Ee23时尚网

登记注册
搜索
楼主: nikiy

[原创]NI..快乐吗??

无人睇..无心机..听日先出啦..哎..训LU..听日要好早起身吖..
<p><font color="#4d4db3">part 18 曖昧</font></p><p></p><p><font size="3">"呤~..呤...^.``"落课LU....执野ING...</font></p><p><font size="3">发觉有人成支柱甘企系我隔离....</font></p><p><font size="3">"你做咩企系度5走吖??"ME.....</font></p><p><font size="3">"等你咯!"桀.</font></p><p><font size="3">"等我??吖..5记得同你讲我今晚有D事..5洗送我翻去喇..你走先啦.."自从果日起..吖桀都习惯性甘每晚放学送我翻屋屋...</font></p><p><font size="3">"甘........"</font></p><p><font size="3">"甘咩甘吖..嗱..帮我罗D野翻去吖..听日翻工先俾番我吖..5该晒...成日5系做野就翻学..要抽D时间陪女架..."我暧昧甘笑左笑....</font></p><p><font size="3">"我......好啦..你小心D..."桀...[我..我系有女...不过5系你捻甘架...]</font></p><p><font size="3">"BB~~"</font></p><p><font size="3">无可否认你真系踏入左我既生活圈子..甚至呼我既内心...不过我都5知应该点去处理呢份感情..对你..系有好感..正因为有感情..我更加</font></p><p><font size="3">要拒绝你既进入..两年黎..我的确同过5少男性一齐..不过我无落过一分正感情..一但觉得自己将要动心既时候我都会潇洒甘抽身离开..</font></p><p><font size="3">你系唯一一个可以走入我内心既人..甚至呼无形中你已经系我心中有果一DD甘既位置..但系..``如果同你脱离朋友关系去继续发展..我害怕</font></p><p><font size="3">到头来..连我想珍惜既朋友关系都会失去..虽然大家好多野都无讲出口..但系呢个月以来..应该5少人已经当我地情侣甘睇了挂..尤其系班上</font></p><p><font size="3">面既人..不过..原谅我既自私..我喜欢上呢一种暧昧既关系..我怕有D野一讲出口我就会失去你..我5想伤害你..!</font></p>

<p>我啊~我啊~我有睇嘎~~</p><p>繼續加油啊</p>
<p>er..我有d問題啊!!</p><p>乜5係話轉公司嘅咩??仲乜兩年都無轉到嘎??</p><p></p>
<p>吓?/两年??两年系回忆我以前同家俊D野咋..果件事系两个月前咋喔..</p><p></p><p>乜我写到好难明咩??</p>

<p><font color="#f70909">part 19 紅色</font>&nbsp;</p><p></p><p><font size="3">天气越来越凉..我着住件背心仔行系条街度..真系有几分寒意..</font></p><p><font size="3">呢条路曾几何时系呢个时间经常会出现一大班哇鬼既背影...</font></p><p><font size="3">望住呢D虚假既影象..我笑了...笑得好SWEET..或者只有两年前既我先会甘SWEET甘笑...</font></p><p><font size="3">而家既我一无所有..仲有咩值得好笑??</font></p><p><font size="3">到勒...呢度..系我回忆既仓库!..每个月..定时定候我都会翻来转吓..</font></p><p><font size="3">抬头...五颜六色..既关管..陪衬住大大只红色既"red pub"---红色...</font></p><p><font size="3">因为好有特色..所以系酒吧街里面最旺场既一间...</font></p><p><font size="3">推开一扇欧式既落地玻璃大门...印入眼帘既系一片既浪漫又柔情既景象...</font></p><p><font size="3">'红色'同其他PUB 5同..距5会有震人耳膜既重金属激情音乐..</font></p><p><font size="3">所以5会太吵..但系每个人都好陶醉于呢个世界..应该话自己既世界先岩..</font></p><p><font size="3">由于今日系星期3..所以DJ台上空无一人..呢度只有星期5.6.日先有SHOW..</font></p><p><font size="3">来往既'鬼佬'都好有礼貌甘同我SAY HI..[呢度平时都好多'鬼佬',而且仲好鬼死热情..]好多人都沉迷系酒后既世界里面.</font></p><p><font size="3">.醉后世界系真??系假??..各人心中定义都5一样..</font></p><p><font size="3">两年了..呢度除左装饰布置之外..可以话系人物全非..调酒师换左个白白净净既'鬼仔'..都几靓仔既.</font></p><p><font size="3">台上既乐队成员..之前来睇过..亦都换晒人...呵..</font></p><p><font size="3">捻得太入神了...环视四周..都凝聚住可以令我欢笑既回忆...习惯性甘行埋去7号卡座..</font></p><p><font size="3">黑暗既角落坐住一个人----吖豪,&nbsp; 距悠在甘摇动紧手上既酒杯..距对于我既出现,...一D都5觉得惊讶...."来左?"...</font></p>

<p>我開始有d明白囉~</p><p>咁様杰同佢識咗係兩個月5係兩年啊??</p><p>呀豪又係邊個嚟嘎??</p>
gcgc
<p>两年果个系家俊..距都未正式出场..吖豪系家俊既好兄弟..</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 家俊好快翻架喇..哈哈~</p>
系吖..同桀色左5耐..
<p>開始明白啦~</p><p>仲乜仲5po啊?</p><p>我就快訓啦~快d po啦~</p><p></p>
<p>前一排去左旅行..翻黎之后好支力吖..所以无写..以家PO..</p>
<p><font color="#ffff33">part 20 天上的星星</font></p><p></p><p><font size="3">我微笑点头...呢度系属于我既世界..我5需要掩饰自己既悲或者痛...系呢度..我可以完完全全甘释放自己,,....</font></p><p><font size="3">"小姐..请问饮D咩吖??"</font></p><p><font size="3">"BLACK TEA..5该"[大家5好以为系红茶...BLACK TEA系呢度既振店之宝...酒既一种..好好饮..好易入口..不过酒精度几高吓..所以每人只</font></p><p><font size="3">系限点一杯..而呢两年规矩都换左..每日供应200杯]</font></p><p><font size="3">"ER..小姐5好意思吖..今日BLACK TEA已经供应完毕喇.."个waitre望左望吖毫..</font></p><p><font size="3">"难得我地既KK落到来..点会无吖??"跟住令转望住我..细细声甘讲.."只要你开到声..天上既星星我都会捻办法摘落来俾你!"</font></p><p><font size="3">SO SWEET...</font></p><p><font size="3">黑暗中既距慢慢企起身...与光线一接触..俊俏的脸就再也藏不住了...呵...</font></p><p><font size="3">吖毫慢慢步向吧台..距向住个'鬼仔'笑左笑..示意等距来...</font></p><p><font size="3">个'鬼仔'用D 5咸5淡既'中文'对住吖毫讲:"要"好"少亲自为呢位"粮"女"交"酒..睇来5"奸"单喔..."[顶你咯..听到一旧云甘...]</font></p><p><font size="3">吖毫笑左笑..并无答距...<br/></font></p>

我听晚会尽量写..尽量写架喇..
<p>嗯嗯~希望你听晚都po到啦~</p><p>GC````</p>
<p>终于得闲系屋屋喇...开始努力先得...</p>
嗯嗯~+油~快d po``
<p><font color="#c639e9" style="BACKGROUND-COLOR: #ffffff;">part 例外</font></p><p></p><p><font size="3">望住认真既距...回想起以前...</font></p><p><font size="3">"几耐喇?"ME..</font></p><p><font size="3">"恩??"吖毫皱起眉..5系好明我问乜...</font></p><p><font size="3">"我话..你几耐无企系呢度教酒喇??"...ME</font></p><p><font size="3">吖毫思索左一阵..."对上一次系上年平安夜..都系为左你...!"</font></p><p><font size="3">呵.....我系吖毫心里面始终都系唯一果个"例外"...应该值得开心!!</font></p><p><font size="3">"BLACK TEA.."豪..两杯晶莹剔透既黑红色物体话甘快出现系吧台上面...</font></p><p><font size="3">熟悉既味道...一饮而尽...</font></p><p><font size="3">"哇..你洗5洗甘狼死吖..?"毫...</font></p><p><font size="3">"呵呵.."傻笑....</font></p><p><font size="3">"仲笑??"晕..条死傻婆...不过傻得可爱..</font></p><p><font size="3">之后我地翻埋位....因为开心..所以我地饮左好多..点解我开心??我都5知.....</font></p><p><font size="3">BLACK TEA开始上脑..我同吖豪都WINGWING地...</font></p><p><font size="3">吖毫冲左上DJ台..罗住支Saxphone..望住我...示意我上台..</font></p><p><font size="3">熟悉的旋律...Saxphone系灯光既反射吓闪闪发光..非常之罗曼蒂克..台下一片欢呼声...</font></p><p><font size="3">醉后既世界第一好处就系可以不顾一切甘释放自己...</font></p><p><font size="3">我跟住旋律轻轻甘开始唱起...</font></p><p><font size="3"></font></p><p><font size="3">歌词部分:<br/>任我想 我最多想一觉睡去<br/>期待你 也至少劝我别劳累<br/>但我把 谈情的气力转赠谁<br/>跟你电话之中讲再会 再会谁<br/>暴雨天 我至少想讲挂念你<br/>然后你 你最多会笑着回避<br/>避到底 明明不筋竭都力疲<br/>就当我还未放松自己<br/>我想哭 你可不可以暂时别要睡<br/>陪着我 像最初相识我当时未怕累<br/>但如果 但如果说下去 或者 傻得我<br/>彼此怎能爱下去<br/>暴雨中 我到底怎么要害怕<br/>难道你 无台风会决定留下<br/>但我想 如楼底这夜倒下来 就算临别亦有通电话<br/>我怕死 你可不可以暂时别要睡<br/>陪着我 让我可以不靠安眠药进睡<br/>但如果 但如果说下去 亦无非逼你<br/>壹句话 如今跟某位同居<br/>我的天 你可不可以暂时让我睡<br/>忘掉爱 尚有多少工作失眠亦有罪<br/>但如果 但如果怨下去 或者 傻得我<br/>通宵找谁接下去<br/>离开 不应再打搅爱人 对不对</font></p><p><font size="3"></font></p>http://music5.51.com/user/x/i/xinhan83/7822.wma

夜少少出多PA...努力中..
漥~正呀~+油呀~
*滑块验证: