焦焦 发表于 2009-2-26 20:56:04

帮下手...比D意见...

我都5知呢D系米中意!
       有个女仔,系我初中既同学,起初同巨都只不过系一般既同学,但系一直到咗升咗高中...我又同翻巨一个班,之后巨经常系Q聊我倾计,无计不倾...跟住D同学都以为我同巨有野,所以我试下沟巨,点知比拒绝咗,个阵开始就断绝咗来往...但系过咗大半年巨又聊翻我,又同我讲翻好多野,跟住我尝试咗第二次既出击,不过始终都系失败咗...
   不过我经常都会林起巨,虽然没咩一齐出过街,但同巨一齐做过既野成日都林得起,你地话有无可能一齐既?...E家已经系同巨无野讲,巨既联系方式我都删咗

小黑.y 发表于 2009-2-27 00:44:08

伱嘅意思係想問.嗰女係咪鍾意伱.?
定係伱鍾意人呀.?

Carychan 发表于 2009-2-27 05:34:49

我霖个女仔未必吾中意你既~
我霖你地应该系果种典型既恋爱~
日久生情~
又或者系习惯左彼此既存在挂~
假如他对你无好感就吾会稳翻你啦~
可能她觉得仲未系时候呢~
毕竟你地依家系高中生~
学习为重吖嘛~
但我觉得你应该多D为将来打算罗~
我依家同她一齐比到D乜她吖?
小弟弟~
我觉得你都系以学业为重啦~
拍拖既也读大学都为迟~

焦焦 发表于 2009-2-27 17:07:11

岩出黎做野..
嗯,讲得岩.真系日久生情
但系5知点解E家自己都会有时淋起人?...
我就系5知自己有无中意巨先,同巨已经系断绝咗来往...

Carychan 发表于 2009-2-27 23:54:05

岩出黎做野..
嗯,讲得岩.真系日久生情
但系5知点解E家自己都会有时淋起人?...
我就系5知自己有无中意巨先,同巨已经系断绝咗来往...
焦焦 发表于 2009-2-27 17:07 http://ee23forum.net/bbs/images/common/back.gif

有就有~多定系少甘解噶姐~
有心想稳翻人有几难?系米?
假如你真系中意她既话就去马啦~
我系呢个版既无牌心理医生~绝对支持你~

.朩ふ方‖ 发表于 2009-3-1 01:09:04

你年紀仲細,中意同愛系兩回事黎噶!
讀書既就好好比心機讀書,做野既就努力工作

等到時候有所成就,就唔系你溝人啦,系人地對你日久生氣!

焦焦 发表于 2009-3-6 17:50:03

我有个要求吖,,5该可以请班主删贴么..感激不尽.
页: [1]
查看完整版本: 帮下手...比D意见...