Ee23时尚网

登记注册
搜索

將電腦影片轉檔為手機影片(MP4/3GP)軟件+教學

<p><span style="FONT-SIZE: 12px;">電腦影片轉檔為手機影片(MP4/3GP)軟件+教學(十分易用)<br/><br/><br/>此軟體可以將一大堆影像檔案格式轉成MP4/3GP檔格式~~十分易用^^<br/><br/><br/>下載︰<a href="http://www.benq.com.tw/event/s700/download/AV_Converter_install_1005G.zip" target="_blank"><font color="#333333">http://www.benq.com.tw/event/s70 ... r_install_1005G.zip</font></a><br/><br/>用法︰<br/>安裝好後 → 打開軟體 → 按open → 選擇你想轉檔的軟體 → 之後按save(最大圓型果粒) →&nbsp; 再按存檔 → 等佢自己轉完就ok啦<br/>轉好左既檔就會係返你原本影片既file度<br/><br/>註︰<br/>MP4質素會比3PG好,不過質素好D容量自然會大D,不過仲要睇下你部機係支援MP4定3PG,我林K700以上既机就兩者都支援噶啦..</span></p>

<p>點解down5到既!!!好想用喔!!</p>
我用迅雷down .可以播..
N80用5用到噶?
我用迅雷都down5到播...
down 吾到喔..
支持~~~多谢分享!!!!
谢谢啦~~!!正想要
*滑块验证: