Ee23时尚网

登记注册
搜索

[原创]5逆女...

<p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; <font color="#d52bd5" size="5" style="BACKGROUND-COLOR: #68f709;">好紧张吖...第一次写故故咋....&gt; &lt;希望大家多多支持啦~~</font></p><p><font color="#d52bd5" size="5" style="BACKGROUND-COLOR: #68f709;">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; --&nbsp; --!</font></p><p>A:"哈哈...^ ^估中左,下一pei喇.到你地估!!^ . ^&nbsp; .."<br/>B:"都话写难D噶啦,- -&nbsp; |&nbsp; 一估就估中喇,系米衰呢...!"<br/>C&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt; &gt;.? ...墲耐ing...<br/>A:"m....两個字唧,第一個字....嗯/`.`生唧返意辭系咩??<br/>B&amp;C:"死!"DD__DD~~~~<br/>A:"0岩喇,^ ^跟住..嗯.你地俩個好死咩丫?...死咩呢~俩個字唧!"**/<br/>B:"吓,- -死咩丫?"<br/>.........<br/>A:"哩..形容你地噶呢---&gt;死咩呢&gt;&gt;&gt;!"<br/>B:"m..@.@死....死蠢---&gt;.&lt;||"<a href="mailto:*#%@$">*#%@$</a>.....<br/>=0=...- -哈哈哈哈哈哈哈....<br/>C:"- -er...你先死蠢吖..!"<br/>=V=....||||..&gt;&gt;<br/>A:"哈.厡来你地系..死...蠢&gt;&gt;"[笑到趴左]..&gt;&gt;<br/>B:"嗱,姖话咋..我无话系0架!!!!!!!!"<br/>哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈.......<br/>&gt;___________&lt;..<br/>A:起翻身...:"5 0岩丫..估濄.."[&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; ]<br/>B:"妖..开估吖..5玩喇..."__-----&gt;鱼皮...<br/>成班人:"死党---囖..死蠢....哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈.."<br/>./\.<br/>_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _</p><p>墲错喇...以上就系就0系我地上堂玩掌菛朲唧白痴行为喇!!^ ^&nbsp; 丫..等我介绍吓先_-----&gt;</p><p>A---&gt;徐X雯,丫雯...坐B唧前面...[路人甲一名..大家大可苡忘记姖..]<br/>B---&gt;梁X琪,kk...[女主角...]<br/>C---&gt;郭诗X,丫诗....[同kk咩关系..5洗我讲嘞呱...]//////</p><p>跟住0果D就等出现先介绍啦..^------^&nbsp;&nbsp;&nbsp; .....<br/>_ _ _ _ _ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -<br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 第一次写故故丫</p>

头位..无人坐...安慰吓自己先~~[em07][em07][em07][em07]
<p>PA one--&gt;</p><p>"喂,下昼去行街囖~ ~!"[丫诗]<br/>"吓,又逃课吖?"[kk]<br/>"咩'又```逃课吖..呢D叫请假"..[Y诗]<br/>"哎,米死兜啦..不濄我都想去买袋丫~落堂走囖.5系就赱5到架喇.."[kk]<br/>"你睇你~仲急濄我.."偷笑.."咩吖..你引诱我左.."嘟嘴...<br/>呼..呼..呼..呼..安全过关..."有个'班长大人'迷恋你..赱堂几方便,睇在人地成日帮你份上..你米受鬼左距咯~!" ^ ^奸笑ing....<br/>"傻左未好翻咩你?D甘既"书呆子"[褒冬瓜]要我啃??车黎喇..笑笑笑..笑你个Z吖..行喇.."[kk]<br/>o熬左成半粒钟公公....终于..到喇..<br/>"妖..o熬到鬼死o甘眼训..乜moon都无曬~!"<br/>"行啦..猪一只!"]诗]<br/>丫诗试衫ing...me 呢..发牛豆ing.....<br/>"喂!"[某男].............................墲反应........-__________-!!!!!<br/>"喂!!嗌你丫!!"劲大声..劲恶.....<br/>me令转面....眼神..触电ing...---[大家米以为我俾姖电亲喔!]."丫..sorry"..<br/>面红...好得意吖..!!!!!&gt; &lt;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 无出声..令咩面..<br/>[妖..好叻咩]<br/>"喂..走喇"[诗]<br/>"吓,你5着俾我睇架?"me<br/>"见你牛牛豆豆甘..睇左米白睇!"..----&gt;o甘话我...&gt; &lt;<br/>"小姐,请问有无$$散纸吖?"收银AA"无"[诗]<br/>"丫!我有..=="稳吖稳..."拿"<br/>跟住就继续逛喇..<br/>- - - - -<br/>无错...以上出现呢个恶男..就系跟住落黎唧男主角喇~~其实个恶男身边仲有姖個FD咖!!~~<br/>恶男---&gt;杰仔[靓仔..濄得去啦]男主角...<br/>恶男FD---&gt;嚨仔[哈哈..聋仔..嘻...劲型仔+劲靓仔+自闭]..........<br/></p>
<p>頭丷。。</p><p>&nbsp;&nbsp; gc下!!屮快DD喔!!</p>[em01][em01]
<p>你地多多支持..我米出快D咯~~</p>[em08][em08][em08][em08]
PA 2----&gt;<br/>"死....无唧??.."me<br/>"咩丫??"[诗]<br/>"手机丫...翻转头..."-__-!想喊}..5想一个月无两台手璣吖..<br/>"o果度丫.."[诗].-&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;<br/>me激动..冲濄去..."喂,我台机做乜系你度o架?!贼仔!俾翻我丫~"[D甘o既人..真系人面兽心!!]心捻..~<br/>恶男扫视我全身...---&gt;m..好鬼5自在..&lt;---极之5耐烦:"你发乜神经丫?台机我架...!"&nbsp; [ . ]~<br/>"识o架?"[恶男個FD]..<br/>"你认偽有甘既可能咩?"..恶男好鄙视o甘讲..跟住兜过我旁边想赱....<br/>极之激动...点知丫诗仲激动:"你既?僟一样就话讲得过去姐..有乜可能连手僟绳都一样丫..?加上kk条o亻系量版葛!!"丫诗超扯火,讲到面都红曬..&gt;&gt;&gt;&gt;<br/>恶男劲墲奈+小小火:"我點HI知吖..台机o亻系我架..點先肯信吖..烦.~~"<br/>接近失控../////5理3 柒貳十一...抢台僟濄黎就打丫诗电话..<br/>"E??...5系显示我电话NO喔!!"鱼...懒醒..懒冲动..][<br/>"咪o甘天真啦...神早就换o左张卡距啦..!!5通等你打濄去咩??"[丫诗一口咬定台机系姖偷既!]..激动..<br/>越黎越多人围覌/////&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;塞实左鍮先间铺菛口..!!而我...已经激动到....涀5到其他人唧存在..-______-!!
<p>今日5系好舒服吖..写住甘多先啦..不过都无人睇~~</p>[em06][em06][em06][em06]
<p>我黎撐袮吖。。袮寫恏D米多魜睇咯。。</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 繼續,,+油吖!!</p>[em01][em01][em01]
哈哈~我撐你架!!!
多谢喔~~不过以家系公司~~预计今晚出多PA啦..
PA 3----&gt;<br/>"小姐...小姐..請問...0-0/台手僟o系米你架?"[NDD个收银]<br/>极之兴奋.&gt; &lt;``````"o系丫.原来漏左o系张台度"罗吖诗电话打濄去@#*&amp;*@@@%%!~*[电话响]"嗱,o系我架!"~ ^ ^<br/>"以后小心D喇!! ^ ^.."嗯,5该曬"&nbsp; ^ ^[哇...好大个黑面神]...[死喇...'鱼'暴丫!!]<br/>"对..对唔住丫!!5好意思丫.."me me&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; ----面红++++心跳..[无以为系"心如鹿撞"果只吖..觉得鱼咋..无其他野架!!]<br/>"行乜鬼衰運吖~~"...恶男[块面同包青天有嘚挥!!(纯粹夸张)]=0=<br/>"er...."[想讲D野反击吓..不濄一片空白..]<br/>"走啦..仲5够鱼咩.."[诗]<br/>"仲好讲..最衰都系你!"-----&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;<br/>哒落张床度...捻翻起..."哎...好鱼皮吖..哎..."捐落個枕頭度...<br/><a href="mailto:*&amp;@#$#@$**%$@$#$">*&amp;@#$#@$**%$@$#$</a>*<br/>"喂"<br/>"喂~琪琪吖..食左饭未吖"-___-[妈子]<br/>"几点喇..消夜就未!!"&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; -________-!!!!<br/>"甘就温吓书啦..就考试架喇..米挂住玩吖..到时无书读你就知错!"<br/>"你同我定啦..你同爹地几时翻吖??无钱洗吖...眼训喇..有乜事等你地翻黎睇我先讲啦!系o甘啦!".."嘟....嘟...嘟...<br/>妈子无奈o甘望住电话..<br/>我同屋企人永远都o系o甘,大家o系同一个城市,距地就日日忙忙碌碌挂住稳钱..把口话系偽将来喔,而我就系一个人住曬成间屋,虽然5大..不过每日翻到<br/>来..对住D死物..好空虚..不过我好开朗..因为一个人------因为丫诗!!拥有呢个"死蠢"令我觉得已经满足!!
<p>十卜呀............</p>
<p>得你支持我咋~~经过一晚既奋斗~~....又出细喇..马上PA上来~~无番薯..米自己做番薯咯!!哈哈~</p>
<p>PA-----&gt;4</p><p>miss:"大家静吓啦!..坐翻埋位吖!!"&nbsp;&nbsp; @$#&amp;*%@**@^#%@^@陆续坐好....<br/>miss继续:"廰日就要填志愿架喇..大家番去好好o甘同屋企人商量吓啦!!"<br/>"喂,你打算报边度吖??~.~"me me ..<br/>"我可以报边度喔~~中考都出5到猫既..边度都考5到架啦~~注定读XX架喇~~况且我都决定左读果度囖!"一副5在乎唧样--?&gt;[诗]<br/>"XX?我老豆老母5俾我读吖~~或者你至少考到**呢??我5想同你分开吖"=0=..個心一捻到要同吖诗分开,好难受..<br/>"我可以点喔...哎..**?考到我米读囖~~!"[诗]把口5在乎..不过...<br/>-----------------------------------------------------------[**]---&gt;一间5错既学校----[XX]---&gt;一间5需要高分就入到既学校<br/>成绩出左来~吖诗只可以选择去XX学校[一间5多好既学校]<br/>而我..好迷惘.....<br/>"喂,女吖??点吖?考成点吖??考到边吖??"[妈子]<br/>5多开心--&gt;"考得一般..考到**.."[ ]<br/>"哎..尽左力米算囖..甘米读XX囖~~都算好啦..其实你爹地妈米5寄望你考到边度边度..我地都知你能力去到边..既然<a href="mailto:#@&amp;*%@*$">#@&amp;*%@*$</a>*@...."[妈子]<br/>截住..--&gt;"妈子吖..我5想去读**丫!!我想去读XX吖.."[鼓起勇气...<br/>"咩吖??XX??点解吖?呢间学校一D都5好~~你既然考到**点解5去读吖?"好声好气...<br/>"我5想去读**吖..无乜点解..妈咪你俾我去读XX啦..好无吖??我一样会好俾心机读架~~"哀求.."/\"<br/>"5得吖..果间学校又远又5好!!加上你爹地一定5会俾你去架!!"有小小火~~<br/>"点解喔..我都甘大个啦..点解我自己既事5可以自己决定喔..我5理吖..我已经决定左去XX架喇.."<br/>"你讲..点解你有好既学校5读..要去间甘既学校吖??你俾个理由我..你讲得服我就俾你去!"[me老豆]与我关系一向都5多好..//<br/>"都话无得解咯~~你地D大人俾我自己去选择以后既路点行好无吖..!!" //失控..<br/>"好..除非你5系我个女..!"恶..[老豆]<br/>"总之我5理..除左XX其他我都5会读..大不了我米5读囖..."...----&gt;&gt;&gt;<br/></p>
繼續拉。。。gcgc..[em01][em01]
无人撑吖..搞到我好无心机写..不过我都会继续既..
<font color="#9709f7">做you番薯&nbsp;&nbsp; </font>[em01][em01]
多谢你先~~
<p>KA..我嚟辣..</p><p>做ING..忠实番薯.</p><p>GCGC.</p>
<p>"就开学勒喔..你真系未决定读边间吖?"..[诗]..<br/>".....[沉思]...如果我5读~你会点吖???"<br/>"吓???点解吖??你点解5读吖??"[诗]...紧张..<br/>"无,问吓姐...行啦..翻屋企啦!"微笑 ^^^<br/>---------------------------------------------<br/>好令人厌烦的电话玲声<a href="mailto:.....@#$%&amp;*&amp;%$#%">.....@#$%&amp;*&amp;%$#%</a><br/>"喂.."-&nbsp;&nbsp;&nbsp; <br/>"喂..就开学勒..你真系5读??"爹地把声好憔悴..<br/>"我5系5读...系你5俾我读姐...!"[我知架..我知系我错架~~但系..可5可以俾我任性一次??]泪水...已经..<br/>"我同你妈咪听日会翻来..我地想同你好好甘倾吓..."听得出~~距对我呢个女..`真系好无奈<br/>"无乜好倾...总之除左XX学校..其他我5会读!!"...<br/>第二日.......<br/>"爹地..妈咪?'"训到蒙查查..[乜有两旧佛像系厅度既...]<br/>"我同你去报名.."爸爸拖住我只手想拉我出去~~<br/>我见到距手上份录取通知书,,,,....<br/>"我5去吖..我5读吖.."喊..好大力fing开爸爸只手..企住系度5郁..[泪流满面]<br/>"有事慢慢同个女讲啦..你米甘样啦!"坐系一边黑口黑面既妈子..终于出声..<br/>........3个人坐系厅度..沉默左好耐..<br/>"你真系要去果度读??"老豆..<br/>"系"!&nbsp;&nbsp; [肯定..]<br/>"你有无捻过我地既感受架?" 发恶 ...<br/>"......"&nbsp;&nbsp; [对5住...]我只可以系内心同你地讲声对5住..<br/>.............................</p><p></p><p>一个星期后.......</p>
*滑块验证: