Ee23时尚网

登记注册
搜索

大家好,我这样有做错吗?

在大学三年里面,同一个女仔感情好好,三年里面我一直付出,对距好好.每个星期都出街,可以讲话系一齐共同经历左好多事情,踏足过好多地方。
大家可以讲系大学里面最亲密嘎异性同伴..系某一日,我系毫不知情噶情况下系QQ签名知道距同第个系埋一齐。系阿一刻,我超失落..可以讲系最黑暗噶时期.
我终于知道.距系我面前话好得闲阿几日假期,原来同左第个一齐出街。其实我唔介意哩d..点解要讲大话..你地中意培养感情..我冇意见.毕竟每个人有自己噶选择.
但当我知道你拍拖.我决定离开噶时候..你又一再系我面前讲左好多暧昧噶说话.话以前点点点....既然如此..我听到冇乜感觉.我怪我自己都有错.但距拍拖中成日系学校稳住我.
但系作为一个男人..发生哩d事情噶感受当然系唔好受。但我中好傻..系距想稳我嘎时候中出来陪距....中同距做野..真系矛盾..当我真正要离开的时候..
距失恋了...系哩段时间..大家又稳翻大家...我还一直对距好好.距话比机会我地大家...
但直至现在...我发觉.过去的就是过去..距以前都系甘同我讲...无论我e+++做乜野。。距中系面对唔到过去...依然很纠结自己那段爱情...距可能中系中意阿个男..
我实在唔想体到距继续甘。。或者因为我太自私。。我始终无法接受过去发生噶事情。。距因为一个人而同我讲过去就系过去..讲左好多让我难堪嘎说话。
我觉得我自己哩个烂好人已经做到够烂了。。同时亦贬低了我自己噶价值。。
而现在系距心目中讲噶好重要。。对于我自己来讲。。已经无乜感觉。。
。。我唔想再体到甘落去。。我决定delete距。。。
我决定离开。。

谢谢。。
支持你,楼主加油
系一個好勇敢嘅選擇咯, 人就系咁  好嘅時候好好     一但有咩事  所有也都翻唔到轉頭 支持你!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
勇敢做每一个自己觉得对的决定!人生唔单单系呢一会爱情!出边嘅时候好精彩!
簡直勇敢到爆吖哩個決定~
支持妳~
既然一起经理这么多。。。怎么不早就表明意想。。比距有呢个选择其他人的借口比自己...
完全呒错  支持你
我支持你拉...距都唔珍惜你的...
顶你!!!!!!!!!!!!!
想delete不容易.
找另外一条女.去填补巨的位置囖
这个效果是最好架
《战略预算-管理界的工业革命》,是中国第一部走直线、全过程案例、系统化管理的巨著,任何级次的财务人员必看!!!
*滑块验证: