jolin1 发表于 2008-6-18 11:29:15

申請鬼版版主

版主申请表
-----------------------------------------------------------

申請者的論壇ID:       jolin1
-----------------------------------------------------------      

年龄:18

-(必填)申請版面名稱:靈異鬼怪區

----------------------------------------------------------

電子郵件e-mail:espresso.wu@163.com

腾讯QQ或其他网上聊天软件:QQ251832679

平均上網時間(小時/天):10~15

1,您申請該版版主的理由:想為論壇出反一分力!

2,您覺得如何能做更好的版主:首先最主要喺做好自己先!然後再提UP自己噶能力。

3,您對Ee23潮爆論壇的建議與看法:由05年發現哩個論壇開始,我就一直好鍾意!因為一直都冇時間好耐冇上過論壇咯!依家個論壇比起以前真喺有人氣咗好多!

4,自我簡介(申請動機,申請該版塊版主的理由):
我喺一人弱智女流,平時無咩事咪睇下鬼片鬼故咁咯!無聊咪講下鬼故咯!得閑去下鬼屋!當然我都唔喺只喺鍾意靈異噶東東噶!卟過因為我之前都喺做哩人版噶!後尾因為時間噶關係所以辭咗職!但喺依家!我有時間喇!所以想再為論壇出力!唔知仲要唔要我咧?

5,面對網友的投訴或指責:应该认真面对每一位会员的投诉与指责,对他们提出的问题应该及时解决!

6,是否曾擔任過版主職務:是

∑尕※婷◆ 发表于 2008-6-18 18:39:48

哈哈..要.梗系要拉!
我认得你嘎哇!
小梁...批准拉!
小婷推荐..必属佳品啊!

jolin1 发表于 2008-6-19 10:08:13

哈哈哈哈!!!
你做得幾好啊!!

jolin1 发表于 2008-6-19 10:11:00

好開心啊!!小婷推薦我哇!!!
開心死了!!

ljzbhy 发表于 2008-6-19 18:01:12

批准!
2个礼拜试用!
努力了。
这几天忙。刚上来看到。。呵呵。

∑尕※婷◆ 发表于 2008-6-19 19:04:38

咁都仲要试用啊?
你快d+翻人入版群添啊

∑尕※婷◆ 发表于 2008-6-19 19:05:03

原帖由 jolin1 于 2008-6-19 10:11 发表 http://www.ee23forum.net/bbs/images/common/back.gif
好開心啊!!小婷推薦我哇!!!
開心死了!!
小婷今时5同往日..5需要开心

∑尕※婷◆ 发表于 2008-6-19 19:05:23

原帖由 ╱/媿哥孑′ 于 2008-6-19 01:40 发表 http://www.ee23forum.net/bbs/images/common/back.gif
做好D鬼版版主!唔好好似我甘丢架!
知道自己丢假就好拉

jolin1 发表于 2008-6-19 20:15:11

今時唔同往日!!
嗯~~~
咁我就要睇下有點唔同先得!

∑尕※婷◆ 发表于 2008-6-19 21:48:08

嗯.慢慢认真睇拉

jolin1 发表于 2008-7-4 12:05:03

大個咗!!

jolin1 发表于 2008-7-4 12:05:45

點解!!!
冇人加我入版群!!!
why ?
tell me why !!!

ljzbhy 发表于 2008-7-4 23:10:17

已经发了短消息。你看就可以了。

jolin1 发表于 2008-7-9 13:48:44

多謝小梁叔叔

jolin1 发表于 2008-7-9 14:01:42

幾時可以俾下勳章我!
页: [1]
查看完整版本: 申請鬼版版主