Уēαん仔 发表于 2008-5-8 03:39:25

申請:改革開放設計師職位

如題!希望可以為我增設一個如下職位。

ljzbhy 发表于 2008-5-8 11:42:38

请诉说其职位的职责和义务...执行标准...

还第一次听到这个名称...

∑尕※婷◆ 发表于 2008-5-8 23:47:21

我諗我明白了
呢個職位..米嗻係管理員做嘅嘢咯
設計下版面..諗下版塊d名...
之類挂!

2828 发表于 2008-5-9 00:37:15

"改革"即是完善论坛~~~~~~    "开放"即是对外宣传~~~~~同管理员差不多姐

我怀疑是咁咯

∑尕※婷◆ 发表于 2008-5-9 21:38:47

对外宣传這個是靠會員的
不應該是管理員

Уēαん仔 发表于 2008-5-9 22:15:38

咁大家對於呢個職位有咩其他感想先?如果有意見就講出來啦。。

其實對於呢個職位我并唔喺想為本人創造出來。。

喺希望想為EE23論壇未來嘅發展想出來。。

大家所講嘅都有道理。。亦都系呢個職位本身嘅當中內容含義。

而呢個職位究竟喺做邊一方面嘅工作就決定於會員嘅睇法。

所以希望呢個職位由群眾選出來嘅最適合人選所擔任!

并唔喺為自己而創立出來。。多謝大家支持!

2828 发表于 2008-5-9 23:09:12

咁你同小婷就是最俺嘎人选喇~~~~!

Уēαん仔 发表于 2008-5-10 09:44:16

咁我覺得由小婷擔任就喺最好嘅選擇...

點講小婷都喺退休老管...希望等待她的復出..

Уēαん仔 发表于 2008-5-11 01:07:46

小婷快D來呢度報到。。。

等待你的回來。。。

∑尕※婷◆ 发表于 2008-5-11 20:08:46

退休老管??我沒有這麽老吧!
我是不可能回來的...希望你都知道

Уēαん仔 发表于 2008-5-11 23:35:28

點解丫?

呢度好多人想你返來喔。。。

點解不可能?

你想我知道什麽事?

∑尕※婷◆ 发表于 2008-5-11 23:51:59

這個是無解的!
沒有人會想我回來的!

ljzbhy 发表于 2008-5-12 01:29:01

点会无人想你回来呀?起码我就知道好多人....都想你回来.

繌咪 发表于 2008-5-12 05:21:57

小婷
我5係逼你吖
但係我真係好想你翻來噶

Уēαん仔 发表于 2008-5-12 12:38:07

我都喺。。我哋發一個投票帖囖。。

睇下究竟有無人想你回來。。

我相信肯定喺全部會員!

∑尕※婷◆ 发表于 2008-5-12 19:14:25

曦少..太誇張了!.
有無人投..都係個問題啦!

Уēαん仔 发表于 2008-5-12 20:24:37

咁我哋就請小梁出來發張投票帖啦..

我相信一定會有好多人投嘅..!

你嘅命運就交俾個天決定啦!

Aい飞天猪/aw 发表于 2008-5-12 20:56:26

OH 这么亲切讨人喜欢的小婷走了??~~

2828 发表于 2008-5-12 23:32:25

原帖由 Уēαん仔 于 2008-5-12 20:24 发表 http://www.ee23forum.net/bbs/images/common/back.gif

好夸张啊,,好似选人大咁,搞到

反正我中立嘎,你地点投我就跟大队,我无所谓~~

∑尕※婷◆ 发表于 2008-5-12 23:39:56

原帖由 Уēαん仔 于 2008-5-12 20:24 发表 http://www.ee23forum.net/bbs/images/common/back.gif

何必呢???
5需要咁做啦!
页: [1] 2
查看完整版本: 申請:改革開放設計師職位