Ee23时尚网

登记注册
搜索

To罗志宇(鱼蛋妹)的求爱信

<p><strong>我真系隐瞒唔到!我真系想讲出黎!</strong></p><p><strong>因为有D野,如果我唔讲既话,我一定会后悔一世!</strong></p><p><strong>所以,无论结果系点都好,我都要鼓起勇气讲出黎!</strong></p><p><strong>我知道我无你所理想既高度,我听人讲话男仔25岁前都仲有得长高,所以我拼命去游水、食营养品......</strong></p><p><strong>我知道我无你所理想既相貌,所以我尝试全心全意地去为你做每一样野,绝无半点怨言......</strong></p><p><strong>每一次见你,都系甘楚楚动人,俾人一种清新秀丽既感觉......</strong></p><p><strong>每一次看见你既双眼,我既思想都会停止落黎,静静甘睇住你,好想透过你既双眼读懂你既内心世界......</strong></p><p><strong>每一次同你说话,你既声音总系我脑里面不断回转,每说出一字就好似一个美妙既音符,特别系你既0爹声,无论几铁石心肠既人听左之后都会变得心软......</strong></p><p><strong>每一次与你道别,我都好唔舍得你,好想又即刻可以见翻你,因为你唔系我身边既下一分钟,我都好想同你分享我生活既一点一滴同喜怒哀乐......</strong></p><p><strong>你对于我黎讲十分重要!!</strong></p><p><strong>之前有一段时间我好down,down到已经迷失左自己,成日系到谂自己点解要生存系呢个世界上,生存系呢个世界上有咩意义!</strong></p><p><strong>我同自己讲,我系因为爱而生存系呢个世界上,而你就系我生存系呢个世界上既唯一意义,你系我心入面既地位系无人可以代替!如果唔系你,我可能已经一早就死左!!</strong></p><p><strong>有D野,如果我唔同你讲既话,我一定会后悔一世!</strong></p><p><strong>我真系好中意你!每见你一次就更中意多一D!我曾经错过,所以我依家先知道要珍惜。我对结果已经不抱有任何幻想与希望,我净系想讲你知我好中意你!</strong></p><p><strong>你话我唔敢当面同你讲清楚又好,你话我无用点都好,我系你面前真系已经无晒信心去表白!真系已经无晒信心!所以我惟有通过呢种途径同你讲!</strong></p><p><strong>不过无论你接受定系拒绝我都好,我依家都会积极去面对现实!</strong></p><p><strong>我系几时开始中意你?-从我第一眼见到你!</strong></p><p><strong>几多年?-8年!</strong></p>
<p>窪窪~~頭頭窪~~</p><p>GC你啊~我相信你一定可以成功嘅...</p><p>你對佢真係好好吖~~</p><p>仲要中意左佢8年甘耐.....</p><p>希望你可以成功啦!!</p><p>我都相信佢見到之後會肯接受你架~!!</p><p>+油,努力......</p>
GC
希望鉨德啦
*滑块验证: