Ee23时尚网

登记注册
搜索

[建议]我又有意见啊..

<p><font color="#cc0000">喺哩个BBS逛咗吓..</font></p><p><font color="#cc0000">发现有好多帖都要回复先可以浏览..</font></p><p><font color="#cc0000">帖主嘅意思係想提高张帖嘅回复..本身哩个出发点係好嘅.!</font></p><p><font color="#cc0000">但係大家都未睇到楼主要表达嘅内容就必需要回复,咁只可以灌水式咁求其复D表情或者D无关嘅嘢.!</font></p><p><font color="#cc0000">哩D回复一D意义都冇..而且仲会加重服务器嘅负荷.!</font></p><p><font color="#cc0000">我建议取消哩个做法,将D帖设为要係会员先可以浏览..</font></p><p><font color="#cc0000">咁又可以减少D无谓嘅贴..又可以增加会员人数.!</font></p><p><font color="#cc0000">我觉得好似几好囖..</font></p><p><font color="#cc0000">当然我唔係专业嘅..我都唔知讲得啱唔啱..</font></p><p><font color="#cc0000">纯粹建议吓..</font></p>
<p>er```</p><p>你講嘅呢d帖我諗都應該係舊帖囖~</p><p>e+已經5俾再發回復帖嘎喇~</p><p>所以&lt;新歌速遞&gt;版都變咗做出售帖~嚟减少論壇嘅負荷``</p><p></p>
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>∑尕※婷◆</i>在2007-1-4 21:09:00的发言:</b><br/><p>er```</p><p>你講嘅呢d帖我諗都應該係舊帖囖~</p><p>e+已經5俾再發回復帖嘎喇~</p><p>所以&lt;新歌速遞&gt;版都變咗做出售帖~嚟减少論壇嘅負荷``</p><p></p></div><p>靓女```上次同你讲噶果D建议你有无考虑啊???</p><p>俾个答复我啊```呵呵``````</p>
<p>1.我5係靚女`係丑女``</p><p>2.乜嘢建議啊??????</p>
<p>1.我5係靚女`我係醜女``</p><p>2.乜嘢建議啊?????????</p>
发张相出来米G靓唔靓女咯,呵呵
*滑块验证: