男:几多.   
女:荷包没收...   
男:杀你...(好采D提款卡另外摆)   
当晚.和平解决

鸢尾猪 发表于 2008-4-23 09:57:36

条女好劲吖~~~~~~~个男点顶得佢顺……一定好爱佢定喇……

ljzbhy 发表于 2008-4-23 11:07:30

哈哈..厉害..

ajdfneeq 发表于 2008-6-18 23:44:58

个囡真系劲!
页: [1]
查看完整版本: 这样的情侣(学野啦)