Ee23时尚网

登记注册
搜索
楼主: ice雯

}▼你▽の╱╲の说╃爱灬≯我 全

NO.21
医院...
吖伟匆忙甘过来医院...距好想见到吖苓..!!
入到房时距已经成身大汗...但是就正正因为尼身夹着香同臭的汗..
引出来好多问题..只是伟察觉醒5到..危机已经慢慢甘逼近了..!!
伟坐在我的隔离...我一直都是清醒..只是见距来到..!!即刻炸训..
伟"老婆..你训左啦..?!"<讲得好轻声..>
我继续诈训...T下距会点...
伟"哎...!!做咩自己5开快D吖..!!<DUM自己大腿>"
我"墣哧....^_^"<衰左..忍5住笑添>
伟"<扭住我个鼻>你居然扼我..."
我"你自己蠢咋嘛!!蠢人真是无药医!!哎..真是枉你吖妈生得你甘大份吖.."<摇晒头>
伟"吖....你吖...T我点惩罚你..嘻嘻.."<笑得好淫>
我"啦...啦...我病人来架...你米乱来吖..."
伟"病人?!"
我"是吖...是吖....."<猛点头>
伟"咔咔...甘我要好好锡<加重语气>翻你啦"!
话口未埋就嘴左埋来...好温柔....条利亦都慢慢甘伸左过来...
距身上有淡淡的香水味?
突然我脑上醒左了...距点会有香水味呢?识距甘耐都未听过距搽任何东西...
我瞪大眼..但距还在陶醉...!!我即刻ong伟..!!>..<
伟眼神好迷朦."做咩吖?"
我地的距离好近好近...我眼定定望住距..发觉了........
我"点解你条颈度...."?
伟一听我甘讲即刻挪手搽左两搽..但越搽越大...<尼D是未叫偷食5识摸嘴呢?>
我"看来你艳福无边啦!!"我没有愤怒..我发觉自己此时彼任何人都要清醒...
伟"你听我解释吖...!!我..."
我"5使了..迟左了.!!你走啦..我好累!!"
伟"你听我解释先啦..!!"<心急..>
我"解释?解释D咩?解释是你自己锡上去?还是叫人锡吖?"
伟"5是甘架...你听我解释啦...!!我...是个女人自己死过来...甘..."!!
我"继续吖?无啦咩?继续讲你拒绝距吖..!!"
伟"我...你...你可五可以原谅我吖!!"
我"无可能....你走啦!!"
伟"5好啦...我5走..我5走.."<过来揽住我..吖伟觉得如果再五揽住苓就会消失了>
我"你同我走..走吖..乌糟鬼!!你走吖..!!"<我好似发左疯响度喊..>
伟"你5好赶我啦..我求你啦.."!
我"走吖...!!"<喊得更厉害了..>
可能吵杂声惊动了护士医生...纷纷赶到来...!!
我"你地同我赶尼个人走吖..赶距走吖..!!"<我感觉自己失控了..完全的失控了>
护士医生都连忙半劝半拉吖伟出房...
NO.22
吖伟一直都无走...就坐在房的出面...!!由起初医生护士的阻止
直到..自己明白自己入去都无用时..!!好像一够木甘左响度...
房内的我留在空动动的房内..觉得好寂寞..而且好孤单..!!
我脑中不断闪过了吖伟颈上的唇印...泪..就不经意甘留下来了..!!
我不得不乱想..!!我个头觉得好疼..按住了.不愿再想了..但是
又挥之不去那唇印..那淡淡的唇印...虽然是那么淡..但伤得我是那么深..
代表了距对我的不忠...
五知过了几耐..亦都不知喊了几耐...门被打开了..我望过去..原来是吖KEN
我"哥...."<我只会喊时先会叫啊KEN做啊哥>
KEN刚才见到啊伟一支木坐响门口点叫距都无反映..现在又见到吖苓眼红红..!!
明白到原来距地是响度闹交了..!!
KEN将我揽入怀中..我有人安慰喊得就更加厉害了..!!就连门外的伟都能听到..
伟每听到苓的喊声自责就多加一分..好想走入房内将苓揽得紧紧安慰..但却知道自己
可能无了这样的资格了..!!
我"哥..我是未好丑怪吖?"
KEN"5是吖..我妹喔...不知几靓..你追我5好话自己丑吖..你丑就变到我都丑埋加啦!!
我话晒都是校草来加波"
我"嘻...5知丑.."
KEN"笑翻就好了..甘就靓爆镜啦..!!"
我"呜.....啊个衰人有第个女人..."
KEN"米喊住拉..讲晒全部过我知先啦.."
我"距条颈有个唇印..呜...衰人来加..<猛DUN吖KEN..可怜的KEN啊>"
KEN"五会瓜..?"
我"五会瓜就菜囖..!!挂五知刚才听电话时..距好似五想听甘啦"
KEN"咩听电话吖.."
我"吖铭话稳啊伟..之后无几耐就打来过我话吖伟有野同我讲..点知我隐约听到距话五听..
呜.........."
KEN"五好喊住啦..问吖铭就知道距个唇印是咩回事啦"!
`~~~~~~~~~啪~~~~~我大力甘拍左落KEN度...
我"是喔..点解我想5起架"
KEN拍住我个头.."因为你是猪咯..."
NO.23

我即刻那那临打电话过...吖铭...
我"喂..啊铭?"
铭"吖苓?咩事吖?"
我"你刚才稳到吖伟时..距响度是未做紧野?"
铭"做紧野?做咩啊?"<反映迟钝>
我"男女之间..."
铭"你米乱霖啦..!!"
我"我见到距个颈有个唇印..5555555.臭男人"
铭"你等我15分钟啦..我等阵话过你知点解啦..!!"
我"哦..BYE"
~~~~~~~~~~嘟`~~~~~~~~~~~~~挂线了..
KEN"吖铭点讲吖?"<成个八公甘>
我"距话等阵来喔"!~
15分钟后..吖铭好准时甘来到了..
房门口...
铭"你做咩五入去吖!!"
伟"啊....."<颠左?>
企起身..~~~~~~~~`砰`~~~~~~~~~一声...
大家五使古都知道又发生咩野事啦...之五是吖伟一拳DUM落去..墙度咯
吖伟一拳又一拳甘DUM落去..看到啊铭都傻左了!!距好像一个发左颠的人
那样..有点不受控制..铭反映过来时..伟的手已经在滴血了..
伟"走开吖.."
铭"你傻左啊..同我入去.."
伟"距话五想见到我吖..!距五会再要我吖啦!!"
铭"同我入去吖.."死扯吖伟入去...
房内..
我"你带距来做咩啊?我五想见到距啊!死乌糟鬼!!"
铭"你五是想知道原因咩?你地三口六面讲清楚五好咩?"
我"哼"
伟一直UP低头..因为五想见到苓憎恨的眼神..!!
<吖伟会五会同苓好翻呢?>想知道麻烦各位顶下拉>
NO.24
KEN"铭..你就快讲距颈上吖滩野是点来架啦!!"
铭"你讲定我讲..?!"<对住吖伟讲>
伟"我无野讲.."
铭"甘我讲啦..距个唇印是个女仔嘴落去有架..!!...."
我"啦..我都话距对我五住加啦!!死臭男人..."<挪个枕头掟距>
铭"你米甘激动先啦..我都未讲完.!!你再甘..我五讲架啦!"
我"喔.."<委屈ing>
铭"但是..是个女人缠住距五放..是个女人自己嘴落去架..!!<包庇>
我见个女人甘..我就戚起距..扔左出房门吖..!!就是甘样!!不过你都
知道吖伟是尼边的大佬..好多女人都好想做距身边的女人架啦!你都五
可以怪得距架..."
我"距五可以推开个臭女人架咩?距话锡就要彼距锡到加咩?"
铭"你T下距E+个死样吖<不忘踩下吖伟>..我刚才响PUB见到就是
尼个死样加了.!!就是少左支酒皆..!!距自己都理五惦..中边会理啊个女人做咩啊?"
我"距有无搞啊个女人?"
铭"摸过..但无上过.."
我"你..........."<愤怒ing...>
铭"是我刺激距..距先甘做的..你嬲就嬲我好了!!"
我"牛不饮水按不到牛头低.."
铭"甘你无拉拉赶距走..距心情梗五好加啦"
我"甘我心情五好是未可以稳男人吖?"
伟"五是!!五得!!"沉默的男人终于肯开口了..
我"我以为你哑左添..哼"
伟行埋去我度...铭同KEN都知道要吖苓五嬲就要靠吖伟点哄翻了..
伟行过来揽住我..我死甘打距...
我"死乌糟鬼你死开吖..!!边个彼你惦我吖!!惦你个臭HI去啦1"
伟"你五好甘啦..好五吖?我发誓啊!我以后都五会惦其他女人吖!!我都
五知自己点解会甘..但果时我个心就一直想住你五要我..我先.."
我"甘你即是话是我错啦...?"
伟"五是..五是...全部都是我错..你原谅我得五吖?"
我"五得!!我地分手啦!!"
伟两手放在我肩膀...眼定定甘望住我..维持了好几十秒的时间..
我感觉到肩膀湿湿的..望下..原来伟的手一直在流血..就在尼个时候..
我见到吖伟的眼亦都同样在流水....是眼泪..!!
我不由自主甘伸手过去将距抹干...伟好诧异甘望住我.感觉有希望了
伟"五好分好五吖?求下你啊..我五可以无左你吖!!"
我听到尼句个心震左一下..甜言蜜语谁都爱听...但出自真心的甜言蜜语女人就更
难以抗拒...
我无搭距..捉住距只手...
我"做咩会?"
伟"嘻...^_^我见个墙几好摸甘..五是.."<好像一个细路怕给母亲责闹>
~~~~啪~~~我拍左个头一下...
我"甘大个人都无脑加..去稳医生搞下个伤口.."
伟"我中是你老公哦?">..<
我"五知波.."<其实都心软了>
伟"甘我五去了.."
我"你...你...无下次?"
伟"绝对无..."
我"甘你中五去稳医生...?"
伟"即是你五嬲啦?"
我"人头猪脑..."
讲完我将吖伟赶了出去~~我虽然原谅了吖伟..但点讲..今次的事都会是我心中的一条刺!
O.25
响医院就甘躺左成个星期..学校的三位靓仔就成日响医院同学校之间来回
今日学平时甘..距地三个又来探望我尼个病人了..!!
我"我要出院吖!!"<发晒脾气>
KEN"你好翻了咩!?"
我"我五理啊..我行得郁得点解要留响尼个鬼地方皆"
铭"个伤口..."<摇下摇下只食指>
我"吖伟..."<渴求ing...中要+埋闪左两下眼..够晒可怜>
伟"你米甘样望住我啦..!!等我去问下医生先啦.!"
我"都是吖伟最好..你地两个都是衰人<对住距地两个整左个鬼脸中伸左条利出来>
KEN"是啦!!是啦..有吖伟就5使要啊哥囖!!真是女大不中留吖"
我"你..你..距欺我"<对住吖伟讲>
伟"你就米整鬼距啦..距中病紧加!!到时我老婆猪有咩野就赖你架"
铭"喂...喂!!冷气好冻吖<扮到打晒冷震>"
我/伟"哈哈..."
伟"甘我E家去问下E生先.."
过左一阵....
伟"医生话中午做埋D检查..都可以出院..但就要每三日就翻来一次..中要五可
以整到伤口.."
我"得啦..得啦!!"
伟"真是得?"<都五知有无听得入耳架>
我"你五信我?"<扮嬲..>
伟"老婆猪点敢不信波..."<尼招真是万试万灵>
我"哈哈..中午检查完翻学校兜个圈先!"
KEN"我地苓姐甘热爱学习吖!!"
我"你古我地KEN少咩..考试全级后10位!"
KEN"知你叻..全级前10..书呆子<国语>"
我"叻你少少囖..都五知啊妈果时点生你加"
KEN"你..."
铭"好啦!!好啦..笑死我啦!!差D就忘记有正经野同你地讲啦!!"
NO.26
我"咩事咩事啊?"<八婆本色>
KEN"是吖..咩事啊..突然甘严肃?"
铭"你地有无怀疑过吖均点解敢响我地地头踩场啊?"
KEN"五出奇吖..距已经侯住尼区好耐啊啦"
伟"五岩!!距五惊我地带左好多人咩?而果晚距都是带得五是好多靓去..
好明显距是知道我地得甘少人先带甘多带靓!!甘即是话有人出卖左我地!!"
铭"无错!!我就是甘霖!!但是我霖来霖去都古五到边个出卖我地!!"
KEN"彼我只到边只7头距就死!!"
伟"出卖我地啊个就肯定是有份去的几个!!但距地都是..."
铭"五排除距地有人要上位或者是....."
我"吖...我记起啦..啊晚..我临昏左前一刻..我见到门有个人企左
响度望架!!我中好记得距笑得好阴湿!!"
铭"你有无T清距个样啊?"
我"我边有可能看得清啊!!太黑了..我只是记得距是点笑同只眼..
印象都好迷糊下.."
伟"五好讲尼D了...霖下等阵检查完去边度填肚好啦!!"<同啊KEN吖铭打了眼色!!但我见五到>
我"我要食M记"
伟"记你个死人头咩!!甘热气.."
我"我要食我要食..."<成个细路甘>
伟"好..你食左看来今日都五使办出院加啦"
听到无得出院...
我"我五食啦!"<摇晒头>
KEN/铭"哈哈..."
我已经五记得啊均的事情了..但在啊伟啊KEN..铭的心中都有一个概念..
五可以将我牵落尼件事中...但冥冥中要发生的事又点到人来预料得到架!!
NO.27
学校...
KEN"自己小心D.."
我"得啦..长气.."
KEN"伟..T住距吖..!!米彼距乱郁"<当我三岁细路仔咩!?>
伟"中使你教!!"
"哇...你地T..伟少拖住苓姐只手吖!!"八婆A
"是哇..是哇..哎..无行了"八婆B<你一直都无行啊啦>
我听到距地甘讲都即刻缩手了..我还不习惯做学校的焦点..
焦点往往都是最烦!!平静属于我就最适合..!!
但可惜..我缩手有人捉得更紧..!!
我"喂..捉得好疼哇..放手啦"
伟"五放..嘻^_^..我要话过全世界知..你做了我刑伟风的老婆了!"
我"颠老!"<口不对心..心不知几甜>
伟"甘你就是颠婆囖!哈......丷"
"~~~~~~~~~~~哇~~~~~伟少笑啊!!型死吖!"烦人的尖叫不断响起..
课室....
MISS"今日来左两位新同学.."
伟"吖靓女甘快就转左过来尼度啦.."
我"靓女?边个吖?上次你听电话都提过尼个人波!"
伟"等阵你五是知道边个囖1!"
课室入来了一男一女...
MISS"你地自我介绍吖!~~"
男"大家可以叫我峻距叫吖盈.."
女"我使鬼你帮我介绍吖!!"
吖峻感觉好NICE..但吖盈都蛮串的..我只眼一直留意吖盈!!难道距就是靓女?
但距好靓咩?吖峻中靓吖!!
峻"踉女MISS吖!我地坐边吖! ?不如就坐刑伟风后边啦!"
MISS听到人地赞距靓..中五即刻答应咩...
伟"死仔..真是带埋条女转过来吖..!?"
峻"鬼叫亲爱的你在尼度咩?"<打冷震>
伟"饱死!!"
我"哈哈...亲爱的...?哈哈"
峻"嫂..你笑得五好甘灿烂得五哇?"
我"你讲野搞笑之嘛.."
伟"老婆吖..尼个是啊峻...尼个是..."
我怆左来讲"靓女啊嘛?!"
伟/峻"吓!距靓女?"
我"你五是话啊个叫靓女的转过来咩!?得吖盈是女哇"
峻"哈哈...笑死我!!"
伟"老婆猪..我讲的靓女是啊峻啊!距花名是叫靓女哇!!你五觉得距成个女人甘咩?"
我"吖...是吖.."<淤死!>
盈"你五好再眼定定望我啦..你稳错目标了!"
我"SORRY!!"<彼人发现添>
忘记介绍下吖峻个样添..高高瘦瘦..皮肤白到令女人
妒忌..会发电的眼.尖尖的脸.薄薄的唇!!.如果距头发留长点就...
NO.28
峻"嘘...嘘...啊嫂...嘘..."
我扮听五到...嘘嘘声..去厕所咩!!
伟"你嘘够未皆..要嘘..嘘你隔离吖位啦!"
峻"吖嫂...嘘........"
我"好啦喔..再嘘我就将你变太监"
峻"老婆仔..啊嫂好恶吖!!"
盈"甘你米玩啦..五底帮!"<突然觉得你好靓>
峻"老婆...55555"<炸娇>
MISS"你地几个讲够未!!上紧课架!!"<恶死>
伟"我地中意吖..吹吖!上就上你个课啦..使五使我帮你上皆"
峻"哇..伟少好型啊1!签翻个名先.."
~~~~~~~~~~~~~~~哈~~~哈~~~~~~~~课室突然响起笑声...
MISS"STOP!!"<大声..>
伟突然启起身"走囖..落去T我打球好过了"
我"我五去..我听课"
伟"老婆猪..你都无上甘多日啦..有D你都听五明啊啦!!不如甘啦!!
叫吖俊嫂教翻你尼个星期你先再听课啦!"
我"吖盈?"
峻"哈哈..我老婆响以前学校是全校前五位加!霸占我老婆要钱加波!!"
盈"痴线!!五使理距!!我帮你补翻!"<型爆>
峻"老婆你点可以甘对我架.."
我/伟"峻嫂型爆!!哈哈"
我地四个就浩浩荡荡落去球场...
花痴A"哇..伟少打球吖...我地又去T咯"
花痴B"快D跟住啦..五是等阵D位彼人霸晒架啦!"
花痴C"快D走啦..中讲.."
成个班就哗一声..D人走得7788..个MISS..就傻更更看住空洞的课堂..!!
NO.29
伟"不如我地叫埋吖KEN..铭...枫锯地落来咯!!好耐都未齐人打BALL了"
峻"OK!!打彼距地叫距地落来啦!!"
我"T来今日DMISS..都几烦!!"
彼距地两只野一搞..成个操场堆满晒人了...花痴占大部分..
伟带住距地行过球场..我同盈紧是坐定定打气啦...
伟行到打紧波的球场中间..
伟"喂..够胆同我地开波五吖!?"<极串...>
你地米以为吖伟是聊紧D二打六开波啊..距地聊紧的是校队来..!!
"我地会五够胆咩"校队的队长出声了...
花痴"哇..今次好T了..前校队对现校队吖!!"
无错...吖伟距地几个..除了啊峻..曾经是校队..不过距地边受得住日日训练甘麻烦的事
架!!SO..距地果时集体退出了..!!
我"+油吖~~~"<对住吖伟讲>
伟对住我做了OK的手势....
"你T下距..几五知丑..."八婆A
"就是囖..发晒姣响度..伟少使鬼距加油咩?"八婆B
"你地T距个样几样吖..边够我地灵姐靓吖!"八婆C
距地越讲越大声..想我听五到都几难!!我五出声以为我好欺吖...
但有人彼我快一步了...
盈"你班甘的猪扒吵够未皆!!照下镜先讲野啦!"
距地班人有个女仔好串甘行左出来..应该是所谓的灵姐啦瓜...!!
真是无改错名..成只幽灵甘...
灵"你咩料..甘SEO串!"推左啊盈一下!!差D跌落地..
我T到佛都有火..我行过去啊个灵度..
我"你好好打咩?郁我个F"<个面极度恐怖!>
灵震左一下.."郁埋你都得吖1!"好大力推左我一下...
盈"我扑你个街吖.."戚住吖灵的衫领是甘刮距..
距D所谓的靓想过去拉住吖盈..但可惜我快了一步..由衫度挪起了一把戒刀<随身带住>
我"有边个想我帮距块面化妆吖:>"<摇下摇下把刀...>
距地即刻五敢行过来..吖盈刮完吖灵..中伸多距几脚..距都起五到身囖!!
盈"今日玩住甘多..下次彼我听到你地D乌鸭嘴..就五指甘了!"
我"哈哈..古五到你甘打得加喔"
盈"无办法啦..我五可以五坚强!"<眼神中有点伤感...>
我"点解遏?"
盈"无啊...五坚强会彼人欺吖"
我"我地继续去T比赛啦.."
尼个时候我见到吖伟距停止了比赛..跑紧过来...
伟"呼...老婆...是未班八婆稳你搞事吖?"指住啊灵距地..
猪扒们"无吖..我地无吖..."好紧张摆晒手...
我"哈哈...我都搞惦晒你先来..你五是比紧赛咩>"
伟"我见你地尼边好似彼人围住五是过来先囖..你真是无野..?"
我"吖盈好叻啊..一个搞掂晒了!"
伟"TTX峻嫂1"
盈"五使.."<突然好COOL>
我"你快D翻去比赛啦..人地五打四啦!!输左你就死"
伟"老公遵命..."跑翻球场...
NO.30
经过一场的激斗...吖伟距地险胜校队5分!!
五好T吖伟甘串...打完波之后距地都F晒..<男人是未都是玩过就会熟架呢>
打完波..距地几个即刻有班花痴围住..!!吖伟都五例外..
吖铭"你地班HI婆同我死开吖!!五是叫人奸左你地!"即刻围住的都走夹五透!!
吖KEN&枫尼D花公子就欣然接受D女仔又送水又赞美...
至于吖峻.五好T距刚转过来.都有成班花痴围住距,,,
距地哇哇叫的时候..有人突然行过去锡左峻一啖..!!
至于边个有资格甘做~~~之五是吖盈囖!!
花痴A"哇..你甘五知丑加!"
花痴B"死丑八怪..快D死开吖"
花痴C"正猪扒"
花痴们"走啊..丑八怪.."
"~STOP~~!!你地边个再敢讲多我老婆一句!你地准备行五出尼个门口!"你把甘嬲的声之五是吖峻囖!
即刻鸦雀无声..
盈"老公..我五想见到距地吖!!"<撒娇>
峻"你地中五同我死开..我对你地无兴趣吖..猪扒!"<真是五怕得罪人加波>
又有边个敢得罪距地几个架!!话甘快距地鸡甘脚走晒了!!
峻"老婆满意五吖?"峻的眼中好像深怕吖盈受一点委屈..!!
盈一笑以当回报....
至于吖伟...无眼T...围到实一实叫我点过去皆..无眼T就走人囖!!因为有人肯定会
追来架!!那那..话口未埋...
伟"老婆..你走去边吖?"
无理距继续走....
伟"死猪扒中五同我死开!!"<咆哮>
是人都见到距甘..都缩开条路过距啦!!连我听到都放慢脚步等距来了..
伟跑上来..透晒大气...
伟"做咩你五学翻峻嫂甘嘴我吖!!随得我彼距地围.!!"<抱怨>
我"^_^我知你会追过来!!"
伟"哎..T来我彼你食死左囖!!"
我"你五满意?我都五会强人所难波"
伟"点会吖...乐意之至啦!""
<开心的背后又会蕴藏着点的危机呢?下NO...啊伟将会彼人毒打!!>
[em06] [em01] 我来欣赏下噶.虽然爱情早就远离了我.
我來支持老公你的
好体吖~~~
快D更新~~[em01]
期待ing。。
支持下。。。
恏t'迓...快d'梗喺...呵呵
支持下[。。y46]
[em01] 快D跟新啦
快D更新啦,支持!
说得有道理,确实不错,先顶顶再说!!!!
vvvvvvvvvvvvvvv
莱茵公司收到诈骗集团恐吓短信

*滑块验证: