Ee23时尚网

登记注册
搜索

}▼你▽の╱╲の说╃爱灬≯我 全

NO.1课室....
"喂,起身啦..!!我有野同你讲吖"E+响度讲紧野吖个叫吖伟<刑伟风>

尼位仁兄坐我后面...间五中就会骚扰下我!!虽然就是眼大大

皮肤白白!!同我哥是超好的FF,同我当然亦都一样啦!

伟见我五醒就死甘挪支笔来DU我....!!<彼人DU背脊>

我头都无抬起"你再DU..你T你点死法!"

伟好可怜甘讲"甘人地有野同你讲吖嘛..!"T_T

我"重要五?"<依然趴响抬度>

伟"好重要加!!起身啦!"

我终于舍得离开我张宝贝台...伶转身望住距!~~!~~

伟度我盏下盏下对眼....<放电>

"~~~~~~~~~~哇~~~~~~~~~~~~~~"一声......

甘失礼的叫声又点会是我吖!!边个?!知五是我地班花痴咯!!

我按住个头...但D声音随着吖伟的动作而起伏!!好烦人的声音!

忘记左介绍自己添..我叫柔水苓,班F叫我吖苓,18岁!!

我"好心你米对我盏眼同笑啦!你学平时甘拿埋块面啦五该!!"

伟"你有特权加!!哈哈"

花痴A"哇..伟笑吖!!"
花痴B"是吖!是吖!!好靓仔吖!!"
花痴C"距对我笑我死都愿了"

我"你地好烦吖!!同我收声!"<我MA大个喉咙哎左出来!>

课室突然鸦雀无声....<终于清静了!>

突然...
伟"哇...你发嬲个样好Q吖!!面红红...得意"

伟扭左扭我块面...!!

"~~~~~~~~哇~~~~~~~~~~~`"<今次五使我讲你地都知D人发晒姣叫啦>

我"哎!!头都疼埋!"用手指按一按头!!

伟"就是囖!吵到死!阻HI住晒我地倾计"!!

我"吖生!!好似你惹出来加喔!!收拾翻先好同我讲野"!

伟"哦...遵命!!!"

伟收起距可爱的笑容..拿起快面酷酷甘...
伟"你地班死产再吵我叫人奸晒你地!"

果然有效全部都五敢大声吸一口气了~~~!!不过都五怪得距地甘细胆加

是人都知道吖伟是尼带扎FIT加啦!!对敌人出名的残忍!但对FF就好中义气

NO.2
伟"满意五吖?"^_^

我"OK啦!!你米再乱笑吖!!你五是话有好重要的野同我讲加么?"

伟"吖个咩咩咩辉是未沟紧你吖!"

我"你五好话过我知你话好重要的是尼D"<古五到距消息甘灵通加喔!>

伟"是吖!有咩五妥!"

我"我训了..米再吵我!!"

伟"你逃避即是话是真加啦!!"<眼神有D杀气>

我"收起你尼种眼神!!"

伟"五准受距!!~~!~~"<命令我甘话啦>

我"我凭咩听你讲!!"<佛都有火!>

伟"你中意距?是未吖!!!"<语气甘恶?>

我"既然你都一口咬定了...!!甘五是囖!"<甘恶对我!!彼D教训你!>

吖伟无出声..望住我几秒..我都死望住距!!斗望边个怕边个吖!还惦

就算距几嬲都五会K我加啦!!*_*<偷笑>

突然...
伟起左身..双手插袋..行出课室门口...!!望住距走的背影

有D失落感!!

我"刑伟风!!你去边?"

伟"去?五关你事!"<好冷的一句话>

就是尼个时候上刻铃响起了...我都将我的思绪拉翻番来!!

五好T小我吖!!我读书都几叻加!老师心目中的尖子!!SO我都

好认真听课!!但尼一堂课,我五知点解有古不安的感觉在徘徊!!

好似有D事将要发生甘....
NO.3
MISS讲课讲到出神入化果时...突然吖铭冲左入来..!!

吖铭,全名任铭封!18岁..伟的BF<best F>出名的酷

铭"苓..!!快D跟我拉!!<拉住我只手准备走!>

MISS"尼位同学!!你快D同我出去!!米过来骚扰我学生!!"

铭"你即刻同我收声!!五是我同你收尸!!"<个样恐怖到极点>

"哇!!好型吖!!"又是班花痴在起哄!!

我fing开距只手...!!

我"走你个鬼啊走!!米阻住我听课!!>_<"<听课大过天>

铭"你再5走你吖个咩咩咩辉就彼吖伟K死了!"

我"吖伟响边度!?"<吖伟颠起身真是五可以讲笑>

铭拉住我就跑了...

我跟吖铭走当然五是因为吖个我连距全名都五记得吖个咩鬼辉啦!!

而是担心吖伟颠起身又五知搞到吖个人点了!!

仓库...<距地打交的专用地方>

仓库的昏暗因为我拉开门而变得有点光..~~!~~

仓库内的人亦都因为我的到来感到惊讶!!个个对我行注目礼!!

我真是5敢相信自己眼见的...血淋淋的人在高挂...

我用手按住自己个嘴...不想自己尖叫出声...
NO.4
有个人血淋淋高挂在空中...面同身布满了鲜血!!

红红的..份外刺眼!!吖个人好像一D意识都无了..

似一个布娃垂掉着...任由别人的捶打...!!

空中的人下站满了10几20个人..有一个扎住长长的铁通...

吖个人响我眼中就像一只野兽..!!一只失常的野兽!!~~

五在是我眼中满脸笑容的伟...!!

伟见到我了...距望住我..铁通跌落地度了..!!

~~~砰~~~~清脆的声音..随着声音的结束...尼只野兽一步一步向我逼进..!!

我想退后..我想逃走.我想做一个逃兵!!但是背后的铭挡住我的去路!~!~

铭向我耳边讲了一句"只有你先可以令距正常!!"

我好似一只木偶..不会动的木偶原地企着..

我"放左距!!"<讲的好细声但在仓库度回响>

伟"我要距死!!"<狠狠的声音在回荡我耳中>

我"距就死啦!!你放左距啦!!"

伟"你为距求情?距对你真是甘重要!?"

尼个时候的伟不再是一只野兽..而是一个受伤的细路..眼神好无助等我的回复!!

我控制五到自己行过距身边揽住距,,,我感觉到距的心跳..!!心情亦慢慢在平伏!!

我"距对于我来讲只是一个陌生人!我根本就不认识距!!你放左距好五吖?"

伟"但你刚才话距同你..."

我"是你自己话..我顺你意思先甘讲..!!"

伟"你....!!"^_^<扭左扭我个鼻...>

我"快D打120啦!"

伟伶转身对班靓讲"照做啦!"

之后拖住我走出了昏暗的仓库..
NO.5
我"我五入吖..!!我要走吖!">_<

伟"都来到门口囖!!乖乖地啦..!!"

我"都话五入囖!!做咩是都要我入去你屋丷皆!!"

伟"嘻..<笑得有D奸>入啦...!!"

伟死甘拉住我入距屋丷..我就扯住自己向后...你拉我扯...!!T_T

<你地是未好想知道我点解五想入去距屋丷呢?就五是因为....>

突然门打开了...

"苓苓你来啦..挂死uncle啦!!"<尼个五就是伟的吖爸囖!亦都是点解我五愿入屋的原因之一>

uncle想过来揽住我..点知.....

吖伟一拉..将我拉到距后面..!!uncle揽的变作是吖伟*_*

uncle"死仔包..你同我闪开一二边!米阻住我同心抱仔倾心事!"

我"uncle..我同伟只是FF咋...!!你误会啦!"

"心抱仔原来你来左吖!!..挂五知只死佬出左来甘耐啦!!想独占你!"<尼把声之五是伟的妈咯!亦都是我五愿入屋的原因之二>

我"anut好!"

anut"过来anut尼度..!!五好彼果两只锨湿佬博蒙"<一边讲一边bie住uncle>>_<

uncle"老婆吖!你米独占心抱仔啦!"

anut"心抱仔是我加..你米乱惦!!五是你死过我T"

一场口水战就要开始了..我个头亦隐隐作疼..!!点解我甘五想入屋..五是因为距两老咯!!

距地两个都好锡我!!每次我来到都好多关心我的问题..但同时又两个都挣住要我陪!!

每次都搞到我好头疼!!我最怕别人烦住我加了..如果对住第个就可以发火囖!但对住两个长辈..!!

忍...忍...忍...忍屎忍脲都要忍!!

就T距地口水交战的第N个回合...吖伟一拖住我只手以百米速度冲入屋..!!

uncle/anut"衰仔!!!!!!彼翻心抱仔我吖"
NO.6
房内...
我"呼...."<抖紧气...>

伟"哈哈...>_<!"

我"都话5入架啦!!....<呼..一边抖气一边讲>"

伟"你抖顺条气先啦..!!距地甘中意你...你几时先愿做我老婆仔吖"<淫笑紧...>

伟挨得我好近好近...我个面上感受到距呼出来的气..热热..的...

我"你伟少要稳老婆..随口一声...!!一打打甘排住来啦!!"

伟"点解我听尼句时..觉得酸酸甘遏?!有人喝醋喔?!"

彼距讲中心事添...面即刻筛一声..红过红猴PP..!!

我"我要吃醋?!省省吧<国语>!...!我要的话大把啦...<自大ING>

伟逼左我落床度..距上我下...用手撑住个身..<居高临下的感觉>

距突如其来的行为令我吓左一跳!!面上无了刚刚的嘻皮笑脸!...

变得好严肃..黑口黑面!!中黑过包公<自己觉得>

我"你搞咩鬼皆...行开吖...!!"<好恶死吖>

伟"你话咩野你要大把哇!!讲多次?中有边个对你歧途不鬼!"

我"有都彼你K过晒啦!!"<我好细好细甘讲左声...>

伟"仲有边个!!?等我DUI霖只PK!!"

我"你都颠加!!都话无囖!得你!!你DUI霖自己好了"

伟"你只可以属于我!!知五?我会好好保护你架!!彼次机会我啦!!"

我"5得!!我地只可以是好FF"!!

伟"WHY?我已经第98次问你啦!!今次99啦"

无错...距自从我识距到E+...冯节日..或者是距K完沟我的人后...

就会表白一次...都五明点解次次都要是距屋丷..!!就因为距经常带我

翻屋丷...uncle/anut都当正我是心抱仔了

想知点解...留意下part
NO.7
我"........."

保持沉默是最好的办法..先前的98次..我都是用尼招!!

伟见我5出声..死摇烂摇我..我眼前10几粒星星了!!....

伟"点解吖!!次次都5讲原因..!!我5服!"

我"stop!!"<忍无可忍>~!~

伟"求下你..话过我知原因啦!!一个令我心服的原因!"....<充满哀求..声音有点沙>

我望住距眼中哀求...眼红红的..!!<五会喊瓜?>五是平时霸道得不可一世的他...

距E+好像一个细路..哀求大人给距一份礼物那样..好脆弱!!...

我"我....."

伟"讲啦...讲五服我!我点都要你做我老婆!"

死就死啦...原因就是....

我"因为你好霸道!"UP低头..

伟"我霸道??我几时对你霸道过吖..?"<即是话对其他人就有啦>

我"你成日同我好倾少少的人都K..就算五好倾的..你都照K..!!你知五知一个

人的生活是五可以缺少FF尼样野加!!我要自由!你彼到我咩?"

伟"我...我都是五想失去你..先...!!"

我"但你有无霖过我吖..!!D人都是因为我先彼你K到入院...!!个个最少都住

得不到2.3个月先出到来!!你知我个心几自责5吖!!"T_T

伟"甘我有彼翻医药费过距地加..."<有钱大晒咩>

我"你认为有用咩?补偿到咩?"

伟"最多我以后都五甘咯..!!"<讲得好勉强喔!>

我"是你先好讲!!"<越讲越火>

伟突然揽实左我....

伟"甘我改..你是未做我老婆吖?"

我"你真是改?你做到?"

伟"我刑伟风有咩做五到加!!"<自大ing>

我"我以后有交FF的自由..你五可以乱打人..又五可以乱渴醋"

伟"老婆大人...话咩就咩!!"

中不忘在我面上kiss左下!...<偷香>
NO.8
~~~~~~~~~砰~~砰~~~~.....<敲门声..>

"衰仔伟..!!吖苓是未来左吖..!"尼把声..之5是仪姐囖!!<伟的孖生家姐>

伟"米敲啦..!!我五会开门过你架!!米阻住我同老婆仔2人世界吖!!"

我趁伟五觉意已经行到去门边....

伟想冲过来阻止我开门的手...但已经迟左一步了...

~~~咔~~~门都开左了..

仪一见到我即刻揽住我.."我好挂住你吖..!!555"

我"我都是吖..!!你五是响canada加咩?做咩??"

仪"你五知今日是个衰仔生日吖~!"

我伶转头望住伟...<真大蒙..连距生日都5记得..>

我"SOLI吖!~~我...."UP低头...

仪"使鬼同距讲SOLI咩!!我都5记得..是妈咪call我翻来我先知皆"

伟"嘻..*U*.5好放响心度吖..!!我都无怪你.."<好温柔>

我"但...我..不如甘啦...我出一出去先..我等阵先稳你兴祝啦!!"<霖住走了...>

点知我彼人一扯...<尼个人五使我讲你都知边个啦>跌左落一个好舒服的胸膛...

伟望住我..好深情..<米对我放电啦..晕啦>

伟"有你陪住我就够啦..!!你都彼左礼物过我啦!!^_^

我/仪"礼物?"<疑惑...>

伟"你5是我最好的礼物咯!傻猪!!"

仪"哇....好骨毙吖和help!!~~~"

我"............."<面红红....>

仪"估五到你甘快手脚喔...!!"<笑得好淫>

我"五是霖的甘加...."<再5解释明节不保了>

伟"你迟早都会是我的人架啦...!^_^...

仪/伟"哈哈......"<两姐弟都甘......>

尼个时候anut..由后面出现左...

anut"做咩笑得甘开心吖??心抱仔落去开饭啦..."

仪"只衰仔搞惦左你心抱仔囖..."^_^<搞惦甘难听吖?>

我"55555是甘架...."

彼人闸断左添....

anut"衰仔甘快手脚喔...心抱仔真是我地心抱仔了..妈咪以后锡晒你"

我个面彼距地一人一句...搞到面都通红...好热..好热...好想稳个窿钻入去

伟"你地米再笑我老婆仔啦..!!老婆仔五要我就入你地数!!"

距地一人一句...我只可以响隔离彼距地不断取笑
NO.9

饭厅......
anut"老公吖..我地个衰仔终于搞惦左心抱仔啦!!^_^<做咩讲到我同你个仔好似ML过甘嗄>

uncle"衰仔..果然有两招吓!!..肯定跟得我多..学左两招呢?"

anut扭住uncle只耳仔...>_<

uncle"老婆..你搞咩吖??疼....疼...!!"

anut"你有翻两招?是未成日出去沟女?!你只死佬吖!~~呜...."

uncle"有个甘靓的老婆我边使去沟女吖?!~~我两招都用来夜晚对付靓女老婆加"!!~~

anut松开手...."老公...."<叫得好姣>

我真是大开眼界..不过uncle/anut好sweet...羡慕..!!五知第日我结左婚会五会可以甘呢?

仪"喂!!喂!!两位老人家...做完SHOW未吖?!"

uncle/anut"你5抵得我地恩爱吖?"

仪"边人似你地三日五埋两日就来一次加!~~"

"谁不想当有情郎 不过你不在身旁 谁愿浪迹谁愿逃避"手机响...

伟"喂..靓女!点吖?!"

一听靓女尼两个字我即刻树起只耳仔来听....

靓女"我地等紧你吖!!)_(几时先到吖!"

伟"OK啦~!!E+即到!!是未7仔啊?"

靓女"是吖...快快BYE"

伟"BYE"

究竟个靓女是边个呢?.................
NO.10
伟"老婆猪...我搭你翻屋丷..先啦!!"<死佬!居然5同我7仔?!!>
我"嗯...."<黑晒口面>
仪"衰仔你...."<彼人折断左.....>
伟"我咩吖我...!!我赶时间吖!!"<就甘...拉住我走>
我心唸"衰人刑伟风烂人刑伟风!!当我是咩喔..刚才前三个钟先话爱我...
话紧...叫我做你老婆..E+生日了..你居然掉低我一个..!!正死衰人来加!~~
唸唸下...眼开始热了..觉得很委屈..!!一滴一滴甘从面上划下!!
个心不断甘闹距..但越闹就眼水越来越大滴...!!我不断用另一只手
摸干眼泪..!!但无论点摸..还是继续...!!~~~
终于..行到翻屋丷了....<未讲过大家知道..我同伟屋丷..距离的好近..就在隔离屋>
我fing...开距只手..即刻冲上去开门...!!<我要尽情甘喊!>
当我想合埋门的时候..有只手阻住左我...!!><5使我讲!你地都知道尼只手的主人是边个加啦>
我"你做咩鬼皆!!你5是赶住去7仔叫你个靓女架咩?!<声音沙沙...但醋味十足!>
伟"你把声做咩...你只眼做咩红晒加!!..你喊咩啊~~傻猪!!"
我"肯定就5会为你喊!!"<心口不一是未女仔的专利呢>
伟一手扳开个门...即刻揽实我..!!
伟"你等阵仲要做女主角架..!!只眼红红5靓架!!"<还是温柔>
我"咩鬼女主角吖..."<反应迟钝>
伟"你老公我生日..点可以无你份架!?"
我"你5是霖住5带我去.......??"<开心ing>
伟"你5会以为我带你去..你先喊哇?"<扭扭我鼻>
我".........."
伟"快D入去扮靓靓啦..!!你5会想着住套校服去瓜?"<E+先发觉自己着住校服>
NO.11
屋内....
伟"uncle anut好!<是未好有礼貌呢?假面目来加咋>
爹D"伟仔..来左嗄..!!是未又是个刁蛮女惹左麻烦过呢?"
妈咪"伟仔食左饭未吖?!留D食啦!"
<我父母都不知几中意吖伟..话好少有个甘有礼貌而且又靓仔又甘关心人的男仔喔!
最重要的是..我父母同距父母两个是好老友加嘛!!>
伟"5使啦..!!我刚食左啦..!!"
吖伟就响度同爹D妈咪响度鸡dum五断!!而我就响度拾紧自己个样...
半个钟....
我终于搞惦晒了..化左个淡妆..平时5化妆加!!不过等阵话去到见到个靓女!!
点都要化得靓D彼个下马威距先的!!<偷笑..>
今晚我选择左一件粉色吊带.+紧身短裤仔..!!
我行出厅.....
妈咪"哇..女..有妈咪年轻时的风范噢!"
伟望到我实一实...是未我屋丷的灯光问题呢?点解..我觉得吖伟块面
越来越黑..由黑又变紫遏?!<???????>
伟"同我入去换个套!!"<声音好冷!!>
我"尼套有咩问题吖?!"
伟"你着到甘...!!想彼边个T吖!!"<好爆躁>
我"我5觉有咩问题喔!!"<坚持!>
伟5理我点讲..将我拖入去房..!!
房内..
我"你痴线加!!你...."<嬲到爆>
伟无彼我讲完一野嘴落来..我想ong开距...但你地都知道男人同女人始终有点区别!!
伟将条利伸过来..由霸道逐渐温柔...!!
成分钟的法国式湿吻END...<初吻吖...无左啦>
伟"乖啦..换过套衫啦..好5?"<好温柔...有点像哄细路仔甘>
我"甘样着靓吖...."
伟"我5要我老婆彼人T蚀晒吖!!"
之后打开我个衣柜....挪左件T仔同一条扎脚裤出来...
伟"老婆猪乖..入去换左距..."
响吖伟的半哄半拖之下...我去换左套衫出来...
伟"甘五是几好T囖!!^_^"<五露肉你就话好T加啦>
我"甘中五走?"
出到厅...
爹D/妈咪"甘快就哄惦个刁蛮女啦!!"
伟"uncle anut我E+同吖苓拍紧拖..希望你地都赞成!!"
爹D/妈咪好奇怪甘望住我地...<死啦..五会是五准瓜!?>
爹D/妈咪"你地5是一早就拍紧加咩?"
我晕...距地点做人地父母加...
伟"今日吖苓先正式答应我!!嘻..uncle anut!!你地是未答应吖?"
爹D/妈咪"呵丷.."
伟"我地E+出去玩了..我今晚会安全送翻距翻加!你地放心啦!"
爹D/妈咪"去啦去拉..去拍拖啦..!!
我"究竟是未我亲生爹D妈来加!!"<嘀咕....>
我同伟向7仔出发!~~
NO.12
7仔...............
伟一边揽住我..一边行入去我地专属的房房<因为每次都是去果度>
我好想挣开距只魔掌..等阵彼熟人见到会五会好尴尬呢?!>_<
但无论我点挣扎..都是徒劳无功..!!只会越来越紧..!!
我"喂!!放手吖..!!"
伟"老公都5叫!作死你吖!!五放点吖!?"<串到..>
五经五觉去到房度..~~~~唰~~~~门开了...
哇..好多人吖....
"靓妹...你地??"尼把声音甘难听五就来自我哥咯..
<而家先介绍我哥啦...柔佲..同我个名同音...SO..距DF都叫距ken,
同我甘大..点解同我甘大?因为我地是龙凤胎囖!!一样是18岁..型+COOL>
我"米靓妹..靓妹甘叫吖!!你同我甘大加咋!!..."
ken"我中意吖..吹咩?!靓妹!!点讲都好..我大你几秒架!!目无尊长!"
我"你5使以老卖老..老野!!"
"哈哈......哈...苓姐原来同ken少感情甘深厚加.."<S得..忘记左好多人添!!我的形象吖!!>
E+笑到见牙5见眼的之五是吖枫咯..方枫言..18岁.靓仔花心..以前追过我..
伟的兄弟之一...
伟一听到枫把声即刻将摆在我腰度的力度下意识加重了..我感觉到距的紧张..
但我为距的紧张而偷笑..<幸福>
我"最衰是你..破坏晒我形象.."<指住ken闹>
伟"老婆猪..好啦好啦..!!你响我心目中最完美架!!"<大家有无点觉得冷>
我"^_^我够知囖!!"
ken/枫"顾及下我地观众感受好喔!!"<呕>
我/伟"妖....."
伟"老婆猪我地唱歌囖..."
我"有件事未做喔..!!"
伟"咩事吖?你未嘴我?"!
"~~~~~~~~~~嘴距...嘴距...."现场哇声一片..<甘齐心吖>
我未反应过来..吖伟已经在我眼前整左个大特写了...
<五使我讲到明..都知道我地已经嘴紧啦!>
我个面一边GG紧...就越俩越红..第二次kiss却在甘多人面前..
但亦都见证了我同伟的爱...
伟离开个我的嘴..挨在我耳边好细声讲"好甜吖.."面更加热了..好彩灯光遮掩了一切..
我"又话唱K...我地合唱咯"
我地有我地唱K...D人有拍K..有人..劈酒..但无人注意到响角落度有人独自伤心!!
我完全忘了..要问距靓女是边个的事.....当房内感觉到幸福的围绕..
但往往就是恶梦的来临..!!
NO.13
时间过得好快..五经五觉都成12点钟了..伟的生日亦都结束了!!
但房内班娃鬼好像越夜越有机甘..!!个个都颠晒..!!
台面同地上的酒罐不规则甘散落一地..烟酒味弥漫整个狭少空中...
清醒的只剩下我同伟...还有在角落独自饮酒的那个人.....
我"铭少甘寂寞吖?!5稳女陪?"
伟"傻猪..你真是5了解距...!!距同D女绝缘架嘛!"
铭一笑而过.....
~~~~~~~砰~~~~~~~~~门被外来者打开了...!!
是一个男人...我未见过的男人..染晒发..后面跟住好多靓..
突然房间充满了杀气...!!
"伟少...听讲你今日生日喔!!送番份生日礼物过你..!!"男人开口..语气中充满了嚣张..!!
伟"均少..份礼物留翻过你自己慢慢使啦..!!"
均"甘5彼面吖..!!E...尼个肯定是吖嫂了!"眼色迷迷甘望过来..
我好想一巴刮过去...但理智控制了我的行为..!!
伟一把将我拉去后面...<好强烈的保护气味..>
铭"均少!!你想玩野都要看下尼个是边个地头..!!"
角落的铭突然出声了...不愠不气的态度..但却令人不可轻视的气势!!
均"你地地头又点?迟早都是我吖啦!!"<张狂...>
~~~~~~~~~~~~`砰~~~~~~~玻璃瑼彼人爆开...
NO.14
我面前的人..所谓的均少头上的血从头上猛流...
是吖伟..原来距只手见到均少入来的果一刻已经挪起了玻璃樽..!!
面前的伟..我从来未见过..感觉好陌生..
均少按住个头.."PK..你敢爆我樽!!同我上..!!"
一个命令..后面D靓..疯狂甘.冲出来...!!~~
房内是敌是友已经分不清..只见伟同铭都博命甘撕杀...!~!
血腥的场面..我只可以躲在吖伟的后面...
有个人突然朝着我来..幸好吖伟意识到..底挡住只PK时..
啊个均少挪住把刀向尼边冲过来...速度好快...
我由伟的后面挡住了尼一刀...
~~~~~~~~~~~~啊~~~~~~~~~我禁不住刀带来给我的疼楚...叫了出来!!
我肚好疼...我感觉到血液在拥出..我用手按住..但红色已经掩盖了...
我倒在地上,,,,
伟"老婆!~~~~~~~~~~~~~~~~"<撕烈般的叫声>
ken"你只PK吖..."
我合埋眼的果一刻..不单止见到失控的两个男人在併命撕杀..
我还见到门边的一只眼..嘴角在轻扯..距好像乐于见到尼个场面的观众
但我看不清距..只看到一对眼..还有轻扯的嘴角...
只感觉到有人将我抱起...好温暖..但又好陌生...!!最后我的意识失去在
温暖的怀抱中....
NO.15
伟望住铭将苓抱起..!!逐渐消失距视线范围..留下的只有地上一摊血!!
伟望住尼D红红的血好似发咗颠甘...!!见到人是甘劈...!~!!
终于..
将全部人都dui霖晒...吖个均少见情势不妙想逃走..
但可惜..又会有边个放过距吖..!!伟是甘一拳又一拳甘飞过去..
五知道是想发泄还是一种报复...
~~~砰`~~又一个玻璃樽彼人爆开...伟挪住残缺的玻璃瓶..
...无人敢阻止吖伟的疯狂行为..!!5是距地不
去阻止..而是一个脱缰的锰兽...令距的感到震惊
伟好像想将距至于死地那样..想挪住残缺的玻璃樽插落去....吖ken同其他人终于清醒
过来了..猛拉住...!!但吖伟不断在挣脱...!!
伟"放开我吖..~~~~~~!!!!我要dui霖只PK!<咆哮..>
ken"苓肯定5想见到你甘做架!!"
吖伟一听到苓的名字..终于冷静下来...
伟"放开我!!"<讲的好冷静..>
ken距地见伟冷静了..亦松开了距..
吖伟踩住均少块面..
伟"我话过你知!!今日如果你死五去就当你大命!!如果吖苓有咩野事!!
  你自己准备陪葬"
伟的声音虽然没有咆哮..亦都讲得好冷静..正正因为冷静..!!
另身旁的每个人都感觉到寒心!!距地知道...野兽可能会因为个女仔
恢复本性!~~
ken"我地快D去医院先啦...!"
成班人好似当马路是赛道..在马路飞奔驰...!!当然领头开得最快的
莫过于ken同吖伟...!!
NO.16
医院...手术室门口...
伟"吖苓点吖?"<紧张...>
铭"仲响入边..."
手术门口一片寂静...时间一秒一秒甘过去...
但手术门口未曾打开...每个人面上的焦虑增添多一分..!!
伟心唸"苓你要撑住吖..5好掉低我吖..!!你知5知你离开我视线范围内
我都感觉5到你的存在..!!我真是好怕你会离开我!!是我衰!!你就在我
隔离我都5可以保护到你!..!中要你来替我挡左..."
深深的内疚围绕住吖伟...时间过得越久对距就更加是一种折磨!!
伟的面埋在两手中..!~~!没人知道距已经不经意流下男儿泪..!!
3个钟之后...
手术室终于打开了...医生行左出来..!!
伟想冲过医生度..但古5到..铭彼距更快一步..
铭"E生..个女仔点吖?"<紧张...>
E生"你5好摇我住先..个女仔E+无咩事..好彩把刀插得五算好入..伤
5到内脏..好好休养下就无事架啦!"
每个人都终于松左一口气...除左吖伟..因为发现了铭有D不寻常!!
伟/铭"5该E生!"
伟望住吖铭...铭还是一副冷漠甘望住吖伟..好似没什么特别..!!
ken打破沉默"我地去病房先啦"拉住伟走..五是都五知道距地望到几时
NO.17
病房内...
ken"你地走先啦..!!医生话麻醉药无甘快过架!!"
伟"我五走..!!我知苓想一醒就见到我架"<古五到你都会甘体贴>
ken"甘随你喇..!!甘吖铭你地走先喇..好夜了!"
铭"我都想等距醒!!"
伟"你做咩要等距醒?!距有我就够了!"<霸占的气味好重..>
铭"距是我F"
伟"有我同ken足够了"
ken"好啦好啦..!!铭..你都是走先啦.!!有我地就得啦!!距醒左我彼电话你地啦"
铭望左望ken..同伟..最后..
铭"嗯"带住其他人走了!!..>..<
房内留下ken..同伟...
ken躺在SOFA训着左...!!伟就一直守候在我的隔离..!!
眼神未离开过一寸..紧紧握住我只手..!!
伟心唸"老婆..你会一直留响我身边5吖?!点解我觉得你离我好远!
究竟是我对你无信心..还是我对自己存在怀疑..!!不过你放心!!
我刑伟风绝对5会彼你再受一点伤害.!..!"
成个晚上..苓都无醒过...直到早上...8点左右..
~~~~啪~~~一声房门打开..!!
是吖铭..<使五使甘早来吖?SOFA只猪都未身..点做人地个哥架!!>
伟"做咩我地个铭少甘早吖?!"<铭每日都要训13个钟..>
铭"无训过..担心距..!"
伟"你当我死架!!你是未对距有歧途?"
铭"无..."
伟"甘你点解甘紧距?你5是一向都5理人事架咩?!"<好重火药味>
我"5555.......好疼."<其实我响度门开果一刻已经醒左..>
伟"傻猪..醒左啦..!!"
我"你想我五醒咩?!!口干喔!!<炸娇>
伟"我倒彼你!!<一边讲一边倒>我叫E生过来T下你先!!"
伟转身..已经见E生来紧了...<五使讲都是铭的快动作啦>
NO.18
伟"喂..起身啦..流晒口水甘.."<猛甘摇吖ken>
ken"5555555...做咩吖!吵7住晒"
伟"E生要帮苓做检查吖..!!"
ken"吓..醒左啦!"
我"你点做人地吖哥架!!~~"
ken"嘻..<心虚>我出去先..."<拿拿临走...>
距地三个都响出面等...但医生帮我检查甘耐..伟就bie住啊铭甘耐..!!
但后者依然是冷漠到不关事甘..<当伟隐形>
医生出来了...
ken"距点吖?"<都算你终于紧张下了>
医生"距无咩事架了...恢复的几好!!五好整到伤口就得了"
ken"五该医生..."
医生走左..但三个烦人就入来...
伟"傻猪...你点吖?中有无疼吖?"<骨都蔽埋>
我"无啦..嘻..做咩你个样甘残架?"
伟"成晚都望住你吖嘛...!!老婆吖..我帮你报左仇啦!!"
我"吓!!报咩仇吖>..<"
ken"距K到吖只烂7均变猪头甘了..!!你都五见距几狼死吖!!
当人地肉枕甘是甘打..中爆樽..又想捅埋死距甘..好彩我地
拦住距咋"<一轮嘴是甘讲...口干五加!?">
我瞪大只眼望住距...简直五可以置信..!!
我"你走啦..我5想见到你!!"
伟"老婆...你做咩吖?!"
我"你同我走..我5想你出现响我面前!!你好恐怖吖!!"<激动ing...>
ken"你米甘激动啦..整到伤口吖..!!"
伟"你....好..!!我走..满意啦!!"
伟一步一步踏出门口..距中期望吖我可以回心转意..挽留翻距..!!但最后都是失望
NO.19
ken"苓..你甘做真是有D过份吖!!"
我"我5想讲野..你翻去休息啦啦!"
ken"既然甘..我中午再来T你啦!!"
我"嗯.."
ken走左了...我一个人在沉思..究竟我是未过份!?<好像有人忽略了响SOFA做住的人喔...>
"喂..五好霖了..你个面都成个苦瓜干甘了"铭终于打破沉默..
我"吓..<吓左一跳>..你响度遏?T_T"
铭"哎..原来你甘对救命恩人架?!"
我"是你送我黎医院?"<原来甘温暖的怀抱是距....>
铭"嗯..点报答我吖?一于以身相许啦"<带住淫笑一边一边行过来!>
我"拉啦...你米过来吖..!!我有夫之妇来架..."
铭坐在我隔离..伸只手过来..弹了弹我个额头..
铭"哈哈..^_^你都几好玩..!!"
我第一次见吖铭笑得甘开心...识距甘耐须然距对我都好好..但好多时都淡然一笑..!!
我"你识笑架!!?"<是人都识笑架啦!>
铭"做咩五识笑吖?你5好话过我知你见我笑深深爱上咗我吖!!"
我"是啊!!...我已经深深甘爱上左你......兄弟了!"
铭"哎..我无机会了..!!"<扮到好失望甘..>
我"米扮啦..我五上你当架!!"
铭"^_^<淡淡一笑..>醒左喔..肯定今日无食猪油糕啦!"
我"你....."
铭"我........我...."<学我>
我"妖...真是吖..!!啊个均少是咩人来架?"
铭"啊个死7头是西区度揸FIT架..距一直都想DUI霖其他区的揸FIT人自己上位!
距好阴湿..试过几次想DUI霖吖伟..好彩我地发现得早先无事..!"
我"喔...."<原来吖伟一直都处于你争我夺的危机中...>
铭"五使甘担心喔..!!有我响度!我会保护你老公仔加波!"
彼距识破左我霖咩添..面红...
我"哎..但是距甘..."
铭"听讲吖个均都入左院...但听D靓讲..寻晚..吖伟望住你地度D血好似发左
颠甘..未见过距甘狼死..平时都只会话打到啊个人入院就算!!但今次距好似
想置之死地甘..!!但距一听到吖ken话你五想距甘做..距即刻停晒手..!!你应该
知道距紧张你中紧张过自己..你有无注意到距只眼吖!?好红..成晚都无训过等你
醒..我入来时距中握住你只手..!!"
我一边听一边喊..."我...."<喊到收讲五到野了..>
铭"你刚才话五想见到距尼句话已经将距打入谷地啦..距走五是因为你赶距走
而是因为距怕你激动整亲伤口!!"
我"我应该点做吖..我每次听到距打人,,见到距狼死个样,,我都觉得恐怖.,,
但我五是惊啊..而是我好担心距...我惊距会惹出祸吖!!"<彷徨...>
铭摸一摸我个发..
铭"距甘狼死好多时都是为左你..!!是你先可以改变距..距是尼边的揸FIT人
好多野距又身不由己架"
我"我点可以改变距吖?"
铭"甘你就自己霖吓啦..我要去PUB稳你老公仔啦!!五是又五知有咩野事啦"
我"嗯..."
铭企起身..打开门....
我"喂...帮我带距来尼度得五吖?"
铭笑左笑表示答应....
第一次同铭倾甘耐..真是古不到冷漠的距..会有甘关心人的一面...!!
5知道铭带五带到伟来呢?彼我甘赶法中会来吗?无把握...!~~
我应该点改变到距呢?我真是愿再见到一个响血腥中的距...太危险
NO.20
...............<PUB>.........
铭入到去..问个酒保..."见五见伟少?"
酒保"铭少..伟少响14房.."
铭一步步随着吵杂的声音行过去...
浓丷的气味围绕整间房...身边的女人紧紧贴着吖伟...
手在不规矩地在吖伟下面摸索..!!伟BIE左一BIE铭..继续
饮距的酒...艳妖的女人亦都无因为吖铭的到来停下距的挑逗...!!
铭"你...<指住个女人>出去...!!<不愧是吖铭..讲野冷+短>
女人"555..伟少...人地想..!!"
伟"5使理距..我地继续开心.."<你个死人样话过人地知你五开心波>
铭"你甘对得住苓咩?"
伟"我点对5住距吖!?是距赶我走..5要我在先架<大口喝酒...>我E家如距所愿啦!!
女人..我随手可得..!!"
伟转身只手伸去女人的衫入面..手握住了她的丰满,,.大力在距嘴上吸取气味...
女人"`````嗯....嗯"发出呻吟..<真是当吖铭死加波>
铭眯起双眼...行过去女人的身边...戚开距...拉距出房门...!!
~~~~~~~~啪~~~~~`一声将门关起..不理会门外的敲打声...
伟"你玩野吖?!我玩女人都要你来理?!"
铭"苓叫你翻去..."
伟"5翻"<听到叫距翻去都五知几开心..但个面落五到儓..先死鸡撑饭盖皆>
铭"你5翻..我就话过距知你玩紧女人才5翻..<挪出电话...逐个逐个数字在按...>
伟望住距..摆明就不信距敢当住面甘做..但..
铭"喂....吖苓?吖伟话有野同你讲"
我"哦.."
铭递个电话过距..
伟"你颠架..我都无野讲...!!"
铭"你无野讲就等我来讲啦....!"收回电话...
伟.....
铭"吖伟5方便听...距忙紧....
伟即刻怆过电话....
伟"喂..."
我"你有咩同我讲?"
伟"我E+来紧吖...你记得..等我吖...!!"
我"就甘?"<觉得有点不妥..5是忙紧加咩?>>
伟"是吖...see you"
即刻无等我讲埋就拿拿临CUT左电话了...
伟"你....."<个样就好似好嬲..但个心就一D5嬲>
铭推住距出门口.."5使感激我..听日记得请我食九大鬼就得了"
伟"食蒙你就有得食"
*滑块验证: