chuning 发表于 2006-10-27 18:48:00

呢一世就咁玩完了..

<p><font color="#09c7f7">&nbsp;我可以话系个为咗男人咩都愿意噶人..因此我变咗一个无咗以后噶女人.</font></p><p><font color="#09c7f7">&nbsp;16岁开始拍拖.今年已经21岁啦.21岁其实都悟大.可惜我经历噶野比任何人都多.!</font></p><p><font color="#09c7f7">&nbsp;我落过5次BB..每一次都系悟同男人!其实我对感情好认真..所以当个男仔悟想带套噶时候</font></p><p><font color="#09c7f7">&nbsp;我都会应承..非常悟好采!我每次都中招..</font></p><p><font color="#09c7f7">&nbsp;第一个..系破处嗰日!咩咗几次!个男噶都系处..结果大家乜都吾知!最后有咗..</font></p><p><font color="#09c7f7">&nbsp;第二个到第五个.都系意外..其实如果我去吃药咪无事囖!</font></p><p><font color="#09c7f7">死要同自己讲话应该无咁好采既..大把人想中都无得中!无理由我次次中噶!真系咁好生咩..</font></p><p><font color="#09c7f7">&nbsp;自从落咗咁多次之后.我就开始好惊以后无得生!我真系好想为自己中意噶男仔生返个噶</font></p><p><font color="#09c7f7">&nbsp;但系我仲读紧书!所以每次都要落...心灵已经受咗好多伤..都系自己衰啦!所以我好自卑!</font></p><p><font color="#09c7f7">&nbsp;到依家我都无真心去爱一个人...因为觉得自己已经悟系好女仔了!无人会接受到我!无人会爱我</font></p><p><font color="#09c7f7">&nbsp;个个都只系为咗自己而同我一起...所以我开始玩感情!乱来..出去饮酒</font>&nbsp; .同男人开房..</p><p>&nbsp; 反正以后都嫁悟出噶啦..就无畏来真感情..到时伤的仲深!我噶经历我悟敢同人讲..</p><p>&nbsp;一D好姐妹知道!个个都闹我堕落...我成日上网去查有关不孕噶野..知道我以后都无得救噶喇...</p><p>&nbsp;呢一世就咁玩完了!依家我又同咗个男人一起...其实悟会好中意!但系佢好似几爱我..</p><p>&nbsp;我同佢讲!我落过BB..我以后无得生噶!你稳个好女仔啦...佢无介意到!</p><p>&nbsp;带咗我返屋K见家长!话要同我一起!话依家会比心机稳钱..等2年后就结婚!其实我觉得好假!</p><p>&nbsp;结婚呢2个字我已经听的太多了!每个人都系咁样呃我噶啦...每次都伤的好深!对男人已经无晒信心了!</p><p>&nbsp; 呢个男人其实同以前噶无分别..一样系咁自私...上个月!我哋发生关系...我千讲万讲危险期悟好射入去</p><p>&nbsp;点知....!!!我好惊...因为如果我仲有的生噶话!今次就一定会有咗..但系我依然决定博!!</p><p>&nbsp; 今日已经过咗我来M噶时间了.我知到我又中咗!点解咁黑仔噶..?点解个天咁对我噶?</p><p>&nbsp; 点解我错完一次仲系错啊..我真系无得救噶喇</p><p>&nbsp; 如果啊爸啊妈悟在生!我一定会去自杀!可惜我仲没照顾佢哋...</p><p>&nbsp; 我呢世人真系好失败!</p><p>&nbsp; 我唸世界上无人会比我仲惨....</p>

xianzi 发表于 2006-10-27 19:11:00

<p>你生距出黎拉.......</p><p>甘先系最明至噶选择...........</p>

∑尕※婷◆ 发表于 2006-10-27 19:23:00

哎``5好咁悲啦~或者個男嘅想你生佢出嚟呢??又或者係你m期遲咗呢```

xianzi 发表于 2006-10-27 19:43:00

<p>你要做一个最伟大噶妈咪.....(有过去的妈咪)</p><p></p>

゛臭﹖鷄 发表于 2006-10-28 19:46:00

什么人都有自己的过去..

→○懵樂 发表于 2006-10-29 08:57:00

&nbsp; 其实五系一件坏事啊!

chuning 发表于 2006-10-29 16:51:00

&nbsp;... 乜都无晒噶啦.女人最重要系咩啊?就系结婚生仔囖..哎...你哋千奇要小心啊!男人就要为自己女朋友唸下啊!

∑尕※婷◆ 发表于 2006-10-29 17:37:00

<p>女人最重要我5覺得係結婚生耔囖```</p><p>我覺得就算女人都可以男人咁``有自己嘅事業嘎啵```</p>

j8986898 发表于 2006-11-11 21:12:00

<p>過去5重要..將來掌握係自己手..</p><p>個男愛你..就可以包容你嘅一切拉.</p><p>5好太悲觀..</p>

pkxiaojiao 发表于 2006-11-12 19:52:00

<p>```真厲害`</p><p>&nbsp;&nbsp; 甘妳今次個B有落嗎`?[樓主]</p>

樱+仪 发表于 2006-11-13 22:54:00

<p>唉~~身体好重要噶</p><p>要锡住自己啊</p><p>我有个F个表姐落左一次BB</p><p>依家结左婚好耐都中未有嘚生啊</p><p></p>

PEN猪 发表于 2007-1-15 12:04:00

&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 生佐距~费事老佐后悔没BB!

SeVen. 发表于 2009-6-26 16:02:20

生距出來、细噶個呒罪噶
页: [1]
查看完整版本: 呢一世就咁玩完了..