Ee23时尚网

登记注册
搜索

去痘秘籍—油性皮肤痘痘KO率达80%~

去痘秘籍—油性皮肤痘痘KO率达80%~以下系本人呢两年去痘经验,果D失败喈产品我就5介绍啦,讲我觉得有用喈好啦~

D废话介绍皮肤种类同暗疮点黎自己稳啦,我5解析啦~你觉得我信得过就睇啦~哈哈

首先,对抗痘痘要预防为主。平日要习惯用吸油纸,我一般用开GATSBY果只蓝膜(流前→原色通信隔离果间化妆品店有,15鸡;屈人钱卖17?)吸油纸系要控制油脂,5系要你吸得干干净净,一般3个钟吸下,重点T字位。其他地方系甘意搽下就OK,吸到过左龙D皮肤干到爆果阵你就知咩叫苦。

有人讲吸油纸用得多会吸走水份其实系错的,5系所有吸油纸都会吸水。不过吸油果阵吸得太干净会影响油脂对皮肤保护,另水分流失,就会爆刷,所以用吸油纸目的系控油,另皮肤保持中性,并5系变成干性切记切记~

之后每日早晚起身洗面(自己睇图),晚黑冲凉果阵洗面用黑色果只系有磨沙,如果怕磨损皮肤可以买没磨沙型(GATSBY有吸脂碳好鬼劲),不过我觉得有磨沙好用D;朝早起身用白色,洗完面几爽。(以上产品屈人钱都有得卖,自己去抄)

表面维护讲完到调理啦,首先要定期清理下肠胃,买D排毒养颜胶囊食,3个月左右清一下~

之后上主菜:隆力奇纯蛇粉(同事介绍我食,距话几有效叫我试下,点知真系得左~)大药房都应该有68鸡度,一盒有80颗粒+送40粒+送洗面奶+送润肤霜(药拿黎食,洗面奶没鬼用,润肤霜我拿黎当护手霜用);讲番D药,早晚一次,最好选饭后2个钟后食,一般我系早夜9点食。重症每次4粒,轻侧3粒。

如果以上方法帮到你,甘恭喜晒。之后痘痘印点算呢~就要用到维他命E啦,透明胶囊状明胶入面系D黄色油,一般药房都有,记住要买植物提炼果只。系冲凉训前用整D油出黎搽面,按摩一阵后去训(系满面油淋淋甘训!)。同埋都要早晚一颗粒(如果食紧其他药期间就5好食呢个)。

仲有,系平时饮食方面5好食甘多肥利野,麦当当果类炸弹5去为妙!食多D水果类,尤其系青瓜(生食)、苹果、番茄仔(圣女果)。注意一下作息时间~有定量运动促进血液循环。系咯,我训前都会饮小杯红酒嫁对身体有益^^

最后心得,去痘除印5系一朝一夕喈事,只要有恒心……

以上就系我D心得啦~应众要求漏夜赶工,就算写得5好都回帖支持下啦~~
恏喇`~硪第一個支持你~~`
thx for share``哈`
哇!!妳 寫甘多,點可以唔支持妳啊!!!!
用THE BODY SHOP精油去痘,有D效
*滑块验证: