Ee23时尚网

登记注册
搜索

女仔入离睇丅依篇釶讲嘚岩晤岩!

&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; <font color="#ff00ff">当女人滔滔不绝跟男人诉说她今天的所见所闻,跟他谈论她的闰中密友,或者跟他分享白天工作的情况,男人总是忽然说一句无关宏旨的说话,或突然扯开话题。 <br/><br/>  女人埋怨:“你没听我说话。” <br/><br/>  男人仍然狡辩:“我在听。” <br/><br/>  女人问:“那我刚才说道哪里?” <br/><br/>  男人哑口无言。 <br/><br/>  男人根本就没有听。 <br/><br/>  所以,不要期望男人会用心听你说话,会分享你每天的所见所闻,会听你谈论你的闰中密友。女人一说话,男人就灵魂出窍,尤其当这个男人已经是你男朋友或丈夫。 男人唯一肯耐心听女人说话的时候,是当她还未成为他的女朋友的时候。 <br/><br/>  那时候,男人总是乐于听女人叙述一天的所见所闻,并说:“你的日子过得真快乐。” <br/><br/>  男人也乐于听女人谈论她的闰中密友,更不忘识趣地说:“她们一定很妒忌你,你又有美美貌,又聪明。” <br/><br/>  当女人和他分享白天工作的情况,男人更耐心为她分析公司形势,教她如何向上爬。 <br/><br/>  那个时候,男人是一个多么好的听众。 <br/><br/>  当他没心机再听你说话,你就知道,他已经把你当做女朋友或太太。</font>
        <!--Element not supported - Type: 8 Name: #comment--><br/><br/><table cellspacing="0" cellpadding="0" width="96%" align="center" border="0"><tbody><tr><td align="center"><!--Element not supported - Type: 8 Name: #comment--></td></tr></tbody></table>
<p><font color="#97f709" style="BACKGROUND-COLOR: #d633ff;">我觉得讲嘚真系好岩,</font></p><p><font color="#97f709" style="BACKGROUND-COLOR: #d633ff;">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 因为我依家就系感,以前未一起裹时距真系好认真感去听总之好好啦,</font></p><p><font color="#97f709" style="BACKGROUND-COLOR: #d633ff;">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 依家拖左顶多听完就一个哦字</font></p><p><font color="#97f709" style="BACKGROUND-COLOR: #d633ff;">唉```</font></p>
<p>或者褂~!</p>
<p><font color="#b98cfb">希朢大家GC下</font></p><p><font color="#b98cfb">&nbsp; 睇完就留下言拉,</font></p><p><font color="#b98cfb">&nbsp;&nbsp; THANK YOU</font></p>
<p>5係啊,1 D D魜喇``</p><p>硪老公啃聼硪講..</p><p>bUt,距已经蘺開佐硪.!</p>[em45]&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; [em45]
讲得好岩
<p>好啱`!</p>
5知岩5岩!`...我未试过哟..!`/不过gc下.!~
5知啊~好小同男嘅講呢D野嘅....
<p>哈哈</p><p>男人繫甘嘎啦</p>
<p><font color="#bb44a3">我都覺得係啊``點解既?</font></p><p><font color="#bb44a3">點樣先知個男既係米真係在乎自己啊?</font></p>
<p>我系男葛~我吾知系米架~不过我知道我一定会好好对我葛另一半!因为我系喜欢距先同距一齐架..当然要分享距所有葛一切啦..</p>
<p>``````````</p><p>无言~`````````</p>
我觉得吾啱!! 或者果个男仔对你无兴趣, 你几时讲.佢都吾愿意听架啦!!
<p>哎~~~~~~~~~~~~~我仲未稳到一个肯听我讲也噶男仔啊,失败啊</p>
<p>&nbsp;</p>[em10]可能系呱&gt;&gt;&gt;不过...我就5会啦!!因为我会俾佢打噶[em07]
<p><font face="新宋体" size="2">不过唔系全部男仔都系甘噶...至少有一小部分噶男仔唔会甘做..</font></p>
有D道理喔..
<p><font size="2">我会听噶````不过就唔好等我就快训觉````或者唔得闲果时讲罗````</font></p><p><font size="2">````我就快训你就系到讲````我会俾鼻寒声黎做反应噶````哈哈哈````</font></p><p><font size="2">唔得闲果时就肯定会````你讲咩都得俾一个字你“哦”````甘噶喇````</font></p><p><font size="2">平时得闲无野做我会听噶````我会做到关心身边嘎人```</font></p>
<p>我系男葛``````````我觉得哩D也T情况既姐``````吾一定系因为敷衍你先答得甘简单既```可能佢嗰阵真系吾多得闲呢`</p><p>自问我会好比心机去听条女讲噶</p>
*滑块验证: