Ee23时尚网

登记注册
搜索

▼﹎*初吻﹏ο〈恏恏睇嘎_.〉逨支持丅啦.(申精)

人物簡介::::::::::::
女主角:.
牙YAN(我):好可愛,,好令女~有錢女黎嫁~屋企人一年先番黎三四日。但成日講粗口,,係笑旦~佢嬲好恐怖嫁!!不過好多男仔中意佢~~
牙WING :令女一名,係牙欣既good fd!!!份人好好又溫柔~~
牙LING :都係令女,,不過冇牙yan同牙wing敢令~~
男主角:
牙朗:爆令仔~有錢仔~自己住。讀書唔係幾叻~but個腦好勁!(未拍過拖)
牙俊:幾令仔!成日都講粗口,係欣既哎吔呀哥~溝女有一手!!
牙康:好Q~成日整親自己~好令仔!!牙誠:好型嫁~黑社會黎既!好多姣婆中意佢!!

sf~~
冇朲支持嘎?
第一章~~
9月1日......
朝早7:05突然.....
(二百年後在一起..應該不怕旁人不服氣..)
我:邊個呀??敢撚早嫁?
牙wing:我呀!起身啦..又話同我食早餐~~
我:sorsor~但..我好眼訓呀!你上黎我home先啦!ok?
牙wing:但你個工人.....會唔會??
我:唔會嫁..佢好好嫁!!
牙wing:敢我上黎嫁啦!你訓多陣啦~~
我:洗你講....(cut左線)
牙wing:死人懶蟲~~去到yan門口~~
牙wing~好耐冇黎過啦~~
『叮噹叮噹』~~
工人:黎~你係唔係wing小姐呀?
牙wing:你又知既!
工人:小姐話你等等會黎呀!
牙wing:笑~
工人:入黎先啦~小姐!!

第二章~~
牙wing入到牙yan屋企....就即黑上左牙yan既bedroom~~
牙wing:懶豬..起身啦!!
我:........咦~牙wing..你點解黎既??
牙wing:係你叫我黎嫁!
我:係咩??唉~唔好再煩啦!我起身啦~~
牙wing:敢就乖啦~~
等牙yan整好哂d野~佢地就一齊番學lu!
牙wing:唉~比你玩死啦!又話陪人食早餐..意家都差唔多夠鐘啦~好肚餓
我:番學校請你食囉~lunch請埋你食又點話>.
牙wing:好野..yan請我食野!!
我:=.="快d番學啦~遲到啦!
牙wing:笑~
我:鬥快跑番去丫!今日又冇咩書
牙wing:no~你係運動健將..一定你win啦~
我:敢算啦~敢行快d啦!!!
牙wing:嗯嗯~~
番到學校................
﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎
第三章~~
番到學校...佢地第一時間睇下自己讀咩班..係唔係同牙ling同fish一班~~
牙wing:好野~~同佢地一班~~
我:嗯嗯~
入到課室~我地幾個就搵個位坐低左~~
elaine:唔知e班有冇靚仔呢?
我:唉~你係唔係真係敢很有仔溝姐?
elaine:....敢又唔係.....
我,牙wing,牙ling,fish:唉~=,="
接丄~!
突然....有幾個男仔入左黎~
elaine:好令仔呀~~
我:..............................
xx:hi~你叫咩名呀?(問我)
我:牙yan....你...呢(臉紅..因為好令仔)
xx:我叫牙朗呀!你好q呀^_^
我:係咩?^.^(第一次比人敢讚)
牙朗:係呀~
我:你都好令仔丫~~
兩個都臉紅......有d一見鐘情既感覺..
xx:hi~你地兩個好令女呀~做個fd丫~
我,牙wing:係咩~是但啦~
xx:我叫牙俊呀~你地呢?
我:叫我yan啦
牙wing:牙wing~~......
xx:hihi~我叫牙康呀..你地呢~
我:唉你想知問佢地兩個啦~我唔想講啦~
牙wing:我叫牙wing呀~
牙ling:牙ling~9
elaine:你好令仔呀~我叫elaine呀^.^
牙朗:果邊果個係呀誠呀~我cool嫁佢..不過同佢熟左就唔會敢啦~
我:等我過去先~
牙wing:我陪你~
我:halo~~你係唔係牙誠呀?我叫yan呀~
牙誠:hi~(誠對yan一見鐘情呀!!!!!)
fish走左過黎~
fish:邊個黎嫁yan?敢cool既?
牙誠:關你撚事牙?
fish:唔講咪唔講囉~
我:喂~唔好敢啦................
miss:好意家掉位先~.......................................................
Gc丅啦....
都冇朲嘎,5髮啦
我支持你
第1個支持   哈哈
[em04] [em04] 感觉开头比较普通..
期待后面的内容...
多謝妳地Gc~~[em78]
第四章~~
MISS:好啦~意家掉掉個位先......不過點左名先啦~~
         1號xxx2號xxx.............13號楊君朗14號陳嘉欣.....19號張巧玲20號林易拎..........24號陳雅詠...26號張嘉俊.....30號林永康.......35號張偉誠..37號余嘉莉.....好啦~意家掉位......
睇下e張坐位paper啦!
|                           |
|XXX|XXX| |XXX|XXX| |XXX|XXX|
 --------------------------- 
牙朗:yan我地坐埋一齊呀~
我:嗯嗯(好開心)
elaine:下..冇令仔同我坐.....
牙朗:不如一陣我地去食lunch丫~~
我:下..我地兩個??(臉紅..)
牙朗:嗯嗯
我:好呀~去邊食呀??
牙朗:你中意啦~
我:m記啦~
牙朗:好呀~!我好中意食嫁~
我:^.^
牙wing:你又話請我食lunch既...
我:係喎....你想食咩呀~我買番黎比你食丫!
牙wing:講下笑咋....你同佢去啦
我:55~~
去到m記.......
牙朗:你想食咩呀??
我:我自己買得啦~ -
牙朗:我知你想食咩啦!!!~
我:唔洗你買啦~又要你請!
牙朗:敢...你等等啦~
我[em42] ~
等左一陣..兩個餐同時送上~
我:咦~你又知我中意食e個餐既~
牙朗:見你係敢望全佢...就知啦!傻妹~~
我臉紅)你做咩話人傻妹喎~~
牙朗:你唔係咩??
我:食野啦!!
食完野之後~佢地就番左學校啦!
上左幾堂.....終於放學啦!!!
我:好野~冇功課做~~
牙wing:>.<...不如一齊出街玩啦~
我:好呀~叫埋牙ling佢地丫!
牙wing:唔好啦..我地兩個啦!
我:好呀!
牙朗:講緊咩呀?
我:係喎....放左學去唔去行街?
牙朗:好呀~可以同令女行街..幾生收到啦!
我:>.<......你住係邊嫁?
牙朗:翠華村~
我:咦~我都係喎~
牙朗:敢不如我送你番屋企..做你既『護花使者』
我:是但你啦!~
上左bus之後....................................
上左bus之後......
我:朗..其實我唔係住係翠華村嫁...
牙朗:我都唔係...敢你住你邊??
我:翠華村後山上面果座別墅....
牙朗:我都係呀...你第幾座嫁?
我:13囉...
牙朗:我14喎......你座唔座私家車番學嫁....?
我:一時時啦...有時唔想咪唔座囉...你知啦,,一個人好悶嫁嘛...
牙朗:不如去兜埋你丫....我搭私家車番學既
我:好呀!不過你要朝早打黎嗌醒我喎....
牙朗[em42] k啦~!但係我好早起身嫁喎....
我:下.....幾點呀??
牙朗:番學前一個鐘...
我:下!!!!!我番學前20分鐘先起喎......
牙朗o曬咀)你唔係呀嘛..唔怪得你今日敢遲啦!
我:牙朗牙...我地好似識左唔係好耐咋噃....
牙朗:一日到啦...做咩呀?
我:冇....一日都冇啦.......
我:冇....一日都冇啦....你home電話幾號呀?
牙朗:2387xxxx..你要黎做咩?
我:冇...今晚煲粥呀..ok?
牙朗:好...敢你屋企電話呢?
我:今晚話你聽.....落車啦!(牙yan拖住左牙朗隻手拖左朗落車)
(兩個即黑面紅...兩個都冇拍過拖)
牙朗:番屋企啦...番到去打比我喎..拜拜!
我...拜拜...>3<
牙yan番到屋企換好3之後就打比牙朗....點知..冇人聽lu -
我:有冇搞錯呀..打比wing....
(嘟.........嘟...............)
(早知不應試愛.......)
牙wing:喂..點呀令女..你既朗朗呢....
我:你講咩呀..咩朗朗呀>3<(面紅)
牙wing:唉...我識你幾耐呀...你唔知我講咩?
我:佢屋企冇人聽呀....敢我地去邊呀?
牙wing:唱k先..跟住食飯囉..好唔好?
我:好呀...敢係邊等呀?
牙wing:去cb好唔好?CEO門口等囉ok?
我:敢好啦...你等多一陣先出喎...
牙wing:點解呀?
我:同你出街..等我換件令d既3先啦...好冇?
牙wing:好啦...敢我5分鐘之後出啦ok?
我.k!你一定快過我既.記得等我呀!係喎..我要攞k fun會員卡喎..係咪呀?
牙wing:係呀!敢等陣見..拜拜..
我:拜..(即換左一件令3lu!!)
出門口既時候..仲口upup敢話緊朗..點知..朗就係佢屋企門口...等佢!
牙朗:hi~你着得好令呀>3<
我:hi~係咩....thx..
我:仲有一個人....去CEO唱k跟住食飯...
牙朗...........敢叫多一個人得唔得?
我:敢叫個男仔啦唔該?!
牙朗:叫牙康好唔好?
我:好呀!*
去到CEO之後................
Gc丅啦~~~[em46]
去到CEO之後...佢地等埋牙康就一齊上左去唱Klu
我:點歌啦.....
牙康:你唔點....我知啦..你唱歌一定好難聽..!!{ 同 牙 WING 講 }
牙wing:更係唔係啦..好好聽嫁...你都未聽過就敢講....
牙朗:唔好嘈啦..最多我點先啦...好唔好?
我:好呀!!
牙朗:敢我點命硬...kong...美麗之最...情永落先...係喎..yan等陣可唔可以同我合唱呀?
我:下...好...我唱得唔好唔好見怪啵!!
牙朗:唔會....
我:敢到我點啦...我點...Let it flow...紀念...迎接失戀...my love my fate先..
(跟住就到牙康...牙wing點歌lu....唱完哂單人歌之後........)
我:嘩...牙朗..你唱歌好好聽呀!!你知唔知你唱中哂我中意d歌呀?!^.^
牙朗:係咩(面紅)......你唱歌都好好聽丫呀..丫...不如我地兩個唱十分.愛丫
我:好呀...我好中意聽嫁^_^
佢地唱k唱到差唔多十一點.....牙wing同康都要番龜lu.....so牙yan同朗都番lu....
牙朗:唉....好肚餓呀....
我:下...我一d餓意都冇....>3<...丫!不如敢丫.....我工人一定會煮野食..你過黎食丫...好唔好?
牙朗:好呀!!!
番到yan屋企之後.....食完野之後.....朗就番到龜lu.......佢地果晚煲左粥好耐....煲到好耐先訓..........
不知不覺間...就過左兩個月lu......又係牙yan生日既月份啦........
呵呵..遲咗嚟添
5好意思洼//
廣州嘎喔..個古好似係講...
係咪啊?????
原創定係轉貼啊???
5該響主題果度標明啊...
我再幫你移働到轉貼版..或者原創版!
係啊..漏咗句..
十卜你啊...
支持啊..
鉲鉲..........
我係啊朗................
多謝妳地咁GC莪厊~
喺轉貼嘎~
可以申精?
*滑块验证: