Ee23时尚网

登记注册
搜索

&噯尓由k1ss開始

秂物介紹.

兒(我)-單純,可噯,膽小,怕事,係一位好靚既女仔.自己一個住,父母出外工作.
潮爆地,非主流期相,潮人馆,潮爆深圳,非主流中文网,潮吹,靚仔靚女,86086日记本,深圳月影,广州潮人,深圳潮人,蒲场,潮爆东门,交友,型男索女,贴纸相,潮人潮相,潮爆街拍,非主流发型,广州状元坊,潮仔潮女,非主流美女,非主流帅哥,部落格U6j@0fks
雯-兒係學校認識既一位好朋友,膽大,經常幫兒,樣子一般..
年轻人潮流社区、潮仔潮女集中地 -潮人馆,潮流资讯,交友,贴图的综合娱乐社区#R$D7RN\J.}
瑤-新校既校花,樣幾靚..<兒之下>成日蝦兒,好姣..
轻人潮流社区、潮仔潮女集中地 -潮人馆*MV3s:H2H5I{/h}
樂-好靚仔..有錢..係所有女仔夢中既白馬王子..開始好花心..但一愛上1個人就...
天候年轻人潮流社区、潮仔潮女集中地 -潮人馆6R^0K4}L-GC(M
俊-一時溫柔.一時cool,都好靚仔,,有錢..全天候年轻人潮流社区、潮仔潮女集中地 -潮人馆,潮流资讯,交友,贴图的综合娱乐社区't!v(]7~ ] q0j
潮爆地,非主流期相,潮人馆,潮爆深圳,非主流中文网,潮吹,靚仔靚女,86086日记本,深圳月影,广州潮人,深圳潮人,蒲场,潮爆东门,交友,型男索女,贴纸相,潮人潮相,潮爆街拍,非主流发型,广州状元坊,潮仔潮女,非主流美女,非主流帅哥,部落格Xe.J6ZTf.J1@\^
傑-樣子ok靚..中意兒..後來...全天候年轻人潮流社区、潮仔潮女集中地 -潮人馆,潮流资讯,交友,贴图的综合娱乐社区ufG$f.u0v ]~5Hh1u
past one

屋企

媽:囡囡..今日就係新學校既第1日啦..唔好遲到..我e+要同爸b要坐早班機去美國啦

我:得啦..(仲未訓醒既樣)

媽:你要照顧自己呀..得閒我地會返黎睇你...有咩事打比我地

我:係啦...長氣..仲唔行快d就上唔到機嫁啦..

媽:我都係好唔捨得囡囡..不如跟埋媽咪去啦...(攬住我)

我:琴晚咪講好左囉...放心啦..我唔會有事....

爸:老婆..放心啦....囡囡會照顧自己嫁啦....

媽:咁好啦...我地走嫁啦...

我:嗯....bey

媽+爸:掰掰

望住個鐘...

我:哇....7點啦...遲到定啦....

之後就拿拿臨洗面換衫返學..到左學校

我哇...間學校好大wo..搵左老c先)

行左好耐.....d男女學生都望住我...

我有d驚驚地><""係咪我樣衰得濟..定係我塊面有野呢...點解d人望住我嫁...
仲有...教c室係邊嫁...搵黎搵去都搵唔到ge...老c快d出黎啦T^T)

加快腳步....見到有成班女仔=口=...好多人...去開片咩..d女仔行過係咁望住我...
我驚嫁-口-行行下...見到個有間好似教員室既房.....

我:搵到啦
我一開門..就見到個男仔企係度..我地2個互相對望左一陣

我面青青....點解..教員室..會有坐廁ge...仲有男仔係度ge...唔通我=口=)

我:...........呢度......係咪...教員室...=口=?

個男仔:有坐廁同男仔係度你話係教員室定廁所呢(笑)

我:(望左望4周....又幾似廁所wo....)

我:哈哈哈.....

男仔:哈哈哈....(跟住我笑)

我:(清醒返...)呀............(大叫)

男仔:噓...唔好咁大聲....(用手按住我個咀)

我:放手呀><我冇心入黎嫁..我以為係教員室渣..請原諒我呀=口=(驚得濟係咁講野...我係度up緊乜野-口-)

佢:都叫你唔好咁大聲囉.....

我:sor....我唔想入....(仲係語無倫次...未講完....個男仔1野咀過黎....)

我:..........(呆曬....)

咀時聽到....有d女仔講....樂都唔係度既....去第2度搵啦大家....2分鐘後

佢:你終於收聲唔講啦?(笑)

我:.......(仲呆緊)

佢:喂....

我:(醒曬...)呀...變態佬呀.....(推開左佢)....

我:(心諗...冇啦冇啦...我既初吻冇左啦-口-媽咪呀.....)想喊

佢:喂...咀一下渣wo..唔駛喊下話....幾多人想同我咀都冇呀....何況你咀得好差wo...好似石像咁...

我:嗚.....(我咁大個女都冇比爸b媽咪以外既人錫過嫁>/\<)

佢:唔通....係你既初吻??.....

我:嗚嗚嗚(喊得仲大聲...)

佢:唔係真下話(有d驚訝...但仲好開心)

我:嗚嗚...還返比我呀...

佢:真係要還??

我:嗚嗚...還返比我....(只識係度喊同講呢句)

佢捉住我雙手...就咀左過黎....呢次係5分鐘....咀完佢就幫我抹乾d眼淚

我:(只係呆住咁望住佢....個腦一片空白)

佢:唔好喊啦...我還左比你啦...

人人親近我 無人爭奪我 無人關懷是誰(電話響)

佢:喂...講野...嗯嗯..好...e+黎啦...(收左線)

佢:我要走啦...下次唔好入錯廁所啦...2樓直行轉左就到教員室嫁啦 88

我:........(呆左...企左係度..唔識郁)

past two

忽然打左鐘....

我清醒返).....呀.....變態佬.....

有個人:同學仔....打左鐘啦...你仲企係度會左住我清潔廁所.....

我望左望....原來係清潔牙嬸.....嚇得我咩...哈哈哈

我心諗..咪住...呢度係男廁....清潔牙嬸....)

我再望一望....

我:哈哈哈....唔好意思(飛快咁跑走.....-口-)

牙嬸:e+d後生女真係..男廁都入....

跑跑下撞到個人....

我好痛><)....sor..

個人:唔緊要...你冇事ma?

我:冇事....(我抬頭住佢...哇...好靚仔...雖然同頭先個個變態佬一樣...但呢個好好多=-=)

個男仔:冇事就好(笑)

我:(睇到呆曬.....佢笑時好得意呀....)

個男仔:你係咪新生呀???未見過你既

我:係呀...

個男仔:我叫牙俊...你叫咩名

我:兒.....

俊:哦....你唔返班房..係度做乜...

我:...我....搵唔到教員室係邊....

俊:我帶你去啦

我:好呀(笑)

俊:呆左下...

我:做咩望住我...我塊面真係有野呀-口-???

俊:冇呀...行啦....

我:哦

俊:到啦

我:哦....

俊:咁我走先啦...

我:嗯...多謝你...

俊:掰掰

我:掰掰..

之後搵左個miss...比個miss鬧左一餐..話我做乜咁遲先黎=0=....(我唔想嫁)....之後就帶我去班房
唔記得講tim...我今年讀F3D.....

miss:各位同學....今年有1位女新生+入我地呢班

男同學a:年年咪又係咁講.....你有冇其他對白呀miss

男同學b:咪係囉....係靚女就唔摳..唔係就唔好介紹啦

男同學c:咪係囉....

miss:你地靜d...好啦..你入黎啦

我:(好緊張><)....

我一入到去....d同學就哇哇聲....

男同學c:...哇...靚女wo....

d男同學:係囉...你叫咩名呀...

我:(心諗...好齊....)我叫xx兒.......

男同學a:有冇icq..msn

男同學d:你住邊嫁...點解會黎呢間ge

男同學c:靚女有冇男朋友

我:.......(開始緊張....)我.....我.....

miss:你地問咁多叫人點答你地....xx兒同學..介紹下自己啦...

我:.....哦....(吸氣...)因為搬屋既關係...所以我就來左呢間啦....嗯..其他....就等我地慢慢認識了解啦...

男同學d:咁你等陣得唔得閒....我地去了解下啦...

我:.........

miss:好啦...介紹完..問完啦....得閒先問啦...xxx兒..你就坐係xx樂旁邊啦....

我:哦....
past three

我:...miss....邊度係xx樂旁邊._.

miss:第6行最後個位....

我望左下...見到.....係變態佬呀=口=死啦

我+一個女仔:反對呀.....miss.....

我望住個女仔...好靚wo....一入學就有人幫我..呢間學校d人真係好T^T 除左個變態佬)

miss:xx瑤..你點解反對呀....

瑤:我唔準佢同樂坐...我要坐樂旁邊....

我:..miss.....我唔想坐係個度-口-

男同學a:係囉...miss...兒都唔想坐....不如掉佢坐我旁邊啦

男同學b:係都同我坐啦....

男同學a:唔識禮貌嫁你...排隊啦你....吵吵吵....(仲係度吵緊)

我心諗.....咁多同學仔幫我...真係好T^T多謝你地)<------太蠢+單純啦=.=

miss:靜d呀你地......講左坐個度就個度.....xx兒...快d返埋位...(新同學一入學就唔聽話..
話掉就掉..第日我仲有地方企既-V-??)

我:哦/.\......

d同學:車........

miss:好啦...開始上堂

我行到去....坐低左

樂:hi....我地又見面啦(笑)

我:.......(冇應佢)

樂:做咩唔出聲....同我坐開心得濟呀??(慢慢咁靠埋黎)

我緊張)喂....唔係靠咁埋呀...變態佬....

樂:變態佬??你講我??

我:....你...你唔係變態佬咁係咩...走....走開d.....

樂:咁緊張做咩.....你驚我再咀你呀??

我:(面紅+緊張)...我....我邊有緊張呀....我....我都冇.....

樂:好啦.......我地再黎多次啦......(係度笑....成塊面靠埋黎)<---明玩野

我:(面紅....推開左樂).....唔好呀.......(大叫....)

miss:xx兒..你發生咩事.....

全班同學望住曬我-口-好怪醜

我:....我.....我.....冇野.....(面紅)

miss:冇野啦??下次唔好係個位度大叫啦..留心聽書....

我:哦....T^T

樂:哈哈哈..同你玩下..你咁認真.....哈哈

我:(望住佢)好玩咩....\./

樂:哈哈哈(仲笑緊....)

我:....(激死我....我指住地下既1條線)你....你丫....唔準超過呢條界

樂:(笑得仲大聲...)界呀...哈哈哈...界.....(心諗:真係得意)

我:=V=哼...笑啦..我講完啦...唔準超界\./

樂:超左點.....我比你咀啖呀??哈哈

我:............我...我會唔同你講野...哼...

樂:睇下點....

突然覺得有人望住我....原來係瑤呀0.0.....我即刻對住佢笑同揮手^^....
唔知點解佢好惡咁望住我....之後就冇望....

我:(佢係咪唔舒服呢-口-!??)[/
past four

呢幾堂都好悶.....我就4圍望...望望下....見到1個人趴係台訓左好耐嫁啦...
我介紹個時都訓緊...無禮貌呀佢\./但睇真d...咁似一個人ge???

我:嗯嗯髮型都好似.....但睇唔清楚個樣-口-

樂:睇咩樣....

我:關你咩事....-V-

樂:丫..你係咪想死....

人人親近我 無人爭奪我 無人關懷是誰(電話響)

第2個miss:xx樂....係學校唔準開手機嫁....

樂:喂..講野...好....黎啦...得啦....15分鐘..

miss勁嬲)....x....x....樂....同....學......

樂:得啦..黎啦....(收左線...起身想走....)

樂:傻婆..我走啦...(好細聲同我講)

我:你快d走仲好...(整個人鬼臉)

樂行左去訓覺個個人度....)喂...俊...走啦....

俊:哦....(醒左..好冷淡應左句)

我:嗯嗯個名都一樣聲......嗯嗯....把聲都好似.....咪住....(我再望真d....咦....真係今日我撞到個個牙俊呀....感動....)

我心諗:原來佢同我一班.....呢班d好人真係多(除左變態佬外)好采我冇入錯班....(陶醉緊)

miss:xx樂..xx俊..你地要去邊.....上緊堂嫁....

樂:我地去邊關你咩事.....你又唔係我牙媽..我點解話你知

miss:你在係咁..我就叫訓導黎.....

樂:我好驚呀......你鐘2咪叫囉.....

之後就走左....仲有d男同學都跟埋走....

miss:(激到冇聲出)

miss:好啦..唔好理佢地..我地上堂啦....[/
past five

lunch時....有個女仔行左過黎......

佢:hi....我叫xx雯....

我:hi.....我叫xx兒...

雯:我知..你岩岩介紹過

我:哦...

雯:係呢.....你係咪識xx樂嫁??

我:我唔識變態佬嫁....

雯:變態佬??

我......我唔識xx樂......

雯:哦.....

我:係呢..你問黎做咩....

雯:冇....我諗你唔好同佢一齊咁多....你小心d個個xx瑤

我:下....點解呀...

雯:呢d野唔方便講...你聽我講就得....小心d

我:哦....不過瑤又靚...份人好似冇咩野wo...佢好似好好人咁....(笑)

雯:人唔可以單睇表面既....總之小心d啦..(心諗:真係單純=.=)

x:雯..你行得未呀....

雯:黎啦....

我:係呢.....(面紅.....)

雯:咩事....??

我:....可....唔可以同我一齊食lunch??(緊張)

雯:好丫..不過我仲有fd都去wo...(笑)

我:嗯....多謝你呀(笑)

之後就同雯佢地一齊去食野>V<有4個..分別我..雯...傑同婷

傑:雯姐原來識左個咁正既女仔都唔介紹下??

雯:係要介紹....不過唔介紹比你識...

傑:丫....你....

我係度笑)

傑呆左望住我)

我:做咩呀?

傑:冇..冇野....(佢笑個時真係好靚)<-----緊係啦..話明靚女黎嫁ma-口-

雯:好啦....兒係我既..你唔準望....

我笑)^^

傑:原來女仔你岩嫁....哇...兒你小心d....

雯:你係咪想死=.=

傑:在下不敢....

雯:算你醒啦....好啦..介紹...呢個係xx兒...呢個女仔係xx婷...

婷:你好(笑)

我:你好(笑..)

雯:好啦..介紹完..去邊食野....

傑:喂...仲有本少爺未介紹wo...

雯:係咩....(望下手錶)哇.....仲唔去食就冇時間嫁啦...(拉住我同婷跑)....<----擺明"突登"啦-口-

我同婷都知咩事....所以就係度笑...

傑:喂..仲有我未介紹...(跟住跑)

雯:冇時間介紹你呢d傻仔..食野要緊

之後去到m記....坐低曬....

雯:兒..婷..你地食咩....

我:我食2....

婷:m......就1啦...

雯:咁好....1 2 3 ....傻仔快d去買.....

傑:點解要我去

雯:男仔要比d風度....呢度得你1個係男仔..你唔買...邊個買?

傑:風度係比靚女.....我幫兒同婷買....

我:(feel到雯有d唔開心...)

我:...m...1個人拎唔到咁多野....我都去埋啦...

傑:......唉...唔駛啦..你地等陣..我去買啦....

===============

我:(一路行一路諗:雯一定係鐘2傑...但點解佢又成日同佢吵既??真係好唔明....)

行行下...唔見左佢地-口-...我唔識路嫁..返黎呀你地/__________\....

之後見到瑤同d女同學...好ya....我就跑上去......

我:瑤....(拍下佢)

瑤:邊叉個呀..唔知死字點寫呀??

我:係我....xx兒....

瑤:哦.....新生呀...搵我咩事呀....(好串咁)

我:你可唔可以帶我去返課室呀??嘻嘻....我唔識路返.....<----其實兒係一個路痴...行路認路嫁-口-

瑤:好.....(奸笑)

我:多謝你..

瑤唔駛..行啦.....

行到去一個地方..

瑤:到啦..入黎啦

我:哦.....

入到去...

我:(我4圍望下)....m...........瑤呀..呢度點解咁似廁所既......

瑤:哦.....係丫....呢度乜嬲都係廁所黎嫁啦

我:咁點解你帶我黎廁所既..

瑤:冇...你塊面有d污糟....我想同你洗下ma...

我:哦...你真係好(仲唔知發生咩事)

x:瑤姐水黎啦....(拿左1盆水....)

之後有2個人捉住我雙手...

我:....做咩呀??....(驚)

瑤:幫你洗面丫ma....(d人拉到我去水盆度)

我:.....我自己洗得嫁啦.......(勁驚)

瑤:你自己洗唔乾淨嫁..我地幫你啦...

之後將我個頭按係盆手度

我:唔..好.....(驚....反抗....但係冇用....)

拉返我上黎....

瑤:我警告你...你唔好接近xx樂.....

我:我.....邊......有....呀

瑤:有冇你都唔準接近佢.....唔係後果就唔知咁..我嬲起黎唔知點做

d人再1次將我個頭按落盆水度....

瑤:慢慢洗啦.....你地要幫佢洗乾淨d呀....哈哈哈(奸笑)

x+y:係既...瑤姐

忽然...有個入黎......佢係...
past six

係俊呀...d人停曬手....放開左我

瑤:.......俊......你點解會入黎既??(驚)

俊:哦......冇....我以為呢度係男廁......你地係度做咩(好冷淡咁講)

瑤:下......冇呀...兒塊面好似污糟左..我幫佢洗渣ma...係呢......樂呢......(好驚咁)

俊:.........哦..我上黎先既..佢就快黎.....你塊面都好似有污糟wo..我幫你洗

瑤:下..唔駛啦......我地走先啦(勁驚++勁快咁走左...)

俊行過黎我面前.....

俊:你有冇事呀??(勁溫柔)

我:嘻嘻...我冇事....

俊:比佢地咁蝦法..仲話冇事?

我:嗚...嗚...嗚......我頭先真係好驚.....嗚嗚...(坐左係地下)

俊拿左條手巾幫我抹面...)好啦..唔好喊啦(爆爆爆溫柔)

我:嗚嗚...唔該.....(我望住佢...)

俊:做咩...??(一路抹一路講)

我:好少男仔好似你咁帶手巾...你真係好細心...

俊:我用黎抹鼻涕

我:咩話??(勁大聲)

俊:哈哈哈

我:你頭先講係咪真嫁....

俊:哈哈..你話呢..

我:快d講呀...係咪真....

俊:走啦..帶你去換個條禟...

俊:仲唔起身行??

我:..........我....腳軟..冇力行...(面紅)(一定係岩先驚得濟=口=)

俊:哈哈......(擺明知道兒驚到腳軟)

我:唔準笑呀...

俊行左過黎抱起我....

我:哇....我自己識行啦....你放我落黎啦(面紅)

俊:你唔係話腳軟行唔到咩..咁點行

我:我..........

俊:唔駛我啦.....你乖乖地唔好郁就得嫁啦...

俊好細聲咁講)你其實都好重wo..

我:咩話....我邊度重呀....我好標準..冇超重嫁(好大聲...)

俊:係啦係啦...(笑)

俊抱住我一路行時..4周d女仔都望住我....d目光....有d兇惡....妒忌....憎恨咁.....

女a:係俊呀....(細細聲講)

女b:佢抱住個個係邊個(細聲)

女a:鬼知咩...一定係d姣西啦(細聲)

女c:係囉....又唔知自己樣..仲"痴"埋去俊度...(細聲)

我聽到呢d說話..真係好唔開心....好想離開佢地既視線..個時既我....只係識up低頭.....

俊帶我去保健室......

miss:做咩你上半身條禟都濕曬嫁...

我:下....我...我......

俊:比人唔小心倒到d水落佢度

miss:哦..咁換返條禟先啦...你係度等陣我去拿條禟比你

等miss既呢幾分鐘....我諗返岩先d女仔講我既說話..就覺得好唔開心....

眼泣...好似.....想流出黎咁......忽然.....俊摸下我個頭......

俊:唔駛理佢地講既野....

我:....嗯....(笑....)

俊:你留係度休息下啦....都差唔多放學....我幫你同miss講

我:嗯......

之後俊就走左了.......我望住佢既背影....感到好溫暖.......
放學啦.....雯黎左......

雯:兒..你有冇事呀....行行下無啦啦唔見左....我地4圍搵你...又唔見你...
返到課室..你又唔係度....之後俊返黎同miss講先知你係度渣...(緊張)

我:我冇事...行行下...我唔見左你地....之後唔識返...之後覺得有d唔舒服..
好采有俊帶我黎(唔可以話比雯知...咁樣反而令佢擔心)sor....要你擔心

雯:我地fd黎嫁ma....駛咩咁講..你冇事就好啦....

我:嗯....(笑)

雯:你仲有冇唔舒服呀???我送你返屋企...

我諗:如果雯同我一齊....瑤又好似今日咁....咁我咪害左雯.....我唔可以比雯有事....
但係瑤點解要咁做.....佢係咪誤會我同變態佬??)

雯:兒...兒???

我:下...做咩???

雯:你做咩呆曬咁..係咪唔舒服

我:..下....我冇事...我岩先諗起d野渣ma.....我自己一個返得啦...我等陣仲要搵老c....

雯:咁好啦...呢個我電話..有咩事搵我啦.....

我:嗯(笑)...

之後雯就走左....我就返課室...終於搵到-口-....<---第1次識返返課室

我一開門.....見到....得xx樂1個係度訓覺

我:唔係咁邪下話-口-...(諗:個個都唔係..點解要係得佢1個係度...都係拿埋書包快d走-口-)

我行到去佢旁邊....拿左個書包....

我其實佢都好靚仔wo...如果佢唔係咁變態我諗佢都好好既...真係好靚仔...諗左陣....
咪住....xx兒....你快d清醒返..佢係大魔頭..變態佬黎嫁.....-口-)

之後..我諗住走...點住...比人拉住我隻手.......原來係....樂

我:你做咩呀??放手呀....

樂:你唔可以同佢一齊(好嬲)

我:你講咩呀..放開我

樂:你係唔可以同佢一齊(激動)

我:你話邊個呀??好痛呀..放手(驚..未見過佢咁嬲....)

佢推到我埋牆...

我:你想做咩..(驚)

佢一啖咀埋黎....

我:唔...好....(我係咁反抗..用手打佢)

佢捉住我雙手....一直咀..之後錫頸

我:嗚....放.......開.....我....唔好咁樣....嗚嗚嗚

樂停左....我推開佢...."啪"..我打左佢一巴就跑走左...

我:嗚嗚...(一路跑一路喊)

我諗:點解..點解佢一次又一次咁樣對我....我得罪佢d咩.....)

之後我就慢慢咁行返屋企.....返到屋企咩都唔諗唔做..只係訓覺.....但我會訓得到咩..
past seven

..我成晚都冇訓過...到左第2日....係學校門口........

雯:兒兒..早晨>V<

我:早晨.....(勉強笑左笑...)

雯:你做咩咁既樣既....係咪唔舒服呀??

我:我冇事呀...琴晚訓得唔好ja

雯:哦..無事就好啦..一齊行啦..

我:嗯嗯...

行到返班房門口..已經聽到好吵既聲...一入去...見到我個位個度大把人...係度玩...

瑤啦...仲有其他男仔...女仔....仲有既係..."佢"都係度..我知佢見到我黎左...但...唔

點解..我無法正視面對佢.....因為....佢傷害左我.....

雯:你唔好去個度坐..你來我呢邊啦...

我:嗯...(我無理會到佢地....)

雯:你坐住我個位先...睇你個樣都知你未食野..我落去買d野上黎食...

我:嗯....

俊係坐係雯後面個位....我叭左係張台度.....發現後面有人整我...我望返後面.....係

俊.....

俊:你做咩坐左係度既...

我:下....

俊:我問你做咩坐係度....

我:佢地係個度玩緊ma...冇謂走過去阻住佢地....

俊:哦....

我:琴日唔該曬你丫...

俊:小事ja...唔駛唔該wo...

我:嗯.....

之後俊拿左10蚊出黎...放係手掌度

俊:兒....你望下呢度...

我:嗯?...

之後俊將個10蚊變左粒糖....

我:哇..你點整嫁..(好開心....)

俊笑..)比你嫁...唔好唔開心啦...

我原來俊知我唔開心先咁樣黎安慰我...)多謝你呀俊(好單純咁笑)

俊呆左望住我...)

我:係呢..俊你點整嫁..

俊冇出聲..只係望住)

我:俊??

俊:下??

我:你做咩呆曬既..

俊:下??冇野....

之後我同俊就有講有笑..係度傾d魔術野...俊仲變左好多魔術比我睇...估唔到俊都識

呢家野..

俊真係好溫柔....好好人呀....

點知聽到好多人係度又哇哇聲...我同俊都望過去...點知見到.....
之後...就諗食咩啦...

傑:喂....今次到你去買啦(對住雯講)

雯:喂咩喂..冇名比你叫ar?乜上次你買咩..上次係兒兒買wo....有你咩...冇波...

(自問自答-口-)

傑:唔好係度自問自答啦..如果唔係識你..以為你傻嫁...總之今次到你....我要2

號...

雯:我傻又關你咩事...要食自己買啦(整左個鬼面...)

傑:你.....

我:算啦...我買啦...

傑:唔好啦...唉.....我買啦....

雯:一早咁講咪好囉....曬時間>V<

傑:你....

我:好啦..唔好吵...婷你食咩...

婷:2丫唔該...

雯:我要4

我:咁我都要4啦...

傑:喂...拎錢黎啦..食野唔屎比錢呀??(對住雯講...)

雯:你又唔問佢地拎..只係問我...

傑:我鐘2請佢地..唔鐘2請你....(好串嘴>V<)

雯:你....(激死=0=)

我:算啦..我比...

雯:兒...唔駛...你好野..我比(比左錢傑...)

傑:咁就岩啦...good dog...

雯:咩話....(勁嬲)

傑已經走得好快....

雯:激死我啦..

我+婷:唔好嬲唔好嬲..佢玩下ja...

雯:玩?好好玩咩..死衰人黎嫁.....(想搵野發洩)

我:.............呀.....傑唔夠手拎拿....我都係幫下佢啦...你地等陣(呢個時候逃

走...)<---好衰呀-口-

婷:喂.......

我已經行走左-口-kaka...

我:傑....

傑:咦....你唔去坐??

我:唔啦...你一個人拎唔到咁多..我幫你手....

傑:嗯....(笑)

我:係呢..點解你同雯成日都鬥氣嫁...

傑:係佢搵"交"吵渣ma...

我:唉.....

買完野之後....行返去條路..會經過樂同瑤張台-口-....但都冇辦法啦....

我係唔會逃避....驚佢地嫁....之後我行.....就快到瑤個度時...點知
past eight

當我就去瑤度時.瑤用腳"戟"我.整到我差d跌倒.好采有傑一手拉住我.

我成個人"挨"係佢身前.突然覺得心跳加速.點解會咁既!?我唔知道..

我只知道既係.....d野食跌曬啦T^T

瑤:哇....咁快就攪掂第2個啦...?溝仔都溝得好快wo...學野啦你地(對住其他2個

女仔咁講)

我聽到瑤呢d...覺得好唔開心...點解佢會係咁睇我....我做錯d乜....

傑:8婆...你做咩野呀.(對住瑤講)

瑤:咩做咩野?(扮曬野)

傑:咪扮野啦你...(惡)

瑤:我扮咩野呀...(好串)

傑:唔好以為我睇唔到你用腳戟兒先得嫁.

瑤:下..我有咩...係佢自己唔小心渣掛

傑:你講咩呀 8婆

瑤:樂樂呀....佢話我8婆呀...

呢個時候..我望左一望樂...佢都望住我...我覺得佢表情..眼睛都好沈重..

有d野想同我講...但好似又講唔出.....

樂:我地走....

瑤:樂樂呀.....

之後佢地就走左....我同傑沈默左幾十秒....

我:頭先..唔該你呀.....

傑:唔....唔駛唔該...

我+傑面紅)

我:不如...再去買過囉??

傑:好....好呀

之後買完..返去...見到雯塊面黑個隻獲.....仲啤住傑tim...

一定係先前2個係度吵...攪到咁啦...返左黎又係吵-口-..

都唔知佢地要吵到幾時....食完野....就返school嚕.....之後....
返到學校之後就上堂啦.....過左好耐..就放學嚕...

雯:兒兒..一齊走囉?

我:好呀.....

miss:xx兒同學..你跟我黎..我有事搵你...

兒:下.....

雯:miss...你搵佢做咩...佢唔得閒ar..

miss:重要事.你有咩唔得閒呀??(問我)

我:我.....(唔知點講-口-)

雯:佢約左我..(搭住我博頭)

miss:咁ja係得閒啦....跟我黎啦

雯:你....

我:算啦..我聽日先陪你啦...你走先啦....

雯:好....掰掰啦..兒兒(好唔想)

我:嗯...掰掰

之後跟左miss去xx室...原來係做問卷...原來個個新生都要做...

了解下屋企情況wo..無聊><問卷又多-口-...又呢樣..又個樣..

做左半個鐘有多....之後先放我走...救命...

之後就返課室整野.拎書包啦...

點知係門口....又見到樂..得佢一個坐左係度...我入唔入去好呢-口-..

我諗左一陣..都係決定入到...因為我覺得...我同佢又冇野..點解要怕

佢而唔入去...大不了拎完書包就走人!?...哈哈..就咁...拎完就即走....

之後我就行左入去....我無望過佢一眼...而我感覺到...由我入黎個刻..

佢都望緊我....係我錯覺..定係真??當我行左埋去..拎完野準備走時...

佢拉住左我件衫...我真係諗唔到佢會咁....佢究竟想點...我停左

我:放手.....

樂冇出聲....)

我:冇理到就行啦...

行到門口....我已經忍唔住....我問左佢一條問題..但我估唔到..

呢條問題會令到我咁傷心...咁傷心.....
past nine

我吸左一口氣...轉返後面...對住佢講....

我:點解..你要咀我.....

樂:只係一時興起.....(好冷淡)

呢個時候既我....一定好醜野....因為我既眼淚已經流出黎....

想收都收唔到.....其實..我一早都知個答案...但我既眼淚就係唔聽

我話...點解...點解會咁.....我一直跑一直跑....跑到去邊我唔知...

跑跑下....我撞到1個人....

x:咦???兒??

我:嗚嗚嗚.....(我望左佢一望..原來係俊..我即刻up低頭)

俊:做咩喊呀??係咪我撞痛你呀?(好溫柔)

我係咁搖頭)

俊:發生咩事??

我冇出聲..只係度喊)

俊佢輕輕將我個頭靠係佢身前...我"挨"左落佢度..)

俊:好啦..唔好喊啦...(佢摸下我頭)再喊大哥哥唔錫你嫁啦...(笑住講)

我冇再喊...)你幾時做左我既大哥哥嫁??

俊:冇幾耐之前....

我:車....係度認親認戚(笑)

俊:笑返咪好囉...

我:嗯.....

俊:你喊到成面都係啦(幫我抹...)

抹完之後.....佢摸住我塊面.....冇放開過.....

我:......(面紅......)

我地互相對望....沈默左1陣...之後....佢個頭就慢慢咁靠過我...

我緊張.....死..死啦...係咪要kiss呀.....唔好呀...好驚呀><

點知...
[em46] 畀啲反應嘟恏吖__...
哩篇文係 轉帖區已經有啦
呢個古仔好好睇嘎..
我之前都髮過了....
不過..佢根本就無結局..
原創香港古仔网..已經上5到了...

唔系呱?

无结局?追佐甘耐,依有先知无结局?
失望。
[em07] 5制啊...
绝对支持啊~~~~~!
*滑块验证: