Ee23时尚网

登记注册
搜索
楼主: nikiy

[原创]NI..快乐吗??

<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>∑尕※婷◆</i>在2006-10-12 22:49:00的发言:</b><br/>漥~正呀~+油呀~</div><p>哇..多谢吖..得你甘撑我..我开心SI喇.. </p><p>&nbsp; </p><p>不过得你一个睇咋....以家即刻PO吖..PO完就训喇..呢排晚晚都5够训吖...</p>[em07][em07][em07]
<p><font color="#c43c72" size="3">part 21 回憶one ——手機賊?</font></p><p><font size="3">加翻PA说明先...FANIY系呢两年以来我帮自己改既英文名..以前大家都系叫我KK既..</font></p><p><font size="3">近年识既朋友先会叫我FANIY...&lt;特此说明&gt;</font></p><p><font size="3">回忆ONE...</font></p><p><font size="3">与家俊的相遇。。。</font></p><p><font size="3">"死....无唧??.."me</font></p><p><font size="3">"咩丫??"[诗雅]</font></p><p><font size="3">"手机丫...翻转头..."-__-!想喊}..5想一个月无两台手璣吖.<br/>.<br/>"o果度丫.."[诗雅].-&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;</font></p><p><font size="3">me激动..冲濄去..."喂,我台机做乜系你度o架?!贼仔!俾翻我丫~"[D甘o既人..真系人面兽心!!]心捻..~</font></p><p><font size="3">恶男扫视我全身...---&gt;m..好鬼5自在..&lt;---极之5耐烦:"你发乜神经丫?台机我架...!"&nbsp; [ . ]~</font></p><p><font size="3">"识o架?"[恶男個FD]..</font></p><p><font size="3">"你认偽有甘既可能咩?"..恶男好鄙视o甘讲..跟住兜过我旁边想赱..<br/>..<br/>极之激动...点知诗雅仲激动:"你既?僟一样就话讲得过去姐..有乜可能连手僟绳都一样丫..?加上kk条o亻系量版葛!!"</font></p><p><font size="3">诗雅超扯火,讲到面都红曬..&gt;&gt;&gt;&gt;</font></p><p><font size="3">恶男劲墲奈+小小火:"我點HI知吖..台机o亻系我架..點先肯信吖..烦.~~"</font></p><p><font size="3">接近失控../////5理3 柒貳十一...抢台僟濄黎就打诗雅电话..</font></p><p><font size="3">"E??...5系显示我电话NO喔!!"鱼...懒醒..懒冲动..][</font></p><p><font size="3">"咪o甘天真啦...神早就换o左张卡距啦..!!5通等你打濄去咩??"[诗雅一口咬定台机系姖偷既!]..激动..</font></p><p><font size="3">"小姐...小姐..請問...0-0/台手僟o系米你架?"[头先个收银姐姐]</font></p><p><font size="3">极之兴奋.&gt; &lt;``````"o系丫.原来漏左o系张台度"罗诗雅电话打濄去@#*&amp;*@@@%%!~*[电话响]"嗱,o系我架!"~ ^ ^</font></p><p><font size="3">"以后小心D喇!! ^ ^.."嗯,5该曬"&nbsp; ^ ^</font></p><p><font size="3">另一面[哇...好大个黑面神]...[死喇...'鱼'暴丫!!]</font></p><p><font size="3">"对..对唔住丫!!5好意思丫.."me me&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; ----面红++++心跳..[无以为系"心如鹿撞"果只吖..觉得鱼咋..无其他野架!!]</font></p><p><font size="3">"行乜鬼衰運吖~~"...恶男[块面同包青天有嘚挥!!(纯粹夸张)]=0=</font></p><p><font size="3">"er...."[想讲D野反击吓..不濄一片空白..]</font></p><p><font size="3">"走啦..仲5够鱼咩.."[诗雅]</font></p><p><font size="3">"仲好讲..最衰都系你!"-----&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;</font></p><p><font size="3">无错。。以上个恶男就系家俊。。而恶男个FD就系吖豪。<br/></font></p>

训喇...希望多D人睇啦...早头LU..[em05][em05]
<p>應該5係得我一個睇嘅~</p><p>俾d信心自己啦~呢次po咗好多喔~</p><p>GC</p>
<p>恩恩..我会努力的..</p>
嗯嗯~+油~快d po
<p>岩放学咋..我会努力架喇..希望训之前有啦..</p>
<p><font size="3">唱完愉快既一曲。。WC中..望住块镜..真系好耐无试过甘样释放自己喇..不愧为BLACK TEA..作用5细吖..咔咔..&lt;发傻&gt;</font></p><p><font size="3">岩行出WC..行到转角位..突然....&lt;线&gt;脚...脑里面闪过某个画面....</font></p><p><font size="3">回忆TWO....</font></p><p><font size="3">与家俊既相识...N年前既红色..WC中....</font></p><p><font size="3">"雯雯生日又会识来呢D甘好FEEL既地方搞既??"诗雅..</font></p><p><font size="3">"顶..都话5黎架啦..我好鬼死眼训吖.."[不过又真系几好FEEL..但是...连日黎为大考..奋力复习..疲倦不堪..]</font></p><p><font size="3">"妖..你好无瘾吖.."诗雅...</font></p><p><font size="3">步出WC...转角处..."哇..HELP..."[5知系我真系屴成甘..企都企5稳..定系个清洁吖婶偷懒..&lt;线&gt;死我喇..</font></p><p><font size="3">慌张混乱之间..只手乱甘抓..试图稳D野..黎平衡自己..有喇..黑暗中..我捉住左一件---&gt;衫..- -!!!</font></p><p><font size="3">个PETPET.."嘭"一声鞑左落地..痛死ME喇...不过似呼跌低既并5止我一个..黑暗中..果个人因为系毫无心理准备之下</font></p><p><font size="3">俾我一扯..加上清洁吖婶既杰作..而同我一齐鞑低左..&lt;嘻嘻..&gt;<br/></font></p>

<p><font size="3">步出WC...转角处..."哇..HELP..."[5知系我真系屴成甘..企都企5稳..定系个清洁吖婶偷懒..&lt;线&gt;死我喇..</font></p><p><font size="3">慌张混乱之间..只手乱甘抓..试图稳D野..黎平衡自己..有喇..黑暗中..我捉住左一件---&gt;衫..- -!!!</font></p><p><font size="3">个PETPET.."嘭"一声鞑左落地..痛死ME喇...不过似呼跌低既并5止我一个..黑暗中..果个人因为系毫无心理准备之下</font></p><p><font size="3">俾我一扯..加上清洁吖婶既杰作..而同我一齐鞑低左..&lt;嘻嘻..&gt;<br/></font></p><p><font size="3"></font></p><p><font size="3">呢個都係回憶嚟???</font></p>
<p>系吖...3年前5系甘线一线..我就5会同家俊一齐..</p><p></p><p>因为我又系同一个位置线亲..所以脑里面闪过3年前雯雯生日果次都系线亲个情景咯..</p>
哦哦``明白``
<p>乜我真系写到甘难明咩?</p>[em07][em07][em07][em07]
<p><font size="3">续上...回忆..</font></p><p><font size="3">通过一闪一闪既等光..我同呢位仁兄既目光短暂甘交流左一吓...</font></p><p><font size="3">[咦..有D熟面口...不过捻5起边个...不过又几靓仔喔..]</font></p><p><font size="3">从距既眼里面透露出黎既..系一钟由愤怒转为厌恶既目光...跟住企起身拍下条裤..好轻佻甘走左...留低呆汲无辜既我..</font></p><p><font size="3">"喂..你无野吓??无&lt;噔&gt;亲个脑吖嘛??起身啦..."诗雅...</font></p><p><font size="3">.跟住自言自语..无理我反应继续讲"其实头先我真系想话我5识你架..哎..鱼皮到死..."</font></p><p><font size="3">数秒...我先反应过来...</font></p><p><font size="3">我挨住诗雅企起身,望住个男仔既背影.."个男既好熟面口喔..虽然我整到距跌亲姐..都5洗甘望住我吓..加下同距有仇咩??"ME..</font></p><p><font size="3">"你5记得喇...距不嬲同你有仇架啦..记5记得半年前吖??贼仔呢??手机贼吖.."诗雅..</font></p><p><font size="3">努力思索之中...</font></p><p><font size="3">"记得未吖???关口[地名]呢.."诗雅..</font></p><p><font size="3">"吖!...."[两次都甘鱼皮..无奈ING...]</font></p><p><font size="3">"喂...你无野吓??"豪...</font></p><p><font size="3">翻翻黎现实...吖豪系千钧一发既时刻揽住左我...我下意识迅速甘离开左距既怀抱..整理左吓思绪...令左令头....</font></p><p><font size="3">吖豪面上飘过左好短暂悲哀既神情..[还是被我发现了..]</font></p><p><font size="3">"捻起距??"吖豪..</font></p><p><font size="3">我微微笑左笑..点头..并无作出太多既回应...</font></p><p><font size="3">"夜了.."豪</font></p><p><font size="3">"恩..我翻去先了.."ME..</font></p><p><font size="3">吖豪从来5会主动提出送我翻屋企..除非我要求..因为毕竟我地各自心目中都有芥蒂..<br/></font></p>

哈哈..饮茶翻黎食得太饱...运动吓先..
哈哈..饮茶翻黎食得太饱..运动吓先..
<p><font size="3">"大家早..."</font></p><p><font size="3">"早...."</font></p><p><font size="3">"今天.....&lt;省略早会内容&gt;..."</font></p><p><font size="3">"你做乜晨早流流系度放蚊&lt;打喊雾&gt;吖...?"珊..</font></p><p><font size="3">"无..琴晚训得5好姐.."MEME..鬼咩..琴晚几乎天光先翻去训..有训等于无训...何止放蚊吖..就放狗添吖...</font></p><p><font size="3">"好0野...!!..YEAR..!!!"ABCDEFG大嗌....</font></p><p><font size="3">"咩事吖??做咩吖??加人工吖??"ME..</font></p><p><font size="3">"发吓梦好喇你..加人工...公司话今个周末组织去旅行..去漂流喔.."珊..</font></p><p><font size="3">"妖..甘无聊..无预我.."ME..</font></p><p><font size="3">-------"散会"........</font></p><p><font size="3">"周末...ER..我5去得5得吖??"MEME..</font></p><p><font size="3">"点解吖??"MEME..部门经理..&lt;----衰人黎架..记5记得吖?/?无奈既系我仲未可以离开...</font></p><p><font size="3">"我....无兴趣"ME..</font></p><p><font size="3">"你无甘啦..从来公司D集体活动你都5参加...你今次一定要去!!"..</font></p><p><font size="3">无奈...头DUNDUN..行埋位..</font></p><p><font size="3">"点吖??"啊珊HONG个头埋黎...</font></p><p><font size="3">"衰左"...ME...</font></p><p><font size="3">呤..呤..呤.....~~[电话响...]</font></p><p><font size="3">"喂..你好.."ME..</font></p><p><font size="3">"你过一过我office.."桀..</font></p><p><font size="3">"哦.."ME..</font></p><p><font size="3">"叩.叩.!!.."</font></p><p><font size="3">"come in"</font></p><p><font size="3">"稳我有事??"ME..</font></p><p><font size="3">"琴晚点解翻到都5俾电话我??打你手机又关机..!"桀..点解我听到一D责备既语气既??</font></p><p><font size="3">"我..手机无电吖嘛..所以米费事打咯..!"我无讲大话..我手机的确无电...</font></p><p><font size="3">暧昧既男女关系...``甜蜜既一句关心..我地算系咩??一向5中意解释既我..点解会回答距既问题??</font></p><p><font size="3">"周末..你会去葛何..?"桀..</font></p><p><font size="3">"......"思考当中...不过...我可以话5去咩..?</font></p><p><font size="3">"我..想你去..!"桀..</font></p><p><font size="3">"恩"..ME..</font></p><p><font size="3"></font></p>

<p>漥~正啊~加油````</p><p>其實都5係難明嘅```我理解能力好差嘎```</p>
<p>+油呀</p><p>gcgc you</p>
<p>多谢你地吖..好感动啊..</p>
<p><font size="3">友情??</font></p><p><font size="3">DI..DI DI DIDIDIDIDIDI..&lt;哥斯拉的头像闪动中...&gt;</font></p><p><font size="3">我望住屏幕..微笑..点击"哥斯拉"</font></p><p><font size="3">"见到我开5开心呢??"哥斯拉</font></p><p><font size="3">"开心..挂死我喇你..."ME</font></p><p><font size="3">"呵呵..^ ^"哥斯拉</font></p><p><font size="3">"诗雅吖..我今个星期我去旅行...陪5到你倾计喇.."ME..</font></p><p><font size="3">30秒..50秒...一分钟..3分钟...对方都无再应我..嬲左我??</font></p><p><font size="3">DIDIDI..DIDII.DI....点击..</font></p><p><font size="3">"两年了...你除左翻学翻工..就系系屋企..讲真,听到你话去玩..我真系有D惊讶..</font></p><p><font size="3">不过你甘改变或者系好事..去学下放低...你会过得开心D架.."诗雅..</font></p><p><font size="3">"我被逼去架咋..诗雅吖..我觉得..我好似中意左一个人吖..!!"ME</font></p><p><font size="3">"之前你同我提过既果个男仔??"诗雅.</font></p><p><font size="3">"恩..距叫吖桀..距对我几好..我对距有一种好特别既感觉..!不过..我觉得我甘样对5住家俊吖..我好矛盾吖!"ME</font></p><p><font size="3">"边会呢??你地之前讲好..呢三年大家可以有大家既生活架嘛~~加上有个人对你好..照顾你..我都会好开心架..顺其自然啦..!"诗雅</font></p><p><font size="3">"点讲呢..我对之前果D"BF"..从来都系无感觉既..因为我好清楚我将会属于边个..但系今次我觉得我个心好似脱离左自己既控制甘..</font></p><p><font size="3">我惊我到头来会伤害到距.!"ME</font></p><p><font size="3">"5好凡事都企系人地方面为人地着想..甘你会好辛苦..你迟早都会顶5住架..</font></p><p><font size="3">自私D..既然控制5到就顺住自己个心去做啦..只要你自己知道最后应该情归何处就得喇!</font></p><p><font size="3">我要翻学喇..你都早D训啦..KISS..88"诗雅..</font></p><p><font size="3">"KISS..88!"ME..</font></p><p><font size="3">---------------------------------------</font></p><p><font size="3">关于诗雅..我就简单讲吓啦..诗雅系我由细玩到大既死党..读到高中因为某些误会..诗雅觉得自己对5住我..</font></p><p><font size="3">即使点都面对5到我而去左加拿大读书..详细情况好复杂..我就5写喇..不过我地大家心里面始终都系最清楚对方果个..</font></p><p><font size="3">无论发生咩事..大家心里面一定都会有对方既位置存在!..</font></p>

*滑块验证: