Ee23时尚网

登记注册
搜索
楼主: babi

. 要大个籽.系米就系经历5同方面既打击.?

<p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 我覺得成忢成熟都冇所謂啦</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;自己本身係點就點</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 刻意改變忢好嘅!</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 自然就是最好的</p>
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>小腳.</i>在2007-5-27 23:16:00的发言:</b><br/><p>对囖.对囖.</p><p>成熟喇..,淋嘢要多方面小小.,</p><p>..失恋咋嘛.系佢惨D囖.你甘正佢都吾要喔.~</p><p>点计都系佢吾抵..,搵过件正过佢嘎.,</p><p>最多你冇人要.蛾要又点话喇..,蛤蛤.~</p><p>卟过蛾卟漂亮喔..,-0-</p></div><p></p><p>.</p><p></p><p>&nbsp;&nbsp; 咔咔..</p><p>&nbsp; 系米真噶.?</p><p>&nbsp; 靓不靓不是关键嘛.</p><p>&nbsp; 不要另我吃不下饭就得喇. 哈哈.</p><p></p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </p>
<p>呵呵....</p><p></p><p>呵呵...Ed.嘢同E嗰版有什么關繫旎?.</p><p></p><p>不過講得都好啱..</p><p>Gc尒喲</p>
<p></p><p>&nbsp;谢哟.~</p>

<p>&nbsp;</p><p>ls. 谢谢你gc先.~</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 不过你甘讲就5多岩喇.</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 其实呢版咩都可以讲噶.</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 无论你讲咩. 都有人答你噶嘛.</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 甘人地答你. 你米可以同人地沟通咯.</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 甘你米可以识到人咯.</p><p>&nbsp;&nbsp; 只不过系识人既方式5同左咋嘛.</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 明白了不.?</p><p>&nbsp;&nbsp; 又袋钱入你袋了. </p>
<p>成熟...吾系一时一刻可以改变到噶..</p><p>你吾可以扮成熟....</p><p>你成熟嘅话..系吾洗讲出黎噶...</p><p>好多人认为你成熟咗..甘你果阵就真系成熟咗D啦..!</p>
<p>.</p><p>讲得好似几有道理.</p><p>不过我问既系.</p><p>成熟系米要受多方面既打击或挫折...</p><p>&nbsp; 你明.?</p>
<p>哗.点知你要求高吾高喔~..</p><p>或者你觉得蛾好丑咧..</p>
<p>.</p><p>.&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 未必暨..&nbsp;&nbsp; 硪騕求狠低啲.</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 隻騕對硪恏僦嘚鯻.. 樣子另談..</p><p>&nbsp;&nbsp; .&nbsp;&nbsp; </p>
<p>蛤蛤.另谈..~?</p><p>都系第一次.听咋喔.</p><p>甘每个人都想有人对佢好嘎喇.</p>
<p></p><p></p><p>哎哟.... </p><p>真幸运.</p><p>可以讲到你第1次听到既词.&nbsp; </p><p>&nbsp;&nbsp; 洼呵呵&nbsp; .</p><p></p><p>恩.! 我也想找个对我好既人.. </p>
<p>或者大家嘎心理都系一样呱~</p><p>甘你就努力D搵喇.,如果有心,蛾霖实搵到嘎.</p><p>------------</p><p>送卑你吖.哩段野..蛾好中意嘎~</p><p>"虽然蛾門寂寞旳玍活着.<br/>但在茫茫旳宇宙中,<br/>辷定有秂能聼懂自己旳语言"</p>
<p></p><p></p><p>暂时未有心稳.. </p><p>因为我还系度等紧人地 ..</p><p>过d时间先喇. 嘻嘻.....</p><p>------------- </p><p>谢谢你哟. </p><p>谢谢你句话.</p><p>我说的中文噢.....&nbsp; 有人听得明么 .?!&nbsp;&nbsp; </p><p></p><p>哟呵呵..~</p>
<p>等人要有耐性喔.~</p><p>女仔好容易卑你嘎坚持感动咖!</p><p>加油喔.~</p>
<p>/</p><p></p><p></p><p>&nbsp; 坚持坚持..几钱1茶匙阿.?</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 各个女籽都5同噶. </p><p>&nbsp; 个个学你甘好就好咯.</p><p>&nbsp; 最衰5系呢...</p>
<p>蛤蛤.,蛾当你赞紧蛾喇喔.</p><p>.就算结果系点.重要咩?过程喈.</p><p>每个人都自私咖.,蛾就吾信你单纯为做.等而等喇.</p><p>你系吾想再受伤喈.~</p><p></p>
<p></p><p>.摆明赞紧你喇.仲洗咩当阿.&nbsp; .</p><p>过程固然重要.但系,我更想要既./系结果.1个美好既结果.</p><p>其实距甘对过我1次.我5敢担保无第2次.</p><p>我5系惊再受伤.</p><p>如果我惊.我就5会再等距.</p><p>我点知距下1秒会5会再带伤害比我.</p><p>我只系想将伤害减到最低.</p><p>因为我对距既爱5会比小小既挫折而告终</p>
<p>好感动喔.~</p><p>如果.有男人甘对蛾.</p><p>蛾肯定.,会幸福到死嘎..</p><p>真系霖吾明.,点解人都卟断甘错过.</p><p></p>
认同```````````````````[em06][em06]
<p>.</p><p>每个人都5同思想噶嘛.</p><p>人地霖咩..</p><p>我地又点会知道呢..</p><p>反正人地错过.</p><p>我地又无薛底.</p><p>距地喜欢嘛...对不.?</p><p></p>
*滑块验证: