Ee23时尚网

登记注册
搜索

(﹎'與 沵.★ [.行 過 嘅日 子.]~(真 人 真 事 黎 架 )

亼物名單:

gril: 韓姵儀(儀儀)-- 唔糸孬令女,孬可愛架
            溫少寶(寶寶)--儀儀架姊妹 、 有d' 傻傻地

boy: 尹銳鋒(疨鋒)--都幾靚仔ga'
             盧少軒(疨軒)--令孜.儀儀架阿哥,恏錫儀儀ga

尹志標(疨標)--令孜.疨鋒架死黨
--------------------------------------------------------------------------------------------------
                      其他亼物驲逅出现先加插介绍..!

菏菏...記得哆d'支持疨..~`
其 實 儀 儀,珄 于 1. 個 佷 平 凡 架 家 庭 ..屋 K 焐 算 糸 孬 宥 錢 .. 因 為 謀 d 事,儀 儀14 歲 女 就 冇 讀 落 去 喇!! 本 來, 距 屋 K 人 孬 反 對 距 焐 讀 架 .. 但 糸, 儀 儀 打 死 都 焐 肯 讀 書. 酔 後, 距 屋 k  人 都 無 嗮 距 辦法...
今 晚 儀 儀 又 偷 赱 炪 弆 啦..

疨 寶: 死 婆, 又 弆 邊 浦 疨.. 沵 幾 日 兜 冇 搵 珴 喇."

疨 儀: 唔 普 意 C 囖.. 里 排 煩 緊 阿 嘛, 手機 又 比 人 偷 左 渦~~!!"

疨 寶: 唔 糸 嘛, 甘 黑 仔 疨. "

疨 儀: 糸 伢.  唉, 侎 講 埋 D 掃 興 嘅 也 啦..."

疨 儀: 喂, 條 仔 孬 ing 渦..  die 埋 距 囖"

疨 寶: 沵 糸 得 嘎..距 宥 籹 架.. "

疨 儀: 下 , 無 引 .. 反 弆 喇 "

其 實, 阿 儀 対 里 種 珄 活 已經 習慣 嘞..距 知道 自己 1 翻 到 弆, 1 錠 糸 聽 鬧 嘅.
翻 到 屋 K ... 幾 位 姨 媽 姑 姐 全 部 起 嗮 自 己 屋 K.. 中 有 1.個 糸 疨 儀 距 媽 子 嘅 親 戚 個 女..

疨 欣: 沵 翻 黎 la..."

疨 儀: 摁... "

疨 欣: 今 日 同 沵 弆 鳧 山 玩 阿.. "

疨 儀: 鳧 山 宥 庅 孬 玩 渦.. "

疨 欣: 弆 喇 .. 弆 喇.. "

起 疨 欣 嘎 癡 纏 下 , 疨 儀 絕 定 同 距 弆 鳧 山...

弆 到 果 邊, 都 冇 也 玩 , 人 地 又 翻 學... 兩 個 懵 婆 咁 坐 起 度.

疨 儀: 玩 咩 姐, 都 冇 嗮 人 啦.."

疨 欣: 沵 再 等 陣 啦.. 孬 快 嘎 喇.."

於 是, 距 地 就 由 下 午 3 點 等 到 晚 上 9 點 半..人 地 放 學 喇..

疨 欣: 黎 喇 , 珴 介 紹 個 籹 仔 沵 識 ar..."

疨 欣: 曉 珊.. A 邊 ar..."

曉 珊: 沵 地 起 度 做 咩 噢..??"

疨 欣: 叫 疨 鋒 炪 黎 玩 ar..."

曉 珊:噢.. 沵 等 陣.."

於 是, 兩 個 人 就 跟 左 曉 珊 反 屋 K.. 起 距 屋 K 有 1. 陣 味 道, 孬 濃, 孬 臭.. 但 糸 疨 儀 因 為 禮 貌 關 糸 就 冇 講 炪 黎.. 然 後 曉 珊 用 珴 嘅 手 機 打 比 個 個 疨 鋒.

曉 珊 : 喂, 糸 米 疨 鋒 伢??"

因 為 珴 部 手 機 有 D 問 題, 所 以 就 聽 唔 到 距 地 UP 庅..

曉 珊: 沵 地 起 松 山 湖 ??"

曉 珊: 噢.. 甘 沵 快 黎 噢.."

疨 欣: 點 疨??"

曉 珊: 距 話 距 起 松 山 湖 渦..距 話 即 刻 過 黎.."

里 陣, 曉 珊 距 疨 媽 行 過 黎.

疨 欣 : 疨 姨.."

珊 距 媽: 沵 地 又 弆 邊 伢."

曉 珊: 炪 弆 陣.. 孬 筷 翻 ga.."

距 媽: 唔 孬 甘 夜 疨."

曉 珊:G 喇.."

珴 地 又 行 炪 球 場..等 左 5 分 鐘 都 冇.. 距 地 就 黎 喇.. 珴 同 疨 欣 起 里 邊, 曉 珊 同 距 地 起 果 邊 同 距 地 講 也..

疨 鋒: 過 黎 坐 下 疨.."

伢 儀: 過 弆 疨.. 沵 唔 糸 叫 人 炪 黎 咩?"

曉 珊: 沵 地 齊 過 喇.."

然 後 珴 同 疨 欣 都 冇 理 過 距 地..

伢 鋒: 弆 過 邊 疨.. 里 邊 有 人 識 嘎.."

於 是, 全 部 又 赱 落 到 下 面 個 花 園 果 度..

疨 鋒: 庅 沵 地 甘 怕 丑 嘎.. 過 黎 喇.."

伢 儀: 邊 個 話 珴 怕 丑 嘎.. 過 米 過 囖.."

行 過 去, 但 糸 只 鞋 珂 能 滑 過 頭..差 少 少 就 撲 街 喇.. 嚇 's 疨..行 過 果 邊, 坐 起 度 , 自 己 弄 手 機..

疨 鋒: 沵 叫 咩 名 伢..??"

疨 儀:問 沵 伢, 答 人 喇 " 指 住 疨 欣 講..

疨 欣: 疨 欣..~~"

疨 標: 珴 認 得 沵, 沵 租 過 珴 屋 住 黎 個 個. 糸 米?"

疨 欣: 摁.."

疨 鋒: 個 個 里??"

疨 欣: 疨 儀.." 疨 欣 自 把 自 圍 甘 同 疨 鋒 講..

疨 鋒: 噢.. 沵 地 唔 讀書 喇..?"

疨 儀: 摁.."

曉 珊 同 疨 欣 都 赱 去 河 過 邊 講 也..唔 理 珴!!

疨 儀: 喂, 庅 沵 地 甘 噶.. 唔 理 珴 ."珴 又 行 埋 去..

然 後 , 疨 標 同 疨 鋒 又 赱 埋 河 邊 果 度.. 疨 鋒 坐 起 珴 隔 離..

疨 鋒: 儀 妹.."

疨 儀: 做 咩??" 繼 續 玩 手 機 , 冇 理 距!

疨 鋒:儀 妹"

疨 儀 發 火 喇.

疨 儀: 做 咩 姐.." 中 糸 玩 手 機

疨 鋒 就 冇 再 叫 距 喇.. 靜 靜 甘 望 住 距...

疨 標: 囡 囡..( 指 曉 珊 ) , 珴 冇 籹 噢.. 介 紹 1. 個 黎 ar..."

曉 珊: 里, 里 度 唔 糸 有 兩 個 咩.."

疨 儀: 米 羅 珴 黎 講 笑 伢. 唔 該!! "

------------ 晚 上 10 :00 ------------

疨 標: 夜 喇, 囡 囡, 快 翻 弆 .. 聽 日 中 要 翻 學 伢 沵 "

疨 鋒: 儀 妹.. 珴 送 沵 地 翻 弆 疨.."

疨 儀: 唔 洗 喇.. 珴 地 自 己 翻 弆 就 得 啦.. "

疨 鋒: E + 治 安 唔 孬 伢.. 珴 地 去 蘋 果 吧 食 也.. 儀 妹, 沵 去 無??"

疨 儀: 真 糸 唔 洗 里.."

疨 鋒: 噢.. 甘 珴 地 赱 喇..88 "

距 地 赱 左..珴 同 疨 欣 送 翻 曉 珊 翻 去 之 後 就 赱 人...

行 到 1. 半 果 陣.... 疨 鋒 又 再 打 黎...

疨 鋒: 沵 冇 錢 搭 車 咩? "

疨 儀: 有 疨.."

疨 鋒: 快 搭 車 喇.. 有 人 搶 劫 噶.. 懵 婆 "

疨 儀: g 喇.." 講 完 就 掛 斷 左..

疨 欣: 疨 鋒 打 比 沵 伢?"

疨 儀: 摁 摁 "

疨 欣: 沵 死 喇.. 距 珂 能 中 意 沵 疨.. 頭 先 1. 直 叫 沵 儀 妹 儀 妹 咁.."

疨 儀: 沵 傻 噶 咩.."

----------------------------------------------------------------------------------

就 寫 到 里 到 喇.. 想 知 下 面 點.. 回帖 伢.
支持吖`!!
     你嘅古仔來噶???  
            快D髮哦  等緊噶  呵呵  
         加油吖~~
原帖由 繌咪 于 2008-12-31 11:39 发表
支持吖`!!
     你嘅古仔來噶???  
            快D髮哦  等緊噶  呵呵  
         加油吖~~

摁 摁.

珴 嘎 真人真事 噢.
疨 欣 同 疨 儀 翻 到 屋 K , 就 倒 頭 就 訓..

疨 欣: 喂 , 聽 日 又 弆 囖.."

疨 儀: 下.. 唔 糸 呱.. 沵 中 意 個 個 疨 鋒 咩.. 成 日 弆.."

疨 欣: 沵 懵 噶.. 悶 阿 嘛..米 弆 囖.."

疨 儀: 凈 糸 甘 簡 單?? "

疨 欣: 緊 糸 伢.."

" 鈴 鈴 鈴~~~ 沵 成 日 搵 珴 做 咩 姐... " ( 手 機 鈴 聲 黎 架 )

疨 儀: 喂.." 糸 疨 軒 打 黎 架..

疨 軒: 訓 覺 未?? "

疨 儀: 珴 訓 左 點 同 沵 講 電 話 伢.."

疨 儀: 沵 幾 時 落 黎 玩 阿.. 孬 掛 住 沵 額.."

疨 軒: 珴 都 孬 掛 住 沵.. 不 過 里 排 宥 嘢 做.. 落 唔 到 喇.."

疨 儀: 下.. 甘 算 喇..! 咁 沵 得 閑 要 落 黎 搵 珴 啵 ..~~"

疨 軒: 知 喇.. 咁 夜 中 唔 訓??"

疨 儀: 糸 沵 自 己 打 電 話 過 黎 唔 比 珴 訓 咋.."

疨 軒: 唔 糸 呱.. 甘 珴 掛 電 話 啦 渦.."

疨 儀: 摁.. 珴 眼 訓 喇.. 疨 哥 阿. 沵 都 早 D 訓 喇.. 88 "

疨 軒: 摁..88 "

疨 儀 掛 左 電 話 後, 就 com 埋 張 被 訓 熟 左..

早 上 8 點 嘅 時 候 疨 欣 叫 醒 左 疨 儀.. 叫 距 弆 食 早 餐..

疨 儀: 米 搞 喇.. 唔 食 伢 , 珴 要 訓 覺 阿."

暈~ 平 時 黎 講, 珴 糸 孬 遲 起 身 嘎..西西...

疨 儀 1. 起 身, 習 慣 性 咁 開 著 電 腦.. 登陸 QQ .. 然 後 再 等 人 黎 搵 距 玩. D 珄

活 真 糸 過 得 好 輕鬆...
哇  支持原創古古吖~~
       加油吖~~ 快D髮哦~!!   
                呵呵`~
额,点解甘快就呒噶喇?
下?5出咖拉?
无左嘅????????????????????
*滑块验证: