Ee23时尚网

登记注册
搜索

某某、

唔知道大家有冇试过咁嘅经历,明明你好憎一个人,好憎好憎,但系,到你哋断绝来往之后,你又会突然挂住佢。

睇完《我的最爱》,我有谂过,我的最爱究竟系边个。

可惜,冇,我冇最爱。

对于我嚟讲,我嘅LIFE冇最爱,每一次恋爱嘅时候都话嗰位男友系最爱,其实我觉得好讽刺。

因为,恋爱只系时间嘅长短,唔关最唔最爱事。

我曾经有一个后备情人。

我需要佢嘅时候,我去揾佢,我想发泄嘅时候,我去闹佢。

佢曾经做过正选,但系,无论系正选亦或系后备,我都依然选择住佢。

但有一日,嗰个男人终于忍受唔到。

我哋嘈咗一场好大好大嘅交,嘈到断绝来往。

听住“心乱如麻”,谂翻起好多往事。

唔知佢仲记唔记得呢一首歌。系我同佢啱识嘅时候,一齐用嘅铃声。

“没有胆色缠你心乱如麻”

一直以嚟,以为佢冇咗自己唔得,曾经那么一刹那以为,自己都冇咗佢唔得。

但系,仲系相信一句话“呢个世界冇话边个冇咗边个会死”。

我变咗,变得唔信人,变得对身边嘅事、人,都充满警觉。

直到有那么一天,知道佢话佢嘅最爱,已经再都唔系我嘅时候,个心,的确很痛。

我唔系一个输得起嘅人。但我真系开始搞唔明。

分开以后,自己仲好爱佢嘅时候,因为佢有女朋友,想法设法要佢讨厌自己,等佢同佢女友幸福。

遗憾嘅系,佢一直都唔知道我嘅谂法,一直都唔知道我背后嘅故事。

直到有一日,我哋断绝来往后嘅某一日,终于忍唔住,打咗俾佢。

再次遗憾嘅系,佢已经唔想再听到我把声,佢令我感受到,我当初对佢嘅冷淡,佢亦都冇俾机会我去讲出一切。

佢第一次,第一次狠狠咁吸咗我电话。

嗰晚我喊咗。系好心痛咁喊咗。

其实,我目的已经达到咗,佢好幸福,佢而家亦都好讨厌我,点解我仲会唔开心?点解我仲会喊啫?

睇住个个都有拖拍,自己单身嘅时候,的确多咗几分寂寞。

我总会被寂寞吞食。

到嗰一刻先发觉,原嚟,有一个人,一早就系我心目中有咗一个固定嘅位置。

从来冇人摧毁过呢个位置。从来冇人代替过呢个位置。

系我一直以嚟,完全冇理过嗰个人嘅感受,遮掩咗呢个位置。

可惜,嗰个人,从来,从来,从来,都唔会知道我点谂。

“在夜深人静的时候,想起他,他现在好吗”

对你,我已经冇咗恨。

更多嘅,系情。

我会好好过,等你再爱我。

到那一刻,我不会再放过。

********************************************************************************************************************************
我发神经,大家可以唔洗理我,唔洗留言。
哈哈..咁我5理嘎拉
恩,对,我发神经而已。
我都看了<我的最爱>..
是边想着她边看的....
看完之后自己心里也真的百般滋味!感触挺多的!
以前..我是习惯了她在自己身边..
现在..我是习惯了每日去想她........
长大了..活着..真累!

继续玩街波[em32]
人都系自私的!!~```呵呵
爱之深...恨之切...
有些东西错过了就系错过了..尤其系感情..
就算以后在一齐番...嗰层隔膜系无可能修补得番..
我曾经都有试过霖翻距,不过我觉得过左就系过左囖,无畏在霖了
有过差不多的经历,
很好  很好的发泄出黎 就得啦  以后过好D就 ok啦
支持..都几感人噶...
有病!!!
*滑块验证: