Ee23时尚网

登记注册
搜索

[分享]大家都入离体体啦

我知道我个人管理5系太好,所以我想体下大家对离个版有D咩意见
大家可以讲下离个版有D咩可以改进葛地方,有D咩做得好,有咩做得5好
总之一切关于离个版葛意见都可以发表,好葛保持,坏葛改进,务求令到大家都满意,当然啦,如果你体出葛意见系好,我接纳左之后最少会奖10金钱 2魅力(每一条) 希望大家多D提啦意见啦!!我会将离个版越做越好枷啦
希望大家可以多D介绍人离我个版,离我离个版到倾计识友,禁我就开心啦!!!

<p>顔色啦.</p><p>一眼望落去.好似好混亂感.</p><p></p><p>pS.係米提得好好呢!!!</p>
<p>好多谢你对我地版提出意见</p><p>&nbsp;&nbsp; 不过我地论坛题目颜色得3种,如果我改题目颜色葛话我怕会更加混乱咯</p>
<p>靚釹冭少..</p><p>詌匴鯃匴意見蚜..</p><p>鲯實莪覺鍀兜匴鯃錯鯻..</p><p>版宔莪涀亇做鍀詌孬..錫餤亇鯻..!</p>
<p>好多谢楼上对我同我个版葛支持!我会继续努力做好D枷啦</p><p>&nbsp;&nbsp; 靓女少离样也我真系帮5到咩手窝</p><p>&nbsp; 要不你体下边到靓女多叫过离我个版一起玩啦</p>
<p>係囖係囖..點解嘅??</p><p>係咪認爲掛住齣街晒太陽或者月光呢???</p><p>唯有我呢d醜女留響屋k哩埋拉!</p>
<p>哈哈..</p><p>我呢d.都晒月光嘎!不過響屋k晒..</p>
<p>晒月光都5叫埋我.........</p><p>&nbsp;&nbsp; 做咩系我张帖到倾D禁葛也....比D有建设性D枷啦....</p>
<p>係係...版主哥哥..</p><p>對5住啊!</p><p>得罪晒..</p><p>我知道我呢d會員仔..平生無咩建設性!</p><p>對5住!</p>
<p>蕞囿建设性僦糸...尛婷..請夶傢飼飯..夶傢鼓掌...</p>
<p>乜5係你請咩??</p><p>你又話請我去澳門街食飯嘅?</p>
<p>................真系服左你地啦!!</p><p>&nbsp;&nbsp; 系请吃饭就快手D啦,请埋我去啦....最多我负责吃你地做比钱啦~~</p><p>&nbsp;&nbsp; 好无呢</p>
<p>車..咁遠..你都5會去啦...</p><p>你負責俾錢就差5多..你咁有米...</p><p>話曬你都係我啊頭..</p>
<p>哇!你禁讲也我受5起过窝!!&nbsp; 你系离个论坛葛话事之一,我点敢做你啊头啊。。。。</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 我有澳门签证都未用,你请我一定到枷!</p>
<p>暈..我話5到事嘎</p><p>妳地話事嘎扎</p><p>你緊係我啊頭嚟啦</p><p>我咩都聽曬你話嘎!</p><p>澳門街..位于大沙頭..5洗簽證嘎!</p><p>但係..如果你係到要請我過澳門食飯..我都5區嘅!</p>
<p>.............澳门街,我晕低啦........</p><p>&nbsp; 不过边到都好啦,系你地请我就肯定去!</p>
咁你要問問癡綫了
我都想去吖 ~~~[em46] [em46] [em45] [em45]
請埋我啦[em42] [em42]
哈哈..揾癡綫.
癡線哥哥  
請埋我去食啦
[em02] [em02] [em41] [em41] [em62] [em62] [em72] [em72]
*滑块验证: