zellmen 发表于 2009-2-17 03:24:20

救下我啦。。。

第2次啦。真系好难过,一次比一次痛啊。本来林住结婚架啦,古5到搞成感。
过完年后,距开始好少联络我,我打电话或者SMS比距,好耐先复一系干脆5复,问距咩事。距又话多野做,好累。讲好多借口来敷显我,最记得果日早上比电话距,距话5舒服发烧,我话同距去体医生又话5去,等到下午林住买个粥去比距。点之距话同同事去左食饭。我问距你5系发烧咩?距话食左药没咩野。我真系5知讲咩好。
   终于琴晚问距以排做咩对我感冷漠,距话长痛不如短痛,5想好似距堂姐感离婚。等时间来冲淡一切。所以选择五理我,距话可能系受到距地影响先会感。我嬲得济同距讲分开,话要罗反D野。距就变的好恶,我都知我讲错野了,我5知道点做啊,点解释都没用。我都系想距紧张我先感。大家一起又点会计较得感清楚。(距堂姐结婚+离婚5够半年)
   我好无奈啊,我觉得系距中意左第2个,多过受人影响。我重好中以距啊,我应该等距回心转意定系放弃啊?我应该点做啊?距话我缠住距啊

扬少 发表于 2009-2-17 07:32:53

你尽力挽救下拉,毕竟甘耐感情,但感情好比系水,有D野控制吾到既,希望你振作.

.朩ふ方‖ 发表于 2009-3-1 01:23:41

既然對方都講到咁啦,我唔主張你再去穩距......
我曾經都有你咁既例子,而且我仲系霎時間出現一個第三者,當期時我以為距講笑,想我多D關心距,但到左最後都系系博客比我知道左一切!我仲記得果陣時自己真系好傻,好傻!當時距唔肯見我,我就早上六點幾去距醫院等距放工(距系做護士),為求想見距一面,問個了解,同埋想挽留,結果無等到!結果我約左距爸爸出來食飯(我于她爸爸相處得比較和諧),當時候距爸爸先知道我同距鬧分手,但最後距都無聽距爸爸話,選擇左同第二個一起.......

所以呢,你聽左哩個經歷你應該明白,女人一旦決定左既事情就好難改變
與其不能改變,何必唔比翻D面子比自己?你要記住,你系一個男人黎的,唔可以因為一個女仔而影響到你既日常生活,距唔系最好,就算你衣架講到幾愛距幾中意距都系衣架既事情,無人可以保證到將來!
繼續糾纏落去結局都系一樣,點解唔留翻D好既回憶比對方?!

zellmen 发表于 2009-3-4 18:56:38

3# .朩ふ方‖

的确是放弃好D,我林通了.吾该晒.
不过重有个问题系,我之前借左D钱比距,应5应该裸反啊?(金额都上W架...)
我问距拿反既时候成日话没啊...
其实距都几有米架...

SOVIP 发表于 2009-3-7 00:14:18

唉!算啦!你冇人要嘎啦!吃屎啦!你你D字就知你好丑样!好样虽啦!

SOVIP 发表于 2009-3-7 00:17:42

哈哈!你去S!哼!你封我个号都系甘讲嘎啦!

SOVIP 发表于 2009-3-7 00:18:00

算吧啦!冇人要过果!!

SOVIP 发表于 2009-3-7 00:19:22

因为你样虽!所以冇人要波!

SOVIP 发表于 2009-3-7 00:19:42

我劝你去整丅容啦!

SOVIP 发表于 2009-3-7 00:20:16

丑都死,梗系冇人要!!

SOVIP 发表于 2009-3-7 00:20:40

那歌仔都有得唱啦!
页: [1]
查看完整版本: 救下我啦。。。