Ee23时尚网

登记注册
搜索

征肥仔做男朋友(不专一,玩玩下的请勿打扰)

本人发佐几次贴都稳五到合适的,人地话我要求高,但我觉得我要求一D都五高,只系一对情侣应该有的要求姐嘛!!!我想稳个真正爱我,锡我的男友,要巨专一,有稳定的工作,对我一心一意姐嘛,好难咩?但我发觉我可能有D怪,我除佐中意样子过得去的男生外,我仲对D肥仔好有兴趣(甘前提梗系五可以太样衰啦,样衰呢个范围真系好广,我都五知点讲,总之过得眼就得啦,我对样子的要求五高,我对其他内在因素会高D)~~~~所以今次再次发贴征真心,专一,人品好又系斯文乖乖仔的男朋友或者系以后的老公(最希望就系你就系我以后的老公啦,甘就五洗行甘多冤枉路啦,系米,哈哈)

我的资料:

昵称:小猪趴地
身高:155CM
体重:50KG
年龄:23
性格:了解下米知咯
星座:巨蟹座
职业:与会计有关的工作
兴趣/爱好:一时讲五清,想知了解我米一清二楚罗
居住片区:荔湾区
学历:准备进击本科
收入:无几多
恋爱经验:想知梗系问我最清楚啦!
联系方式:QQ:915379043(注明 肥仔 )  
          手提电话:137518007(?)(?) [想知后边果两个数字,加佐我问我米得罗]
相片等我同你熟络佐,你又交换佐相片比我睇啦,我自然就会比过你睇,放心啦!

交男友的要求: 谢绝85年以后~~样普通都无所谓,肥仔都无所谓架,无论系瘦定肥仔都欢迎你认识我,但唔好不能接受果只咯~
身高:170cm--180cm
体重:五好太过肥啦,有小小肥五怕,肥得适中最好,我都几中意肥仔架,哈哈~!

年龄:24--28岁
星座:无咩要求的,不过最好系巨蟹,处女,天蝎之类啦
其他要求:
1.一定要系广州本人地,(姐系老城区果D,本人系广州荔湾区,如果你五系本地以后发展好麻烦)
2.要对感情非常认真,专一,从不玩玩下的,人品要好,脾气要好,哄我开心,锡我,真心中意我,家教一定要好好,系一个孝顺的乖乖仔,有因定工作(最好系做广告,设计,会计,医生之类的,五系都无所谓)

3.你地都知我有D中意肥仔啦,不过都五系太肥的我都中意的,肥得适中就可以,不过最重要系你要五介意我都有小小肥,五介意我任何野(包括样子,包括脾气等任何一切)正所谓人地讲的,中意一个人就包容巨的一切
4.我本人五中意太过急,五可以一识就话出来见面,我主张系先了解大家,先清楚大家系一个点样的人,等适当的时候才出来见面,请认为接受不了的男士请勿打扰!
PS:要求暂时系甘多啦,可能会多佐少少,但我真系想稳个认真,对我好的,对爱情一心一意的,真系想以终生伴侣为目标的男朋友,希望各位体凉一下我,有补充的话Q上再补充啦~~~~有咩五清楚或者想了解我多D的就快加我Q大家开始谈下情啦!~~~~
留位坐着
顶..比只死猪抢我头位..
可惜我得20岁..可惜我唔肥唔瘦...
祝你早日稳到你想要噶人啦..
除咗年龄,,,完全符合要求.,,,,哈哈哈...哈哈哈哈哈...哈哈哈哈哈....................
.............
原帖由 YamieDie 于 2008-12-7 22:57 发表
顶..比只死猪抢我头位..
可惜我得20岁..可惜我唔肥唔瘦...
祝你早日稳到你想要噶人啦..

什么叫死猪~~    鸡你找死·~

对啊·~~ 4楼不是有个适合的
支持吖 ~~!
      希望你快D搵到~~!
jy02924337 该用户已被删除
呵呵...哩度得我年龄同楼主一样!我都系85年噶!!!!
原帖由 jasonkazaf 于 2008-12-8 14:13 发表
呵呵...哩度得我年龄同楼主一样!我都系85年噶!!!!

呵呵,甘点呢???你同我年纪岩想讲明咩????
呵呵~~可惜我瘦啊~
顶番上去,希望系度遇到你的出现~~~~
年龄唔啱。。
希望你早日搵到你个如意郎君!!
5知楼主介5介意发张相出黎睇下呢!!!!!!
我是恶心的肥老>..............
最好你自己都發張相上來欣賞下啦. .
哈哈   . ..
相信如果你肯發自己張相上來.
會有好多人加你的. . .
[em25] [em25] [em25] [em25] 路过啊...我林你好快可以稳到如意郎君家啦~!
我D F最大得87年...帮你5到..[em17] [em17]
*滑块验证: