Ee23时尚网

登记注册
搜索

【一个很平凡但很快樂的陽光釹仔~谁·羡慕像她这样强的人? 】

呢個釹仔系我個F黎噶,未經過距本人噶同意就放佢D相同BLOG上
林住,佢都几靓钕,一个咁阳光型噶钕仔,想佢识多D朋友,开伈D咁囖。
想识佢噶朋友仔,都可以加佢噶QQ,不过我建议先去佐睇佢噶BLOG之后
决定加唔加佢囖,唔好系加唔系加。

QQ:385344332

如果想了解多D呢个陽光釹仔, 请Check入距个Blog度喇~每日更新。

http://blog.163.com/twins_semba/edit/

(再次说明:我无话过呢个系好靓钕啊咩甘喔,唔系问大家距系未好靓
钕,请大家唔好用一D甘"现实"噶意见去评论人啰~我标题已经讲得很明
确~我只系话"一个很平凡但很筷樂啲釹仔"姐,我无话过距好靓钕~)
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

点睇啊??
禁止系bolg以外睇噶..
e......[em31]
[c08]
觉得一般锣。。
其实系米楼主你自己黎噶?
1般囖~~
原帖由 jasonkazaf 于 2008-10-19 15:15 发表
其实系米楼主你自己黎噶?

早知道会有人甘认为噶喇。。。
唔系唔好意思~
五官还算端正,化咗妆之後應該還算一個美女噶!
1般囖~~```
绝对支持啊~~~~~!
戴眼鏡吾係幾好睇喔!!

回复 1# tama_kero 的帖子

超级无敌劲丑样。

回复 15# 278713781 的帖子

[em01] 呢位"阿姨"。。。即使人地唔系靓钕都唔使甘去
踩人下哇?可想言之你系一个咩人品噶人~"以貌取人"噶人-
人地又无得罪你,使乜讲野甘绝啊姐姐仔~
其实你系未妒忌人噶苛嫒姐?
影相好讲角度咯..每个角度都唔同..
单凭相就一般啦..
真人就唔知啦..都要GCGC噶...

回复 15# 278713781 的帖子

哇。我洗妒忌人? 我真系觉得超级无敌猪扒喔
GCGCGCGCGCGCGC
原帖由 278713781 于 2008-11-1 08:22 发表
哇。我洗妒忌人? 我真系觉得超级无敌猪扒喔

呢个区更加差过呢个钕仔噶大有人在,或者你"也许"系几靓钕
但系唔好认为你自己几靓钕就系度见高就踩见低就拜~
三分颜色上大红~~~~鄙视你~~即使人地系唔靓钕~
你有咩资格甘诋毁人地?人地有啊妈生噶系都距啊妈可以话距喇,Save喇你~

[em01] 拿,甘讲得未即系妒忌人啰~人地又无踩亲你条尾~
使唔使甘话人啊阿姨???

拿拿拿,版主!距犯晒规喇~恶言相向啊距~警告下距喇

278713781 发表于 2008-10-27 21:54
超级无敌劲丑样。
呢呢呢~~~~几甘恶言相向~~~比着比人话个个系你,我睇你仲唔淋距
镪水姐~我比我个F睇距都讲话算喇人地有人地讲唔使理距~你睇下
人地几甘大方a~~~唉。。。你呢D以貌取人噶人真系......

*滑块验证: