∑尕※婷◆ 发表于 2006-11-18 19:36:00

{轉}94中既事....永远不能平息

<strong><span class="tpc_title">{轉}94中既事....永远不能平息</span><br/><br/></strong><span class="tpc_content"><font size="2">..我岩毕业.!原1班既...沉日去同学度.同学吖哥同我地讲翻以前既野..巨系94发生既事.!(绝对真实)<br/><br/>首先...你要做好心理准备.因为你地仲要系94读书.!依家关仲黎得切.!<br/><br/>...依件事当时比人传左好耐都无平息....<br/><br/>系几年前.......一个冬天既6点几度....有7~8个同学同埋一个老师系(现体育办公室上面、凉亭隔离既2楼)<br/><br/>果度搞卫生.果阵因为系冬天.....<br/>&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; <br/>&nbsp; &nbsp; 个天好早就会黑晒.......<br/>&nbsp; &nbsp; <br/>&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; 跟住成班人就林住早D搞完卫生就走啦.跟住.......开左间室既门....<br/><br/>但系度门点都开5到...巨地就成班人林住落楼叫人开啦......<br/>&nbsp; &nbsp; <br/>&nbsp; &nbsp; 就系楼梯转角准备落楼阵...........巨地望入件室既八叶窗....竟然大开左....而且有个着住红<br/><br/>色衫既女仔....爬系间室既窗度....认真D体......巨除左得上半身.下半身..系无野噶.........个老师同D学<br/><br/>生崩溃了.....系2楼度直接跳落楼...(好矮..大家都知..).....跟住大叫......<br/><br/>&nbsp; 事后...有人话见到个..红衫"女仔"只用两只手 ...慢慢爬左过隔离...凤江小学厕所度.......<br/>&nbsp; &nbsp; <br/>&nbsp; &nbsp; 同学吖哥话里件事千真万确.因为系巨亲身经历.<br/><br/>&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; 个老师都可以做证人.....<br/><br/>&nbsp; &nbsp; 系边个老师.巨5想你地烦巨 所以5比讲...<br/><br/>&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; 应该无事既....</font></span><br/>

∑尕※婷◆ 发表于 2006-11-18 19:38:00

<font color="#ff0033">睇落去好似好恐怖咁呀``超驚``</font>

迷云单 发表于 2006-11-18 21:51:00

94中系边噶?

∑尕※婷◆ 发表于 2006-11-18 23:29:00

<p><font color="#ff0033">er``好似響河南```我都5係好記得``</font></p>

j8986898 发表于 2006-11-20 00:37:00

<p>哇..</p><p>55.好惊..</p>

boy866733 发表于 2006-11-23 14:45:00

噢~~怕怕丫~~~~~~~~~~~~~真系几恐怖哦~~~~~~~~~~~~

口刁鎿謃 发表于 2006-11-24 14:31:00

未惊过!!!!

矮斩皮 发表于 2006-11-24 14:38:00

<p>妖,都吾吓人既,就算系真既又点责,我又无系度读过!!</p>

∑尕※婷◆ 发表于 2006-11-24 22:16:00

<font color="#ff0033">其實我覺得每一閒學校都有佢自己嘅鬼古嘎```</font>

QQ830625 发表于 2006-11-25 10:54:00

<p>真定假阿?</p><p>真有甘噶也?</p><p>真想及下!</p>

大蚊 发表于 2006-11-25 11:00:00

<p>我觉得./.</p><p>好似好假哦.</p>

kAKoKao黨 发表于 2006-11-26 20:17:00

<p>94边树来嘎。。。。?</p><p></p>

∑尕※婷◆ 发表于 2006-11-26 21:00:00

<font color="#ff0033">呢個問題前面答過喇``</font>

sagit 发表于 2007-2-20 10:21:00

间间学校都有依d 噶啦,所以....

lazy囝 发表于 2007-3-25 17:48:00

听讲河南以前个度好多乱葬岗轧

xiaotingting 发表于 2007-3-25 19:01:00

<p>哇~~~5系甘邪啊,甘果个红杉既女系点死架???</p>

吊车尾 发表于 2007-3-25 19:39:00

真5真吖??

灬婷メ兒灬 发表于 2007-4-2 10:46:00

- -!&nbsp; 94中?

jiezii 发表于 2007-5-18 17:52:00

<p>漏洞百出,94中系边我悟知,亦都悟想知~!不过,,你所讲嘅94中系用落地玻璃架?正常黎讲,如果我爬系个窗度,你系出边睇我你都好难睇到我下半身!&nbsp; 仲有,事后...见到个红色衫嘅慢慢爬过去XX小学厕所隔离..我悟知佢去厕所做乜囖,可能急尿!&nbsp; 不过..如果系你见到你会悟会慢慢咁睇住佢爬去XX小学厕所度呀?见到佢系窗度你都要跳楼啦,,见到佢慢慢咁爬你仲悟拉高裤脚咋咋淋走咩?</p>

645698445 发表于 2008-9-22 13:10:49

回复 19# jiezii 的帖子

讲得好岩!假古仔~
页: [1] 2
查看完整版本: {轉}94中既事....永远不能平息