Ee23时尚网

登记注册
搜索
楼主: carmen0125

一個真實故事~~~

<p>我为你感到心疼!!</p>[em07]
<p>撲街傢下D男籽繫甘鯻!!</p><p>距離開米仲加恏~~ </p><p>如果距通伱一生既話``</p><p>距會對伱唔米魜甘利用吖.. </p><p>BB筷齣世鯻``</p><p>恏恏養距吧__</p><p>&nbsp;</p>[em07][em07]
<p>好衰既男人喔.........</p>[em16][em16]
[em07][em11]
<p>呢D甘男仔简直系献世喇,!</p><p>讲错咗啊,.呢D根本就唔系男仔啊,!甚至连擒兽都不如啊,!</p><p>有D甘人活系世界上根本就影衰晒,!</p>[em27][em27][em27]
真系惨~~果个男真系贱人中既贱人~影衰我地D男~~
<p>D字好密吖...不过真系好可怜..</p><p>个男好口刁姐...</p>
GC.............
<p><font color="#ee11c2">依D感噶人如果距番离你身边,你都五好要添啊,打女人噶男好极都囿个限度~</font></p><p></p>
[em07]一次一次既容忍~就系对自己既残忍[em10]~呢D男人应该一早拎去填海!![em47]
<p><font color="#6b1ae6">雖然系好慘,但系慘...都系自己羅黎伽~~!!點解做人要做到咁蠢....??希望會有好心人幫到距啦~~!點解唔留個聯系方式俾人呢???咪先個個都只會同情距,無人可以實實在在咁幫到距</font></p>
睇过了~~不过都支持啊~~
同情`
[em07][em11][em45]
<p>[em45][em45][em45][em45][em45]啊~~~~~好可怜啊~~~惨啊~~~~~~个男五系人黎噶~~~个男既老豆老母有病噶~~~~~~有无搞错啊~~~[em47][em47][em47]激死我拉~~~无天理噶~啊~~~~~~~~</p><p> 厄~五好意思啊~~~太过激动拉~~嘿嘿~~~</p>[em50][em50][em50][em50]    个男应该罗去打靶啊~~~距老豆老母一样啊~可恶~~无人性啊~哼~坯视距地啊~~~[em34][em34][em34][em34][em34][em34][em34][em34][em34][em34][em34][em34][em34][em34][em34][em34][em34][em34][em34]
<p><a href="mailto:........@#%^%$#^%$">........@#%^%$#^%$</a>#&nbsp; </p><p>[em47][em47][em47]</p><p>个男噶一家都甘黑人憎噶........</p><p>等比天收啦........</p><p>&nbsp;</p>[em34][em34]
[em11][em07]
[em07][em07]
<p>靠自己。。没有不可能。!!</p>
<p>以家负责任噶男仔好少噶拉..但糸度见到仲有咁好噶男士..都算幸运咯..唉..我家姐个F都糸咁啊..个男明知佢有咗..仲带条女来同我家姐个F讲散..真扑街..(应该唔算爆粗挂.?)后来家姐个F落BB..都糸家姐个F屋企人出噶..佢喊道收唔到声..</p><p>以家佢遇到个好爱佢..好锡佢噶男仔..好sweetsweet添..羡慕s'鸟..</p>
*滑块验证: