Ee23时尚网

登记注册
搜索
楼主: nikiy

[原创]NI..快乐吗??

<p>gc...</p><p>5錯5錯...</p>
<p>承蒙大家愛戴..好開心吖..不過我無寫過吖...</p><p>[em32]甘耐無來..見到大家都甘支持..好感動葛呢....哈哈..</p><p>上來講下廢話姐...將真..寫到邊..我自己都5記得lu..等我考完試從頭睇繙再繼續寫俾大家睇芐..嘻嘻..閃了..去復習了..</p>[em38][em38]
嗯嗯``要快d 開始po繙啊!!!!!
<p>終于考完試喇。。我會重新組織下思想。。準備繼續奮鬥架喇。。要大家等甘耐。。5好意樹吖~</p>[em19][em19][em19]
<p>呵呵``終于都準備有得睇lu```</p><p>等你好耐喇!!!!!</p><p>不過我未考完試呀~~~~~~~~~</p>
<p><font size="3">一樣的夜晚,一樣的天空,一樣的路,一樣地和弟弟在打鬧,</font></p><p><font size="3">不一樣的係——遠處多了一雙著火的眼睛在向我們行注目禮。</font></p><p><font size="3">"喂!你頭先個樣好白癡吖...試多次吖!"我釋懷地在于吖德在打鬧..</font></p><p><font size="3">"你先白癡吖,哈哈,死白癡豬"可惡既細路推到我只鼻豬鼻甘之後拔腿就跑..可惡...</font></p><p><font size="3">"米走吖你.."兩個人係街上胡鬧..講真..我好耐都未試過甘開心..."哇..米走....."</font></p><p><font size="3">"哇..5 ..哈哈...5好意思..."擡頭一刻..時間被定格..</font></p><p><font size="3">"傑???你幾時番架?"天真的我,面上一臉喜悅..</font></p><p><font size="3">"你梗係想我5番啦..!"吖傑面上盡是黑云.."走..跟我繙去.."傑無理到我反抗拖住我走..</font></p><p><font size="3">"喂!......"吖德似乎想講d乜...不過想了想還是壓了下去..</font></p><p><font size="3">遠處的遠處...一雙清澈的眼睛..目睹一切后..輕輕的離開了...</font></p><p></p><p></p><p>5好意思哇 ...出左 好少咋 哇..不过努力紧 加喇..暂时无咩感觉吖..SO</p><p>敬请期待啦!</p>

<p>[em40] 甘耐``先齣`!</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 做住第一個 先```</p>
*滑块验证: