Ee23时尚网

标题: 申請:改革開放設計師職位 [打印本页]

作者: Уēαん仔    时间: 2008-5-8 03:39
标题: 申請:改革開放設計師職位
如題!希望可以為我增設一個如下職位。
作者: ljzbhy    时间: 2008-5-8 11:42
[em03] 请诉说其职位的职责和义务...执行标准...

还第一次听到这个名称...
作者: ∑尕※婷◆    时间: 2008-5-8 23:47
我諗我明白了
呢個職位..米嗻係管理員做嘅嘢咯
設計下版面..諗下版塊d名...
之類挂!
作者: 2828    时间: 2008-5-9 00:37
"改革"即是完善论坛  ~~~~~~    "开放"即是对外宣传  ~~~~~同管理员差不多姐

我怀疑是咁咯[em16] [em16]
作者: ∑尕※婷◆    时间: 2008-5-9 21:38
对外宣传這個是靠會員的
不應該是管理員
作者: Уēαん仔    时间: 2008-5-9 22:15
咁大家對於呢個職位有咩其他感想先?如果有意見就講出來啦。。

其實對於呢個職位我并唔喺想為本人創造出來。。

喺希望想為EE23論壇未來嘅發展想出來。。

大家所講嘅都有道理。。亦都系呢個職位本身嘅當中內容含義。

而呢個職位究竟喺做邊一方面嘅工作就決定於會員嘅睇法。

所以希望呢個職位由群眾選出來嘅最適合人選所擔任!

并唔喺為自己而創立出來。。多謝大家支持!
作者: 2828    时间: 2008-5-9 23:09
咁你同小婷就是最俺嘎人选喇~~~~![em01]
作者: Уēαん仔    时间: 2008-5-10 09:44
咁我覺得由小婷擔任就喺最好嘅選擇...

點講小婷都喺退休老管...希望等待她的復出..
作者: Уēαん仔    时间: 2008-5-11 01:07
小婷快D來呢度報到。。。

等待你的回來。。。
作者: ∑尕※婷◆    时间: 2008-5-11 20:08
退休老管??我沒有這麽老吧!
我是不可能回來的...希望你都知道
作者: Уēαん仔    时间: 2008-5-11 23:35
點解丫?

呢度好多人想你返來喔。。。

點解不可能?

你想我知道什麽事?
作者: ∑尕※婷◆    时间: 2008-5-11 23:51
這個是無解的!
沒有人會想我回來的!
作者: ljzbhy    时间: 2008-5-12 01:29
点会无人想你回来呀?起码我就知道好多人....都想你回来.
作者: 繌咪    时间: 2008-5-12 05:21
小婷
我5係逼你吖
但係我真係好想你翻來噶
作者: Уēαん仔    时间: 2008-5-12 12:38
我都喺。。我哋發一個投票帖囖。。

睇下究竟有無人想你回來。。

我相信肯定喺全部會員!
作者: ∑尕※婷◆    时间: 2008-5-12 19:14
曦少..太誇張了!.
有無人投..都係個問題啦!
作者: Уēαん仔    时间: 2008-5-12 20:24
咁我哋就請小梁出來發張投票帖啦..

我相信一定會有好多人投嘅..!

你嘅命運就交俾個天決定啦!
作者: Aい飞天猪/aw    时间: 2008-5-12 20:56
OH 这么亲切讨人喜欢的小婷走了??~~[em14] [em14]
作者: 2828    时间: 2008-5-12 23:32
原帖由 Уēαん仔 于 2008-5-12 20:24 发表

好夸张啊,,好似选人大咁,搞到

反正我中立嘎,你地点投我就跟大队,我无所谓~~[em16]

作者: ∑尕※婷◆    时间: 2008-5-12 23:39
原帖由 Уēαん仔 于 2008-5-12 20:24 发表

何必呢???
5需要咁做啦!
作者: ∑尕※婷◆    时间: 2008-5-12 23:40
原帖由 飞天猪 于 2008-5-12 20:56 发表
OH 这么亲切讨人喜欢的小婷走了??~~[em14] [em14]

豬..我走果陣你都未入嚟啦
應該我走果陣.你都係啱啱做會員咋
作者: ∑尕※婷◆    时间: 2008-5-12 23:41
原帖由 heyudi2828 于 2008-5-12 23:32 发表

好夸张啊,,好似选人大咁,搞到

反正我中立嘎,你地点投我就跟大队,我无所谓~~[em16]

係咯..贊成2828
何必呢..我又5係人大的成員..
不需要這麽誇張啦..
走了.就是走了..
作者: Aい飞天猪/aw    时间: 2008-5-13 01:09
咳咳 走了 只要时不时翻来看看我们就行拉  
一天回一次就行拉   [em15] [em15] [em15]
作者: Уēαん仔    时间: 2008-5-13 23:26
咁唔選你....

我參選啦...大家快D來選我啦...
作者: ∑尕※婷◆    时间: 2008-5-15 01:20
得啦.投你就係啦
作者: Уēαん仔    时间: 2008-5-15 01:56
多謝大家支持、!
作者: jolin1    时间: 2008-7-9 14:07
哦哦!!
聽落!小婷好似有好多難言之隱咁噶!
嘛過無論點都好喇!
支持你!
作者: Уēαん仔    时间: 2008-10-24 19:09
喺我嘅貼5準講小婷嘅事....違者斬!
作者: ∑尕※婷◆    时间: 2008-10-27 12:44
都話我黑人憎嘎啦

欢迎光临 Ee23时尚网 (http://ee23forum.net/) Powered by Discuz! X3.3