Ee23时尚网

登记注册
搜索

[转]''他的吻||我的愛?★

之前发果篇无结局...真遗憾...所以今次发呢个系有结局噶.
大家5怕体拉...要支持我呀..!!!

人物介紹.:

Girl
吖嵐(第一人稱):.有時好白癡.有時懶過唔成熟甘.!笑起身cute爆.~ 

吖茵:嵐個F..有時幾串下..算係靚女甘啦..!好活潑.! ~
吖晴:陽光feel囖...同吖嵐好friend..~好中意食嘢..!-.-''
吖怡:索女.靚女.不過冇吖嵐咁靚..好自私.!  '

Boy:

吖希:靚仔...有錢..好cool....同吖怡拍緊拖.后尾..~髮現距嘅存在之后/.
吖樂:..成日都笑吖嵐.好靚仔..有錢.花心.希的死黨! i
吖竣:怡個哥..靚仔.型..
吖朗:嵐個吖哥.都係靚仔1個..超錫個妹
吖風:吖晴個BF..幾靚仔下..好愛吖晴..好錫距...   

PART 1.

''ling...~''..

汗..-_-...個閙鍾吵到拆天..~
哇哇...~嚮左好內..終于有知覺啦..張牀好舒服呀..
朗:豬...快同我1秒之內彈起身...吖..!
m:過左啦..我唔想番學呀.!呼.~
朗:哦.咁好啦.我打電話比爹哋媽咪.叫距哋送番妳去加拿大囖..呵.

m:怕左妳啦..起咪起囖.唓..次次都呢招.冇D新意.!
跟住吖哥好大力咁打左我1下..哇.哇..痛s..啊.~醒曬.~
m'哇..痛架.!
朗'傻噶..唔痛都唔打妳拉.!今日第一日吖.遲到老師罰妳就知衰.!妳再講咁多我走架拉.妳自己番囖.!''
m'咁又唔好..等埋呀.' 
鼠1聲..衝去換3

N分鍾之后..呼.~搞掂.!
拉住吖哥隻手:走的.let's go.~''
跟住吖哥又敲下我個頭:'驚s我走佬咁.''
''妳走到咩..行快D啦..老過我真痲煩..''
朗'衰妹..以傢串咁話啦..記住吖.番到學校唔好成日串我吖.比D女見到好冇麵架'!''
我'yes .sir.!''跟住嚮距做左個鬼麵..
吖哥笑左笑就拉住我鷄咁腳走拉.驚死我遲到咁..
''哇..~好大吖...哇..好多人吖...''我拉住吖哥隻手好興奮咁叫..~
吖哥冇曬我符..扮曬cool咁..
我自言自語咁踩距..呵呵..~比距聽到激S距
吖哥葒埋藜.係我耳籽遍細細聲咁講..'咪以為我聽唔到吖..番到去先慢慢同妳計''
我好得慼咁笑左下..做左個V字手勢..keke..心霖..''番到去先算拉."
一路上.無論係校道..or..係樓梯度..D人都指指丶丶..望鬼住曬.唉.好唔自然好唔舒服呀.!
吖哥見到我咁嘅衰款.就話''冇計拉..鬼叫妳吖哥我咁靚仔咩..加上有個靚靚吖妹..D人係羨慕架拉..''
唉.又一自大鬼.~
我死咁望下距哋..係度傻笑..~^ ^
吖哥就話'笑咩吖妳?又傻左吖?''
我'唔係吖..我同距哋打招呼咋嘛''
朗''秂哋以為妳傻架!''
我DU起個嘴''咩喔..!妳就傻.!''
朗'蛤丷..可愛..我喜歡.~''
我''白癡..''
朗''冇咁話妳自己拉.''
無奈ing...~
朗'na..~到拉.自己入去揾老師拉.我番去瞓覺先拉.."
我''有冇搞錯吖.夜晚唔見妳瞓..番學妳就瞓..怪人.!''
我都未講完..''E..~秂咧..?唉..又走得妳咁快噶./''
跟住打鍾拉.我報到完跟住個老師行番入課室..
我個心卟卟跳..哇..好緊張呀..(乜妳都會緊張嘅咩-_-!)
Miss:大傢安靜D...今日藜左個插班生.好啦.呢位同學.妳入藜啦.介紹下妳自己..''
哇..爆緊張..我塊麵好熱吖..呼.~
我行到入去..D秂哇哇聲..搞到我更加緊張..0.0
a:哇.好可愛吖.好靚女吖..
b:哇..好想錫距吖.
哇..變態架..嚇死我啦..~555...
c:同我哋個校花有得揮吖..``
d:靚過校花多多聲啦..靚女..手機幾多吖..?

e...f...g...

終于..老師拍下張臺..全部即時靜曬..
MISS:妳哋靜D啦.咁吵.秂哋丶講嘢吖..!好啦.快D介紹自己就番埋位上堂啦.!
我:大...大..大傢好..我..叫嘉嵐吖.大傢可以叫我做吖嵐..
MISS:好啦.妳就坐吖希隔離啦..
我:老師..姐係邊度吖?
miss:最尾個組倒數第2個個空位..快去啦.上堂啦.
我就鷄咁腳行左去坐低啦.!

呵呵..
媚仔..好耐無見啊
又有新古..支持拉
part2.

當我坐低個陣.見到隔離有個物體扒係度瞓覺.!

個頭另左去第麵.SO..睇唔到距個樣..~!但係唔知點解.我好似對距好好奇甘.好想知距到底咩樣嘅.~!

係我望到入曬神個陣..我前麵個個女籽另后黎.甜甜哋笑着..

x''嘿嘿..~妳好呀..>!妳叫吖嵐阿呵..!?我叫吖茵.做個朋友OK嚒~?''

m:..下..??哦哦..好呀好呀.!''我傻笑甘望返距.~

茵''蛤丷.''跟住用隻手按住個口細細聲甘講..''妳隔離個個好鬼靚籽架.不過我隔離個個都係吖..蛤丷..''

我''妳隔離..?!空氣吖..?''

距拍左拍我個頭.'傻架.我隔離個個通常都係下午返架啦.下午妳就見到距真秂架啦.包妳見到流曬口水哇..呵呵..''

我用D姦詐嘅眼光望住距''哇..茵姐姐..吹到秂哋甘掂..暗戀左秂哋幾內姐..?!''我按住個口姦笑到..

茵''咩吖..咩吹吹聲..我說的是事實呢.!~鬼暗戀距咩..!米亂講吖/..打瓜妳架..~!''

我''妳米個隻鬼囖/...- -..''

吖茵怕怕醜醜甘另番過去..''費時睬妳個傻婆.上課...'!`

而我呢.成個上午都畱意住我隔離個舊物體.~

唉..都唔知有咩甘好瞓..悶死秂啦

羅部機齣黎玩俄羅斯方塊先..~

哇.哇..

又過關啦..~YEAR.~!

我好大聲甘'year'左齣黎..汗..此時此刻..我感覺到一股眼光註視着我..

miss''邊個吖..同我企起身..~!''

哇..魚爆啦..~我快快手放番部機落個袋度.扒係扮蟹..咩都唔知道....-.- )

miss..''邊個係我課堂度甘唔安分守紀架..下次再比我髮現一個個揪齣來..~''

哇.兇死啦..!好鬼魚魚吖..~ `^

之后繼續上課...冇幾內終于落課啦..!

E..~原來我瞓左喔.唉.真係豬..!

吖茵啪下我.''醒啦.落課啦'/

當我望下隔離個陣.已經冇左秂啦.

唉.~

突然.有個女籽跳紥紥甘拖住個男.

行過黎.捏下吖茵塊麵講''茵G..食飯啦去.餓鬼屎我啦..~E..邊個黎架.?好可愛吖.5555..好靚女才对~''

個女籽MA大隻眼..眼光光甘望住我..

搞到我勁唔好意思吖..!

茵''蛤丷.嵐B唔洗怕醜喔..this is my best friend..~!距叫晴晴吖..呢個傻秂叫就吖嵐啦>!''

0.0我幾時做左距個嵐B架..甘嘔心架..55..~不要..~

我'嗨.妳好..!''

晴''好鬼咩.去食嘢啦..真係傻嘅姐.以后我哋就係friend啦.~
唔好甘客氣啦..!譆.呢個係我老公籽吖..''距笑得好陽光吖

我望下個男..幾靚籽啵..''呵呵.好sweet吖妳哋..揾到個靚籽老公..倖福屎妳啦.~''

個男''咩屎吖..我都唔急屎.!我唔靚籽靚籽.距都唔要我啦.叫我吖風得架啦.''

晴扯下距隻手話''串我個F..未死過吖..!妳靚籽咩.唔知醜..!''

風''有冇搞錯吖.得啦.識到新秂就唔要我呢D舊秂啦..我唔靚籽唔通妳靚籽咩..''

汗..距哋打情駡俏的..我同吖茵非常無奈囖.拜拖..~

茵''好囖喔.,再耍花搶就唔洗食架啦..行得未姐..'

我搭埋個口落去''係囖係囖..就是就是.'

距哋3個..傻啦眼.甘望住我笑左笑..

之后..我哋就去食午餐啦..!*

等我看看先~~
*滑块验证: