Ee23时尚网

登记注册
搜索

某人噶认同

<p><font color="#1111ee">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 孩子与大人的分界线是什么?</font><font color="#9709f7">对所爱的人,把喜欢强加于对方的是孩子;而让对方认同自己的是大人!</font><font color="#000000">[em01]</font></p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 今日无意俾我睇到呢句说话,好有感触!我好努力甘去令自己变得更加成熟、唔任性、唔孩子气……为噶就系你一个认同!一切都系因为你……好傻,其实我好清楚明白到就算我真系变得更加地好,理智同现实不停甘提醒住我,我地无可能再系翻埋一齐。原来理智同感情系度拉锯,无论边一方赢,受伤噶都系自己。但我系一个好倔强、好傻噶女仔,只要得到你噶一认同,我就会觉得我做噶所有野都系值得噶……我估唔到我对你噶感情可以……可以……变得甘恐怖!我开始有D惊喇……</p>[em07]
<p>粗重野,自己黎……</p>[em01]
<p>随着年龄时间的增长与过去!!</p><p>5洗自己刻意去改变咖。。《你真傻</p><p>性格也会慢慢改变。。。</p>[em17][em17]
<p>我觉得自己系个倔强噶女仔……</p><p>所以有时我觉得性格天生,无得改噶</p>
<p>系不知不觉咖~~!</p><p>自己5知咖。。。</p><p>你都5洗去想里D拉。。!</p>[em01][em01]
<p>对感情有无变就真系晤知道喇……</p><p>不过感觉上自己真系系度成长紧……</p><p>其实,觉得我应该多谢距……系距令到我有成长噶机会</p>
*滑块验证: