xin_lov 发表于 2008-6-20 21:57:57

就如失戀.........

續上次    5知表5表白好...比d意見硪呀..thx......(大家幫幫忙呀....硪系上跳舞課果度識佐個男仔......距跳舞好更咖....後來硪同距認識佐.....開始系q度傾計....但後來硪無去上課...話題就好似少佐...距5太講距d野比硪聽...硪fan話距可能當硪個普通陌生朋友..so先會甘.....硪無意中同距傾計嘅時候知道佐距有自己暗戀對象〔距話系有好感〕,但系距又5講硪聽系邊個....仲叫硪無好問,話仲問就覺得硪煩....硪5知點算好...硪真系好似中意距....距無同距暗戀對象講距中意距.....甘e+硪點算好呀......想同距表白...but距又講過如果有女仔同距表白距會直接拒絕....距話應爲無感覺...甘硪點好呀...?e+開始想放弃....
    大家幫幫忙.....比d意見硪呀.....thx.......)

硪失敗了........霖住同距錶白....點知距快硪一步同硪講距有女.........好傷心呀.......
http://blog.163.com/cf_xin/blog/static/5299333520085209235857/

碧螺春 发表于 2008-6-21 02:40:20

之前好似睇过甘噶
男人系甘噶啦 只要有目标就唔会理会身边噶人 啫系 就算错亦都要爱下去(喜欢钻牛角尖)
失暗恋 小意思啫 唔好甘在意就系啦 你又唔系无左距唔得噶
稳过第个咯
还有就系 就算知道会失败都好 讲一次唔会亏底噶点解唔开口讲呢?

∑尕※婷◆ 发表于 2008-6-21 12:08:43

唉...不是你的....就永远都5係你嘎拉

碧螺春 发表于 2008-6-21 23:23:36

好咯喔 衰婆唔好成日打击我喔
我鼓励人地又唔得 导人做坏事又唔得 唔好甘对我喔

xin_lov 发表于 2008-6-22 12:36:04

硪會慢慢忘記距.....
但系硪真系好中意距.......

edwinhu128 发表于 2008-7-10 03:48:07

喜歡他唔一定要跟他在1起噶喔!
页: [1]
查看完整版本: 就如失戀.........