Ee23时尚网

登记注册
搜索
返回列表 发新帖
楼主: milk8632

旧噶野放晤低吖……

<p>女人就系甘傻..所以米比D男人睇死咯..</p><p>以前噶野就当系一种回忆咯..做人要开心D..坚强D..</p><p>5好成日捻住以前点好点好..甘样你会好辛苦噶..</p><p>5好再为左距浪费自己D时间..其实人生好短暂..</p><p>好好珍惜时间拉..努力D做野..赚多D钱..好好孝顺父母..</p><p>爱情只系人生噶一部份..5好为左爱情而错过其他野吖..</p><p></p><p></p><p></p>
<p><em>过去咗就系过去咗。。。。。。。。。。。</em></p><p><em>悟好再谂囖~</em></p>
<p>捻太多无益啊..惟有下次五好比自己有甘噶机会,五好再比自己后悔...</p><p>生活还是要好好的过,不然对不起自己哦~~</p><p>呵呵...</p>
<p>我都觉得有时有D也,过去佐就算点都翻五到转头,当呢D系自己人生既其中一个经历啦~~~~~</p>
&nbsp;&nbsp;&nbsp; [em06]
我个人认为,对于我黎讲,已经系以前葛时拉,有乜也必要再为距伤心拉,向前行,吾好翻转头,每个人都肯定有失恋葛经历,点解人地可以承受到,反而你承受吾到,如果真系爱距,当初点解要同距分手啊
<p>忘記巴..明天會梗恏喔.!!</p>
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 會好懷念過去`````
旧野放吾低,,就算新野来到你都吾会去接受既拉~~~~~~~~~
世界可以冲淡一切
中国会计视野网站热荐图书:《战略预算-管理界的工业革命》。
财务人员快速掌握财务核心管理技能!脱颖而出!快速成才!
是中国第一部走直线、全过程案例、系统化管理的巨著,任何级次的财务人员必看!!!
人人都能看得懂,看了有作用,看了会实操全过程,看了能够形成一个完整的管理系统。
本书由作者直销,无效退货
*滑块验证: