Ee23时尚网

登记注册
搜索

[讨论]各位话个男仔长唔长情啊?入黎及及~

<p>事发系2001年夏天<br/>男噶屋K因为<a href="mailto:Father@Mother">Father@Mother</a>嘈得好犀利,仲打起身,男因为帮妈咪而比老豆唔小心打到只手,流好多血~所以男好之唔开心~好想喊,跟住男打电话比女~<br/>嘟嘟~电话接通左~~</p><p><br/>男:“喂~!好挂住你啊~你而家系边啊?”</p><p>女:“我而家系屋K啊~你做乜把声甘啊?你唔开心啊?”</p><p>男:“无唔开心啊~好开心啊~”</p><p>女:“你同我讲啦~你有咩唔开心就同我讲啦~你无下下屈系个心度唔同人讲啦~甘样会好辛苦噶~我会好担心你噶知唔知啊?”</p><p>男:“其实都无咩事咯,算啦~”</p><p>女:“你讲比我听啦~我系你条女黎噶~你点解唔同我讲啊?”</p><p>男:“我唔系甘咖意思啊~讲左都无用啦~你都唔系我身边啊~”</p><p>女:“你讲啦~你唔讲又点知无用咧?”</p><p>男:“我好唔开心,好想喊啊~~(男噶喊住甘讲)”</p><p>女:“你无喊啦~你讲我知啦~好无?我好担心你噶~”</p><p>男:“我屋K人又打交啊~好烦,好想喊啊~~~~~~~~~~~~~”</p><p>女:“点解巨地打交啊?你屋K人成日都甘噶?搞到你无书读仲唔知到错~仲成日甘,巨地有无理过你噶感受啊?”</p><p>男:“点解你唔系我身边啊?~我真系好想死左巨~(男噶好悲伤甘讲)”</p><p>女:“吓?做咩要死啊?仲有大把青春,点解要死啊?你仲有我噶~”(女好紧张甘讲</p><p>男;“好挂住你,好想你而家就系我身边啊~”</p><p>女:“甘我而家过去你度啊~好无?你应成我无死啊~”</p><p>男:“你讲笑咩?都甘夜仲边有车黎啊?算啦~哎~”</p><p>女:“你无理啦~反正我去到就得啦~你等我啊~无死啊~”</p><p><br/>跟住个女就挂左电话............</p><p><br/>过左大概40分锺,男噶电话响左~~~~</p><p>男:“喂~~~!~边位啊?”</p><p>一把好憔悴咖声好悲哀甘讲:“喂~你系米颖颖噶男朋友仔啊??”</p><p>男:“请问你系巨边个啊?”</p><p>跟住果个人话:“我系巨妈咪,颖颖而家系珠江医院啊~”</p><p>男好紧张甘讲:“吓?巨做乜啊?头先仲好地地~点解而家会系医院噶?”</p><p>女咖妈咪巨喊得好犀利甘讲:“好伤心甘讲~头先巨偷偷地开我部车出去,好冲忙甘唔知道去边度,跟住撞左车,你叫我点算好啊?我得巨一粒女,巨有咩事我点算啊?”</p><p>男:“吓?巨有无事啊?严唔严重啊?”</p><p>女咖妈咪:“部车系天桥度翻左落黎~医生话机会好微弱啊~~</p><p>男:“我而家就过去”</p><p><br/>嘟~挂左机~跟住个男噶乜都唔顾鞋都无着就跑左落楼下打的士去珠江医院~<br/>过左大概20分锺男噶到左医院~见到女噶屋K人~</p><p>男噶发左颠甘哎得好大声:“嘉颖有无事啊?巨系边啊?”</p><p>女妈咪好担心声振振讲:“巨系入边做紧手术啊~无有事啊女女~”</p><p>男:“巨点解甘傻啊?巨好傻啊~阿姨你放心啦~巨吉人天相一定唔会有事噶~~”</p><p>跟住手术室门口静晒~</p><p>约莫2个锺之后,医生系手术室行左出黎问:“你地边个系伤者噶屋K人?”</p><p>“我系女妈咪大声甘讲~”女妈咪讲</p><p>医生:“我地尽左力~你个女非常危急,随时有生命危险,你最好有心理准备,你地入去见巨最后一面啦~”</p><p>男一听哩句话就即刻冲左入手术室,入到去巨见到个女仔成身血,喊住甘讲,“点解点解啊?你点解甘傻啊?你无离开我啊~你离开左我我点算啊?”</p><p>女好辛苦甘讲:“你无甘啦~你甘样我会走得唔安乐噶~你应承我你要好好甘生存落去啊~无比自己有事啊~我会系上边保佑你噶~”</p><p>男好惊甘讲,“你唔会有事噶,你会好翻噶~系我地未结婚之前你系唔会有事噶”</p><p>女:“你无甘傻啦~我知我无几多时间,你应承我,应承我遇到咩事都唔可以死,要好好甘生存落去,好无?”</p><p>男喊得好犀利甘讲:“好我应承你,我会好好甘生存落去~”</p><p>哩个时候女噶妈妈同爸爸行左入黎~喊得好犀利甘讲:“女你仲有咩愿望啊?讲比爸爸知道啦~”</p><p>女:“妈咪~老豆多谢你地,多谢你地由细到大都甘锡我啊~你地应承我唔好甘操劳啊~~”</p><p>跟住个女仔递左条手链比个男噶话:“应承我遇到真正锺意噶人就送比巨啦~我会保佑你地幸福噶~”</p><p>讲完个女仔微笑住合埋左只眼~</p><p>“女你无死啊~”巨爸爸妈妈好伤心甘讲~</p><p>跟住个男仔行左出门口坐左系地下,好伤心甘喊~一直喊到天光~</p><p>过左两个月,个男仔依然都系甘成日系间房度扎住条手链系度喊,日日都会去巨地之间去过噶地方,做以前做过噶野.................<br/>时间一眨眼就到左2006年,个男仔都仲系无办法忘记个女仔,经常自己一个走去女仔墓前喊住同个墓碑讲野,中成日林起个女仔,每当经过巨地以前去过噶地方巨都会忍唔住落泪。~</p><p>个男仔甘长情人地居然话巨傻,你地话啦~究竟个男仔有错咩???如果甘都有错,我真系唔知咩叫爱情啦~</p><p>&nbsp;</p> <br/>男同女唯一保存落黎噶合照啊~ 个女<br/>

我觉得距无错吖~~~如果换转系我,我都会忘记唔到距!!!!
<p>多谢你支持啊~~~~</p>
<p>好感动喔,~不过我又觉得男一定要开開心心感生活落去~</p><p>如果五系个女知道左之后都会五开心噶</p>
我都想过得开心~but真系忘记唔到巨~次次林起巨就~~~`
<p><font color="#f076d7">原来个男就系楼主你吖?</font></p><p><font color="#1196ee">感五通你以后就感过以后噶囸子啊?</font></p><p><font color="#1196ee">依D也已经系无得番转头噶啦</font></p><p><font color="#1196ee">你唯一可以做噶就系更加珍惜以后噶囸耔</font></p>
嗯嗯````同意楼上。。楼主加油吖```
<p>&nbsp; </p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 嗚嗚.恏感動吖.睇盜涐喊吖!</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; but.個囡都話辣“应承我遇到真正锺意噶人就送比巨啦~我会保佑你地幸福噶~”</p><p>&nbsp;&nbsp; 姐昛都5想睇盜尓傷沁.昛想尓倖福吖.涐芝尓要忘記昛.5糸1件簡單既事.蛋糸.為左尓.</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 為左昛.尓要努力吖!</p>
<p>係囉~~樓主你5可以甘架~!!</p><p>就算5可以忘記都好啦~!!</p><p>都要開開心心甘過以後D日子架~~冇理由1世都甘架~!!</p>
<p>多谢你地~多谢晒~件事过左5年,我都仲记得甘深刻,你话我有可能忘记到巨咩?唯一可以做噶就系尽可能令自己开心D罗~</p>
<p><font color="#6b88fa">嗯~~忘记五到就等距留系心入面啦,无为逼自己去忘记~~</font></p><p><font color="#6b88fa">依D也就当作你同距噶回忆~</font></p><p></p>
如果繫我,我都忘記晤到個女~~~不過我會好好生存羅去,要個女仔睇到都會安息......
<p>哎~真系好想见翻巨笑个样啊~唔知系米放唔低巨~对其他女仔都无feel~</p>

哇``。。。!!好感人,,,,唉!!
‐‵黑sè﹒ 该用户已被删除
<p>就系想自己过得开心~所以晚晚出去饮到醉先翻屋K~</p>
5好甘啦~~個囡囝知道會5開心架~!!!
好感动[em07]
&nbsp;``
<p><font color="#1196ee">戲劇性嘅結侷...</font></p><p><font color="#1196ee">或者值得伱迲遵守..</font></p>
*滑块验证: