′恋^空.の 发表于 2009-2-27 00:21:11

悟该大家帮手林下~个女仔距应该点做好吖~>?

一对情侣经过几次哎交又复合又哎交之后~个男仔同个女仔讲话:

其实我地系悟夹噶~你中意浪漫D噶~而我中意现实D噶~   而个

女仔距悟觉得系甘噶~距一直觉得距地两个系好有默契好夹噶~距

点都古悟到个男仔会甘讲~

而依家距地两个都处于冷漠之中~   但系个女仔距悟想放弃~距好

想修复翻好哩段感情~但系距悟知应该点算好~悟该大家帮下距林

下办法吖~?

小黑.y 发表于 2009-2-27 00:35:54

我覺得嗰女仔好應該放手囖.
因為.如果嗰男仲愛伱嘅話.
佢就唔會同伱咁講啦.
雖然現實係好殘酷.但天下何處都有芳草.
伱駛咩為佐呢棵樹.而選擇放棄成嗰樹林喔.
學吖嬌話哉.伱真係好傻.好天真.

′恋^空.の 发表于 2009-2-27 01:26:29

我覺得嗰女仔好應該放手囖.
因為.如果嗰男仲愛伱嘅話.
佢就唔會同伱咁講啦.
雖然現實係好殘酷.但天下何處都有芳草.
伱駛咩為佐呢棵樹.而選擇放棄成嗰樹林喔.
學吖嬌話哉.伱真係好傻.好天真.
但系之前一次分手果阵距都同个女仔讲话:我地已经无野好讲拉~我真系悟识服侍你吖!大小姐~.....我地系无将来噶拉~我地跟本就悟夹~你做悟到我噶要求~我亦都做悟到你噶要求~勉强无幸福吖~
距果次讲到甘绝~但系后来都系稳翻距窝~仲话个女仔走咗之后先发觉距生活入边好似无咗个女仔悟得甘~
所以我觉得距其实仲好中意个女仔噶~但系依家就悟知点拉~
有咩办法令距地可以好翻吖~?

小黑.y 发表于 2009-2-27 02:08:57

伱都識講啦.
係伱覺得咋.唔係事實嚟嘎.
再加上伱話.果嗰男話仔話嗰女仔走咗之后先发觉.
佢生活入边好似冇咗个女仔唔得呀.
咁就緊係啦.
伱諗下.佢哋一齊咁耐.唔多唔少都會依賴對方.
突然間冇佐喔.肯定會唔慣啦.
嗰男咁講.唔齣奇.
因為呢種感覺.我都試過.
但伱有冇諗過.如果嗰男搵到另外1.嗰人嚟陪佢嘅話.
佢仲會唔會同嗰女咁講呢.?

Carychan 发表于 2009-2-27 05:25:58

我都同意他(她)地既讲法罗~
假如个男仔真系中意个女仔就吾会甘啦~
除非个男仔有苦衷罗~
如果吾系既话~
我觉得个男仔已经吾多爱个女了~
就算系再系翻埋一齐都系因为已经习惯左女仔既存在~
从而觉得无左个女仔吾得~
既然都甘咯~
点解吾放手呢?
继续拖落去未盏个女仔辛苦~
假如你系真系为个女仔好就劝她离开啦~
个男既都做到甘咯~
再一齐?!你觉得甘样会对个女仔好乜?
我惊到时个女既伤得会更深~

.朩ふ方‖ 发表于 2009-3-1 01:04:39

其實,你會唔會覺得兩方面都有錯呢?
一個就好中意對方,一個就唔捨得對方,系極之矛盾!
你試霖下,如果你地真系夾既話,個男就唔使講出咁既說話,
同時,個男講出咁既說話,有無霖過對方聽到距哩句話既感受啊?

如果個男話無霖過對方感受既,我可以好抱歉咁同你講,哩個男人太唔理智了
如果個男話有霖過對方感受既,我也都可以好抱歉咁同你講,哩個男人太衝動哩,明知故犯!

SOVIP 发表于 2009-3-7 00:06:25

同意同意!!

SOVIP 发表于 2009-3-7 00:07:03

同意同意!!

SOVIP 发表于 2009-3-7 00:07:08

同意同意!!

SOVIP 发表于 2009-3-7 00:07:33

(*^__^*)...嘻嘻

SOVIP 发表于 2009-3-7 00:07:45

(*^__^*)...嘻嘻

SOVIP 发表于 2009-3-7 00:08:09

佢仲會唔會同嗰女咁講呢.?

SOVIP 发表于 2009-3-7 00:11:03

唔知哈哈哈哈哈哈哈哈

SOVIP 发表于 2009-3-7 00:11:19

如果個男話有霖過對方感受既,我也都可以好抱歉咁同你講,哩個男人太衝動哩,明知故犯!

′恋^空.の 发表于 2009-3-8 14:46:30

距地已经分咗手咯~个男噶话距悟系悟再中意个女仔~而系悟想再伤害个女~距知道自己系一个悟定性噶人~一齐落去只会继续甘伤害个女仔~所以距决定长痛不如短痛~

(个女仔仲话系分手果阵~个男好快甘锡咗距一下跟住好快甘走咗~)
你地古个男会悟会有一日会稳翻个女仔吖嗱~?

小黑.y 发表于 2009-3-8 21:05:16

我話實"會"囖.
因為每個男人都係犯賤嘅動物.
嗰嗰都鍾意新鮮.

如果我係果嗰女仔.我寧願狠心d.
當冇識過嗰男.
又或者自己去識過第嗰男唔好過.
页: [1]
查看完整版本: 悟该大家帮手林下~个女仔距应该点做好吖~>?