Ee23时尚网

登记注册
搜索

新鲜出炉→屯門小杭村寶田山神秘的山林(多图)

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

大家唔知有冇睇到哩張相有嘢??

大家唔知有冇睇到哩張相有嘢??

或者我O出嚟你哋會睇得清楚D!! 不只一個人臉 右邊那邊有個燈光 將他剪裁下來 並放大 你會發現....4個 ...

或者我O出嚟你哋會睇得清楚D!! 不只一個人臉   右邊那邊有個燈光  將他剪裁下來  並放大  你會發現....4個 ...

由屯門小杭村口到貸櫃場入,再沿著寶田?外圍的山路,就可到達這四間荒廢的房屋。

由屯門小杭村口到貸櫃場入,再沿著寶田?外圍的山路,就可到達這四間荒廢的房屋。

首先到達的就是這座荒廢已久的西班牙別墅,多年以來這座別墅都有被附近村民傳出有鬼影出現,據街坊訪說,未 ...

首先到達的就是這座荒廢已久的西班牙別墅,多年以來這座別墅都有被附近村民傳出有鬼影出現,據街坊訪說,未 ...

接著西班牙別墅的鄰邊就是三間兩層高的村屋,中間的那間就是村民傳民有一名弱智女童被姦殺的地方,更有村民 ...

接著西班牙別墅的鄰邊就是三間兩層高的村屋,中間的那間就是村民傳民有一名弱智女童被姦殺的地方,更有村民 ...
好似真系几恐怖 !!!
一个人米搞~
齋咁睇都好恐怖喔
恐怖!!....继续啊
gcgcgcgcgcgcgcgcgcgcc
哇,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,系米真架??????[em13]
点解都系要晚黑去影,如果早上都影得到就更加怕咯
如果靚仔是一種罪,我已經罪犯滔天;如果有型是一種錯,我已經一錯再錯;如果聰明要受懲罰,我豈不是要千刀萬剮;如果謙虛都要受折磨,我又豈能逃得過?
无人的地方`系觉得可怕
[em21][em21][em21]
中間的那間就是村民傳民有一名弱智女童被姦殺的地方
支持吖........哆謝分享!!!!!!~
咔咔``````
如果睇耐D!都几系野哦~~~~怕怕
仲有无啊...........
睇睇!!!!!
睇睇!!!!!
dddddddddddddd
dddddddddddddddddddddddd
支持吖........哆謝分享!!!!!!~
屯门...?
等我下次去香港睇睇先
好似哈好玩噶
*滑块验证: