Ee23时尚网

登记注册
搜索
返回列表 发新帖
楼主: s6_娜

▼﹎*初吻﹏ο〈恏恏睇嘎_.〉逨支持丅啦.(申精)

今日係11月25日...係yan既生日......而且今日係*期日~唔洗番學....
朝早11:30am突然電話響.....
[[寧願天去收我 也替你受重傷....*]](慒慒地敢攞起左個電電)
我:喂...邊個敢q早呀!!!!!
牙wing:生日快樂!!!!!!!!!
我:做咩同我講生日快樂?
牙wing:傻婆...今日你birthday呀!!
我:好似係啵....點呀?!
牙wing:我唔理你點呀...今日我約左我地DgoodFD去你屋企開P呀!
我:你痴線嫁?我屋企日日都得我同工人嫁之嘛.....
牙wing:55.....佢地12點就會開始去你home嫁啦......
我:牙....朗.....黎唔黎呀?
牙wing:sorry呀....唔記得約佢....(呃佢)
我:下......算啦.............T.T
牙wing:講下笑咋....佢住係你格黎...點會唔黎呀?!
我:55..唔講住....我刷牙先...8
牙wing:bibi.....
(牙yan即刻換左一件勁令既3...但係跟住又訓着左........)
[[寧願天去收我 也替你受重傷....*]]&
我:喂喂喂.....
牙wing:我黎緊你home啦.....
我:下...點解既...?
牙wing:你又訓左覺牙?
我:好似係呀.....>.<
牙wing:..............唉.....訓多陣啦...........88
我:55.........8
第一個去到牙yan屋企既人就係『牙朗』.....
工人:係唔係黎同小姐慶祝生日呢?!
牙朗:係呀......
工人:請入黎丫!!^^
工人:小姐仲訓緊呀....你可以上去睇下佢....
牙朗:o..好啦!(手上攞住一份勁大既禮物)
上左yan房之後.....
牙朗:令女.....起身啦!你睇下...好大份禮物呀!!!!
我:禮物(即刻彈起身)好野!!!!多謝朗朗!!!!
牙朗:你叫我乜話?
我:朗朗囉....(面紅...)
牙朗塊面紅爆!!)o~
我:哎呀!!!我隻腳抽根呀>.<我一抽根就郁唔到啦...(望住朗)抱我落去得唔得呀?
牙朗:得掛...咪住..你幾kg呀........
我:47.....好重呀可?!
牙朗:唔係....我都60啦...有敢高就有敢重嫁啦!!
我:55....抱我落去啦...講>.<
落到去之後....好多人呀!!!之後.................
落到去之後....好多人呀!!!之後.................
All:~well~
牙wing:牙yan...你好sweet喎>.<*
我(面紅):更係唔係啦...我隻腳抽根...你知啦..我一抽就郁唔到啦.....
牙ling:牙朗....牙yan係唔係好重呢?
牙朗:唔係呀.....好輕呀..
牙誠妒忌)喂...牙朗....你抽夠水未呀...好放佢落黎啦喎....
我:唔好放呀.....我郁唔到嫁....你一放我就look落樓梯嫁啦.....
牙朗:聽到啦....(之後落左去..放左牙yan係梳化)
牙wing幫yan整佢隻腳)點呀..仲有冇野呀?
我:冇乜野啦...thx呀^.^
牙wing:fd黎嫁嘛....
fish:食得cake未呀?好hungry呀!!
我:ada~(工人)....開cake啦.....
工人~開緊啦^^等一陣..好快有得食....你地有幾個人呀?
我:1..2...3...4..5..6..7................13......13個呀....
工人k啦....有冇人要大塊d?
牙康:我呀!!!!
工人k!!等等啦~
(一齊食完cake之後...佢地就去左玩lu...)
我:不如我地玩..ture or there啦...
跟住有人提議轉中邊個就要簡一個唔係自己性別既人黎咀...
第一個就比左yan轉..因為今日係佢既..生日..
佢一轉..佢轉中左......
佢一轉....轉中牙朗....跟住牙朗...就簡左....佢中意既人...→牙yan...
牙朗:牙yan...我可唔可以咀你?
我:你中意啦...轉中你...你話事囉(面紅..好開心)
牙朗一啖咀左落去.....)thx...>3<
我:做咩thx我?
牙朗:你比我咀呀嘛....你知唔知呢個係我既初吻?
我:me too......下.....敢我既初吻咪比左你?
牙朗:你唔想咩...(佢知道牙yan中意左佢...)
我:唔係呀....
牙朗:你唔想咩...(佢知道牙yan中意左佢...)
我:唔係呀.....a....我轉中你...到你轉啦....
牙朗:o....我轉......牙康呀!!!^.^
牙康:下...我?唔係呀嘛....呢度冇乜令女...得2...3個..下...咀邊個好呢..
牙朗:我知....就牙wing啦←(細細聲)
牙康:你唔講我都唔記得左....好啦....(一啖咀左落wingwing度!)
牙wing:(o曬咀)..>3<你做咩呀?
牙康:咀你囉......有咩問題?
牙wing:(扁咀)咀我前起碼單聲啦...
牙康:下次啦!*.*到我轉啦.....一轉→到牙誠....
牙誠:點會轉中我嫁>3<妖.........
我:快d搵個人咀啦!講敢多野!
牙誠:你敢多野講..我就咀你.....!
我:下...唔可以番炒嫁啵....so...我..牙朗..牙wing..牙康...總之比人咀過既都唔咀得!!知道毛?
all:55..知道......
牙誠:牙ling...我咀你得唔得...?
牙ling:(面紅因為佢係中意牙誠.....)你中意啦...
牙誠:我黎啦(鍚左落去.)係佢鍚ling既時候...佢發覺自己中意左ling呀
fd1:喂喂...可唔可以轉過第二個game呀?
我:55...好啦....a....丫...我地游水丫...好唔好?.
all boy:好呀!!!
我:女仔有冇人黎野?
fish,牙ling:我地呀>3<
我:敢你地唔好游啦!!你地d男仔...要唔要泳褲嫁?
all boy:我呀!!
我:好彩得6個....你地等一陣啦!
(攞左d褲落黎...佢地就即黑換左..跳左落水啦)
我同牙wing同其佢女仔就係度玩水...跟全有d男仔行左過黎....
牙朗:牙yan牙....你身材好索呀>3<
牙康:wingwing...陪我swimming丫..好唔好?
牙wing:好呀,,行啦....
牙wing同牙康出左去swimming之後其他女仔就去左玩.....
牙朗:牙yan...我可唔可以叫你欣欣?
我:好呀....
牙朗:欣欣牙...你可唔可以.......
我:嗯?可以d咩?
牙朗:可唔可以做我女朋友?
我:a.........嗯嗯....(面紅)
講番牙康同牙wing果邊先....
牙wing:你都唔係swimming既...你係係度行既.....
牙康:...a.....wingwing....我.....
牙wing:咩?
牙康:我中意左你呀><做我女朋友丫...好唔好呀? -
牙wing:(爆面紅...)其實我都中意左你好耐.....嗯...我做你女朋友啦....
牙康諗都冇諗就咀左落wingwing度...其實後面好多人係度睇住嫁....!!!
all:~well~
我:你地兩個都好激姐...仲要係打k倫....=.="
牙朗:我地又試下囉....(一野咀左落黎..) -
我:......(好enioy呢個feel....因為未試過..)..咀夠未呀...我比你搞到成口都係口水啦.....
牙朗:(抱起我)欣欣.....我愛你呀>3<!!!!!!!!!!!
我:喂.........放我落黎呀....!
牙朗:你用勁大聲同我講我愛你....我就放啦..!
我:楊君朗.......我愛你呀!!!!(好大聲)得未呀?
牙朗:....唔中意牙?敢以後唔對你做呢d野囉.........
我:梗係唔係啦......好中意呀....朗朗....
牙朗:嗯?
我:我........愛.........你.........呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
all:喂喂....夠啦...你地兩個玩夠未呀?
我&牙朗:我地唔係玩嫁..!!!!!
牙wing&牙康:得啦得啦.....
fish:喂喂...唔早啦...12點幾啦..我番屋企先啦....(好唔開心)
牙ling:我同你一齊番啦...88啦牙yan!喂喂...牙誠..我走先啦..88^.^
牙誠:番到屋企打比我....
我:88...fish...88^.^
fish:8.....
(出左門口之後..得牙ling同fish),
牙ling:fish....你唔開心牙..
fish:你話呢....不過算啦.....其實早就知牙朗中意牙yan嫁啦....冇咩野嫁啦...不過...
牙ling:朋友大過天丫嘛.....!
兩個人大笑一輪....就好快番到各自既屋企啦.......
到左第2日....星期一.......
[[早知不應試愛.....便算哀......]]
我:喂喂....邊鬼...個......呀...??...(訓着左.....)
牙朗:我呀...欣欣!!!(好大聲)
我:姐係邊個....?
牙朗:我把聲都唔認得?灰哂....
我:我會唔認得咩.....我最...愛既..朗...朗.......zzzz....
牙朗:喂喂.....唔好再訓啦..
我:意家幾點呀....?
牙朗:7點啦.....
我:敢鬼早......唔好啦...
牙朗:唔想同我食早餐咩?
我:我不嬲都唔食早餐嫁啵!!
牙朗:唔怪得你敢thin啦......一定要食...因為..係我煮既...7點30分前黎到呀
我:哦..!
牙朗:快d起身....呀!!!!!(好大聲..)
我:我龍啦...><意家咪起緊囉.....
牙朗:仲唔起......我間bedroom既window係見到你嫁!!!
我:得啦...!!(好大聲)
牙朗:嗯嗯...敢咪乖囉.....
到左7:15分.........
[[叮噹叮噹]]
牙朗:敢快既.....
我:係呀....比你睇住....唔快??
牙朗:快d食早餐啦.....食完仲要番學呀...!
我:哦....
到左7:40分牙yan終於食完啦....
牙朗:行囉.....
牙朗:番學囉......你唔係....
我:哦......訓多陣先啦....我諗你張床一定好soft啦!
牙朗:你點知嫁?
我:估嫁囉....丫....不如今晚我去你屋企訓丫...ok?
牙朗:是但你囉....行囉....!!
一齊行到出門口.....
我:唔係搭車咩??
牙朗:為左sweetD...我地...搭巴士....
我:好呀!
牙朗:拖住我丫...
我:下??!!(面紅)
牙朗:做咩呀...唔想牙?
我:唔係呀...未試過姐.....(拖全左牙朗隻手)..你隻手...好大隻呀...好有安全感呀
牙朗:梗係啦....我敢高就係敢嫁啦...188喎.....
我:我174咋><!!!
牙朗:唔好講敢多啦...唔好再遲到啦!!!!
我:嗯....
跟住佢地就手拖住手番學lu...
番到學校.......

番到學校......好多善慕既眼光望住佢地兩個......
牙wing :喂喂....好sweet喎....!!~~
牙朗:係咩........好正常姐....!!叫你個康康朝早同你一齊番學囉.....
我:喂喂....好啦....wingwing..朗朗唔好嗌啦.....
易拎:牙yan...唔好扮好人啦.....我知你平時好串嫁喎....
我:係呀....我係好撚串呀......敢又點呀......關你撚事牙...~~
牙朗:欣欣....可唔可以唔好用男性既性器官鬧人?
我 :但係我意家好興啵......
牙朗~~敢...一齊鬧囉....
易拎 :牙朗..不如...你同我一齊啦..!!我又有錢....我住藍灣嫁啵!!!...我有成幾百萬身家啵...你冇錢我都可以養你過世....
牙朗 :呵呵....好笑啦.....我係住別墅既.....有成億萬身家.....你話我洗唔洗你養...仲有...唔好指意整散我同牙yan.....我同佢....係唔會敢容易就散既...而且我地又住係格黎.....
我:係囉....好心你啦...得果幾百萬身家就想同我鬥....咪洗指意呀!!!!~~
牙朗:欣欣....我地唔好同佢講啦.....番classroom囉.....
我:好呀....wingwing...行咯...!!
係上堂既時候....牙yan同牙朗係敢傾計係敢傾計......連牙sir問佢地野佢地都聽唔到.....'
牙sir:喂...!!!!陳嘉欣....楊君朗...你地係度做咩呀....
我&牙朗:sorry呀...牙sir......
牙sir :我知你地兩個拍緊拖...但係....你地都唔可以敢嫁啵.....學業要緊呀! -
我&牙朗 :我地知啦.....sorry sir~~~!!!
鈴鈴鈴鈴鈴.......食飯鐘又響啦......牙yan同牙朗同牙wing同牙康一樣...都係度講去邊度食lunch......跟住佢地就講下講下....就一齊去食lu.....
我&牙朗 :不如去食buffet啦~~!!
牙wing&牙康 :不如去係piaza啦..~~
牙wing&牙康...我&牙朗:你地洗唔洗敢夾呀??
跟住佢地大笑一餐就決定左去...食....[[壽司]]
第16章]]]]
跟住佢地大笑一餐就決定左去...食....[[壽司]]
我:「好野..!!食壽司..食壽司..食壽司..食壽司.......................」
牙朗:「傻妹....~~」
牙wing:「係囉....意家咪去緊囉....sh....乖d啦~~」
我:「哦..>~<」
牙康:「其實我地去邊間食?」
牙wing:「...你中意囉...你敢叻....」(wingwing嬲緊牙康...)
牙朗:「(細細聲)牙康....你條女好似好燥敢喎....拖住人啦....」
牙康:「...點解先.....??!!」
牙wing:「佢唔想咪由佢囉.....」
牙朗:「比面我同牙yan啦....話哂你都同人拍緊拖....梗係要主動d啦....」
牙康:「得啦....知啦....」...「wingwing...sorry...我第一次做人boy fd....唔識....sorsor....」
牙wing:「敢你唔想咪唔好拖囉....」
牙康:「梗係唔係啦....我驚你唔比咋..」
牙wing:「我連初吻都比左你啦....你話我會唔比咩?」
牙康:「哦...(拖住左wingwing隻手仔啦)...!!~~」
牙朗&我:「敢咪幾好囉......」
去到.....[[元氣壽司]]
我:「我要食好多嫁.....」
牙wing:「喂喂....你仲好似以前敢狂食牙??唔驚fat咩?」
我:「你知我係壽司狂黎嫁啦...」
牙朗&牙康:「唔係呀嘛.....」
牙康:「牙朗...你有難啦....」
牙wing:「其實我都係壽司狂黎嫁...!!!」
牙朗:「you too la~~~!!!」
都冇朲Gc嘎.
5通5恏睇.?
恏t'..恏t'....嘻嘻

GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG
支持吖,多謝曬啦!![em01]
支持吖,多謝曬啦!![em01]
幾時齣迓..?
支持吖~~~[em65] [em65]
[em07] 好好体啊...好sweet啊..快D出啦..;LZ
好似日记
哈哈(OO)。。
无噶啦,继续啦![em01] [em01]
我好想体啊..几时出啊!!![em01] [em01]
```  
岩睇到入神就呒左了, 希望
蛤蛤`  好好睇,
'

gc............................................
快D出..好期待啊\\
*滑块验证: