岚岚橥 发表于 2009-1-8 13:48:14

收到求婚介指。。。开心。。。。

好开心。。。好开心啊。。。。。陈生今日比左份惊喜我。。。令到我差D五敢相信。。。
今日一大早就去左陈生屋企。。。事因我元旦果日无同距见过面。。。我地大家都好想见到对方。。。
来到距屋企。。。跟住距就揽住我。。。。系一个好细噶手饰盒度拿左只介指出来。。。二话不说就同我将只介指带左系我噶无名指上(男左女右,只陈生居然左右吾识分,哈哈,笑死我!不过无所谓拉!)。。。果一刻讲真。。。我个心真系好开心啊。。。无捻到距会变得甘浪漫。。。。真系开心到五识点形容。。。。或者女人一生中最幸福噶时刻就系自己心爱噶男人为自己噶无名指上添上一只有名分噶介指吧。。。。。当距为我带上只介指我自然甘揽住距锡左距一下。。。。。然后系距耳边讲左一句多谢。。。。。。。跟住我问距只介指系代表咩意思啊?距就笑笑口同我讲:“哩只介指原本捻住元旦果晚同你一起倒数先送比你噶,点知你又无出现所以依家先比你咯,系新年噶礼物亦都系当埋求婚噶礼物啊!跟住我问又距:“甘你依家姐系咩意思啊?”距就话:“求婚咯!只戒指系坚架!我系大商场度买噶,有晒发票同价钱架!”跟住距系距银包拿埋张发票出来!系真架。。。距真系系D珠宝店买戒指比我,而且距仲话我知距一出粮就买比我。。。。我真系好感动咯。。。。。。

qq530888 发表于 2009-1-9 20:38:19

恭喜恭喜!
Aiy___嫒尧!
   Dy_Aiy_R.blog.163.com 欢迎各位光临本寒舍!

Carychan 发表于 2009-1-18 01:57:43

虽然好简单~但系好浪漫啊~

繌咪 发表于 2009-1-18 08:58:47

呜呜浪漫吖~~
          羡慕吖
   5知属於我隻戒指几时出现呢?

zellmen 发表于 2009-2-17 03:32:09

恭喜啦~
我只介子没人戴啊。好惨啊

.朩ふ方‖ 发表于 2009-3-1 01:51:05

恭喜曬你啊!希望哩只戒指你都永遠帶住距啦.......
記住啊,任何一方講"分手"都要原諒對方,因為對方只是在說堵氣說話!
页: [1]
查看完整版本: 收到求婚介指。。。开心。。。。