Ee23时尚网

登记注册
搜索

尓屬於邊種靚..?

1.你平均每日会花几多时间对住块镜?
a.唔会超过10分钟 →(3)
b.唔识计,总之见到有镜就会照下 →(2)#

2.有日出街,发觉比平日多左好多人望你,你心里面会谂......
a.嘻嘻,我今日神采飞扬! →(5)
b.弊!唔通我头先搽面霜搽得唔匀循? →(6)&

3.你认为世界上好少人会美貌与智慧并重。
a.yes →(6)
b.no →(7)

4.你都曾经有考虑过,或者认为自己都有d条件做艺人或明星。8 u6
a.yes →(8)! O
b.no →(9)

5.如果你有一件同朋友o个件一模一样既衫,你一定唔会再着。
a.yes →(4):

b.no →(10)

6.你自问去到边,人缘都唔算差o个只.
a.yes →(10)
b.no →(12)( K: F

7.细细个就立志做明星.
a.yes →(4)%
b.no →(12)

u

8.去大排档买外卖,档主问你:「阿靓仔(靓女),想买d咩呀?个阵,
你会觉得佢系真心觉你靓先会咁叫你。
a.yes →(13)*

b.no →(14)

9.好多时见到d明星或艺人既髮型好靓,你都会有样学样整个一模一样既髮型
a.yes →(14)
b.no →(15)-

10.人人都话美丽既外表唔代表一切,咁你觉得理由系咩?#
a.靓都没用既!反而个人修养比任何野都重要。 →(11)- ]' Y; {$

b.靓唔靓唔紧要,最紧要系有型或者可爱,咁先至得人钟意! →(9)3

11.希望有朝一日可以识到个有钱人,同对方结婚,以后生活无忧,快快乐乐!
a.yes →(16)
b.no →(15)

12.曾经试过俾人话你着衫老套没品味。
a.yes →(8). Y
b.no →(11)

13.唔系净系你话,好多亲戚朋友都成日话你靓。
a.yes → A型

b.no → B型

14.你睇杂志o个阵,通常都唔会由头睇起。先睇自己最想睇既部份,
然后先慢慢睇返转头。

a.yes → A型; O6
b.no → C型0 T$ t!

15.你认为「善有善报」之类既说话系呃人既。q0 `8 |
a.yes → B型
b.no → D型%

16.心里面成日都会谂住咩都系要靠自己双手,没人会帮到我!$ x&
a.yes → C型( y8
b.no → D型
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复
看看啦, 绝对支持啊·~~~![em01]
????????????????????????????
cccccccccc..................[em19]
GCGCGCGCGC
gcgcgc!!!!!
*滑块验证: