Ee23时尚网

登记注册
搜索

大家俾滴意见我好吗

大家教下我应该点好啊~
  一开始从距嘎背叛,到最后真系稳翻我了 我心软 最终起翻埋一齐,距真系好过份  话仲系习惯有我 无左我倾少好多计 无左我出少好多街 无左我同距玩游戏 习惯左有我嘎生活(同距系一齐嘎时候你有甘霖过? 我唔系你寂寞时嘎玩偶 唔系话中意嘎就要我 唔中意时就狠狠甘抛低我)虽然依加我地系一齐了  但系伤过了 终究会有瑕疵。发现我对距少左一份信任。一次又一次甘伤 但系唔知点解仲系甘爱距  依期我发现距同追距果个真系倾得好埋 晚晚都同距倾Q。系距身边第三者好多 每一次嘎吵架都系因为哩滴第三者嘎关系。感觉距越来越过份 从一开始系网上认嘎老公,同其他男人暧味嘎对话 同以前条仔联络 同追距果个倾得超埋(凌晨时上距Q都发现最近联系人距都排系我前面)直至到最后抛低我当晚就同中意果个一齐。一次一次甘原谅 换来嘎就系甘嘎代价  我憎死距身边所有嘎第三者 但我仍然都系中意距。身边嘎人个个都话我好傻  的却 真系好傻。
  希望大家可以比滴意见我喇!
很过分喔....建意,早点放手....
有d野,人地劝你系冇用啊,你听人讲就5会同距一齐啦。你明知距咁衰,你明知自己接受5到距同其他人暧昧,你爱人仲要不知悔改,你都要钟个头埋去,你身边噶人都话咗你啦,系听噶,早就听咗啦,使鬼我地哩d三唔识七噶劝你啊,如果我地叫你同距分手,你会5会分啊?讲就讲咗噶啦,劝都劝咗噶啦。听5听系你噶事,只要你5后悔就得啦
哇。楼上既劲!
十分之赞成3楼嘎话! 你一次一次甘同拒拖完又散 拖完又散 系因为你个心唔抵得!你觉得自己比佐甘多心机落去呢段感情度 而换黎甘嘎结局好唔抵   如果LZ真系甘嘎话  我建议LZ学会放低先啦~~~
我嘅处镜同你都几似, 比一个人厄咗一次可能你仲会无动于衷  但发现距只喺当你係一个水泡嘅时候 自己喺米都应该要清醒下呢?
*滑块验证: