Ee23时尚网

登记注册
搜索

[建议]麻烦管理员入黎及及~

<p>我记得我第一次黎衣个论坛,系因为我一个朋友叫我黎一度稳disco舞曲~所以我先黎~</p><p>以前都好多人篱衣度发布作品,不过而家无左个disco舞曲专区,管理员有无发觉少左D人?</p><p>如果可以开多个disco版,我认为都可以为论坛增加多D人气,</p><p>而且我都会发多D好disco比大家欣赏,</p><p>包括各位想要咩风格歌都有,</p><p>POP,HOUSE,BB,RNB,CLUB,FUNKY,DISCO,hip-hop等等~~基本上所有风格ga舞曲我都有~</p><p>同埋想管理员同我地网做友情连接,本网地址<a href="http://www.dj945.com">www.dj945.com</a></p><p>希望管理员认真考虑下啦~</p>

<p>我覺得都可以攷慮+呢個版```</p><p>管理員可以攷慮下!!令到d鍾意disco嘅人可以down`````</p>
<p>可以开.我本身也挺喜欢dis的.</p><p>欢迎你来发歌..</p><p>做下调查吧.</p>
<p>多谢管理支持~~决定开就通知声啦`QQ281794088,,dj龙少,加时请注EE23</p>

<p>已经开了专区.欢迎来发布.</p>
嗯嗯...我通常拿来做手机铃声噶.....
*滑块验证: