Ee23时尚网

登记注册
搜索
楼主: djtandy

[讨论]各位话个男仔长唔长情啊?入黎及及~

<p>多谢你支持~~~!~你要我点好好生活啊~?前几日老豆又比姨丈出卖公司都~~~~~~~~哎~~!~岩有翻希望~又比一个大浪退翻~~人就是那么的脆弱~就是那么的丑陋~~终于理解到衣句话噶意思~~~</p>
<p>几感人窝~~</p><p>[em07][em07]</p><p>放心啦,希望在明天啊嘛~~~只要好好禁生存,总有一日会见到希望葛来临枷啦[em01]</p>

<p>好感动啊```呢D先系真正噶爱情啊</p><p>就算死都为自己最爱噶人设想</p>
<p>无人嘅路喺平坦噶..!楼主.伱要记住..仲有我地gc伱噶嘛..!一切都会过去噶.努力向前冲..gc伱..!</p>
<p>哦哦哦哦哦哦</p><p>睇開D啦&nbsp; 生死有命</p><p>Ps:二百年後在一起</p><p>應該不怕徬人不服氣</p>
[em07][em11]超感动吖...下次我都系未乱叫我各个过囄啦!!原来咁危险噶.下次佢有事点算吖!!如果会系我.我真系5知道会点囖!我一定会好好咁对待佢哋D屋企人.因为....差佢哋噶!~![em45]
<p>点会咁容易忘记距阿~</p>
<p>毕生难忘~死我都会记得巨~巨噶一举一动~我都仲记得好深刻</p><p>~</p>
<p><font size="1" style="BACKGROUND-COLOR: #eeffff;">讲得岩啊`</font></p><p><font size="1" style="BACKGROUND-COLOR: #eeffff;">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; `唯一可以令个女仔开心既,`</font></p><p><font size="1" style="BACKGROUND-COLOR: #eeffff;">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; ,就系`自己要开心甘生活落去啊`</font></p><p><font size="1" style="BACKGROUND-COLOR: #eeffff;">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 加油ing`````</font></p><p></p>

<p><font face="新宋体" size="2">你唔好甘啦...开心又系甘过...唔开心又系甘过..点解唔开心甘过呢?</font></p>
<h1><font color="#1a94e6">佢係天度知道你仲禁愛佢</font></h1><h1><font color="#1a94e6">佢係會好開心,</font></h1><h1><font color="#1a94e6">無揀錯</font></h1><h1><font color="#1a94e6">你做佢呢1世最愛旣男人</font></h1><h1><font color="#1a94e6">但她會更傷心</font></h1><h1><font color="#1a94e6">睇住自己最愛</font></h1><h1><font color="#1a94e6">爲自己傷心難過,</font></h1><h1><font color="#1a94e6">那様她更痛.</font></h1><h1><font color="#1a94e6">你答應她的,你要做到</font></h1><h1><font color="#1a94e6">樓主,,你還有以後的生活要過</font></h1><h1><font color="#1a94e6">你要加油</font></h1>

<p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 你边可能忘记距喔.!</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </p>
555555555555555555[em07][em07][em07][em07][em07]
不過咧D嘢唔喺話忘記就忘記得到嘅!!!咁就證明嗰侽籽好鍾意嗰籹籽啊[em07]
<p>我都希望自己过得开心啊~边个唔想过得开开心心啊?可惜真系唔得啊~~可能等到我第2个最爱出现我会开心翻少少挂~</p>
<p>错个个系你~~!</p><p>你内够``先会谂起渠``</p><p>你挂住渠系正常``</p><p>我都系讲下``唔好放响心度```THANK``</p>
<p><font face="幼圆" size="2">真系好感人```我都睇到眼湿湿```</font></p><p><font size="2">换着我系楼住你```我都会无办法去忘记依个女仔```</font></p><p><font size="2">你真系好长情````我100%支持你````</font></p><p><font size="2">连我一向唔识喊嘎人都俾你嘎故事搞到眼湿湿````</font></p>[em17]
<p>我觉得系你嘎错!!!!!</p><p>边有人甘软弱嘎!!~~屋K人打架掟嘢我够试过啦~!!!我冲冲下凉都畀我妈入黎刮我添!~~</p><p>系你话想佢系你身边嘎!~~个女仔担心你先黎揾你...先会死嘎咋..</p><p>男仔长情冇用嘎!~长情又点啊?系你自己造成呢个画面嘎...</p>
好感动丫~!~我自己都喊左出黎丫~!~!难怪个男忘记5倒个女~!~!
[em17]
*滑块验证: